Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Miaaaaaa

Miaaaaaa Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Znam ama ete pak da prasam :D Da mi potvrdi uste nekoj :)

2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    .

Прикачени фајлови:

На Ingvild, SimonaTino, nesa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Хаха, нема никакви шанси да си бремена...а и ова приказните со таа им течност, абе ајде девојки, како ќе забремените кога не свршил во вас? Најдобар секс е оној без кондом, иако е попаметно да се користат, но едноставно понекогаш е невозможно да се воздржите, и ајде, што ќе биде - нека биде x)

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    Едно прашање имам, денес и заврши циклусот пред околу 7-8 саати и сега имавме однос на втората партија јас не измокрив после 15-20 минути , пенетрирав само 2-3 пати во неа и го извадив но кога видов имаше прозирна течност на него, и после продолживме со кондом па сега ако може некој да ми каже дали има тука простор за паника или не , ви благодарам.

5. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

И сега ти загрижен веднаш седна на фемина, додека таа мочка во вц да не прашаш :D :D

Нема простор за паника, ти благодариме ;)

6. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    па да , ама ме загрижи таа течност што беше , па си велам да прашам иако она ми кажа дека немало шанси зашто денес и завршил циклусот

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Ај објасни ми како да знаеме што е тоа? Може да е спермална течност, ама чим циклусот и завршил пред некој час, можноста е многу мала, да биде нешто!

8. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    течноста беше прозирна , не ми наликуваше на сперма да е

9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Доволно е, несакам да знам повеќе детали и за анатомијата на твојот пенис, не се паничете, не е ни блиску до плодни денови, она е сега во постмеснтален период, кога јајце клетката не е зрела за да се оплоди, (иако да не те плашам има исклучоци), нека минат 7/10 дена, да не се потресуваш ти по форуми, ил ќе биде џа ил ќе биде бу!

10. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

:!: тоа е течност што ја лачи вагината кога девојката е запалена.. уште детали :wasntme: :angel:
    Уште мочка таа во вц а ти седиш на фемина :nod: :shake:

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    После секс
    Девојката : Што правиш бе одма на компјутер ???
    Дечкото : Им го опишувам на овие од фемина односот и да ги прашам дали си бремена :tmi: :D :lol:

Значи темава полна вицови е :nod:
    Ај оди гушкајте се таму

На ancetupance, GordanaL, nesa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    значи нема потреба од норлеово

13. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    дечко дефинитивно нема потреба за џабе паника креваш а и норлевото не е аналгин па туку така да се пие.

14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Абе вие мислите дека норлево можете да пиете секогаш кога ќе помислите, дека сте зезнале? Слушај дечко, ние не сме твојата сигурност, сигурноста ќе ја бараш у навреме навлечениот кондом. Инаку досега да седнеше и да гуглаше на нет, заедно со девојка ти, ќе земевте ќе научевте цела анатаомија за полови органи, дај веќе олабави, и не е трудна девојка ти. Легни си да спиеш!

На SimonaTino и homealone им се допаѓа ова.
  15. ivanus

ivanus Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    51
    Девојки да ве прашам вака: Со дечко ми имавме односи, а јас бев веќе во најплодните денови. Имавме со кондом, тој сврши, но кога се тргна од мене кондомот беше испаднат, а течноста ја немаше. Значи кондомот не беше скинат. По 5 дена од односот бев на гинеколог, онака на контрола, но таа ништо не ми спомна дека постои нешто, ниту јас и кажав што се случило. Треба да добијам на 30ти, а пред два дена направив тест за бременост sure check и само првата црта ми стана црвена што значи дека не сум бремена. Но пишуваше во упатството точност уште на првиот ден на задоцнување, а јас уште немам добиено, па тоа ме збуни да направам уште еден во случај да ми задоцни. Паничарка сум многу, па да ве прашам за ваше мислење.

16. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Најверојатно не си , позитвните резултати скоро секогаш се точни но за негативните има влијание и кога е направен ако е рана бременост . Така да почекај да ти дојде не паничи . Ако касни тогаш ќе направиш уште еден, не можеме со сигурност ништо да ти кажеме.

17. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Подобро почекај и направи уште еден тест. Најверојатно не си, но ништо не губиш ако се осигураш.

18. kiki101

kiki101 Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Со дечко ми имавме однос не заштитен и тој е сигурен дека нема свршено во мене,иначе предходниот месец имав на 25 а еве денес е 26 и уште не ми има дојдено,а ме боли половината и стомакот, имам и дури како исцедок ама жолт, но менструација сеуште не се плашам нз зш не ми иди,периодов бев под стрес а не бев настината само преладена можно ли е од тоа да ми касни!? Имам 18 год но немам досега праено тест за бременост планирам вечер да напрам, но многу се плашам!

19. nikola-p

nikola-p Нов член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    pa najubavo da si napraves da ne pucas u prazno

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  20. milamamica

milamamica Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    61
    pozz..do site zenicki...
    bez namera da gi uplasam onie koi se posomnevaat deka se bremeni, a sepak ne se spremni da imaat bebce....
    da pojasnam deka mene mi se sluci nesto sto mnogu retko se slucuva (edna na 1000 zeni)....
    jas imav seksualen (nezastiten) odnos so soprugot i toa samo dva dena po zavrsuvanje na ciklusot ....nooooo bez da ejakulira vnatre....i se sluci ona sto mnogu retko se slucuva, no se slucuva definitivno a toa e....bremenost...zamislete...
    ...i ete sega, imam edno detence od 2 god, i si cekam vtoro bebence, inaku sum vo 8 ma nedela.....
    taka da jas sum ocigledno "ISKLUCOKOT"...
    (.... sorry, mozebi ova za nekogo e najstrasnata poraka sto ja procital, neli??)
    ubav den..

На karak и SimonaTino им се допаѓа ова.