Јас мислам да не е женска перницава. Мене се на тоа ме влече некако. А да ја прашаш ти другарка ти да не е од обратните? Пошто иде некако ТАА перница. Женски род. И така фактички не е можно да забремени нели. Си и ја објаснила ли ти оваа теорија?
Извините шо ке с еубацам вака ама иам едно прашање може ке испаднам глупа ама гајле мие да си прашам сакам, како тоа со перница бре? Како го праи не ми е јасно, ако уопште се дешава?
и јас сакам да знам хахахаха многу ме интересира... на пр.дали ја вади навлаката хаххахахахахаха или со се навлака хахахахахаххахаха
Па мислам дека е посигурно со заштита ( навлака ) . Нека ја праша другарка и дали е со навлака , ако не е тогаш има гоолеми шанси да е трудна
епа ондак 100% е без навлака леле ееееееееј па она била стварно турдна иииих и шо ке праи сеа хахахахахахахах
Како што рече Smilly , треба да даваме именца , јас мислам дека повеќе ќе бидат . Не знам кој ѓавол ја терал без навлака .. валда послатко така било .
Мене и онака ми се сака бебе во последно време, ама дечко ми не знам како да го убедам, сега одам в кревет па можда со перницава ќе ги завршиме преговорите и ќе му го подметнам на дечко ми, се надевам дека ќе биде плукнато ко мене, да не се посомнева. Ако не ќе речам оти ме силувала перницава моја