да, имав менструација, ми дојде на време но без никакви вообичаени симптоми... крварењето ми траесе 4-5 дена а обично ми трај 6-7... и откако ми заврши ми почнаја болките
Не е ништо страшно може си само настината ,а и ако си пела некој антибиотик од тоа може пократко ти траела ,но ако веќе до толку се сомневаш земи си тест за бременост иако мислам дека нема потреба.
Направив тест и само една бледа линија имав. Немав две Сакав да прашам дека иако е бледа дали е негативен? Втората линија не се појави воопшто
Не се нервирај каква бременост, ти си имала менструација, а плус и тестот ти е негативе. Смири се и узивај си.
Последната менструација ми беше на 17.01.2013 година, ми заврши на 21.01.2013, со дечкото имавме незаштитен ооднос на 23.01.2013, од тогаш се почесто добивам нагони на повраќање, потреба за повеќе храна и градите не престанаа да ме болат...се исплашив многу, купив два теста едниот го направив со првата утринска урина и покажа негативен другиот го направив исто така денес покажа негативен......Би ве замолила да ми кажете кога резултатите од тестот се најточни, иако мислам дека многу рано ги направив.....дај боже да е тоа што мислам и сакам да е така
па толку рано не се појавуваат симтоми. Да не имаш грип Тестот покажува после доцнење на циклусот се останато е твоја машта. И да си трудна толку брзо 2 дена после свршување нема да ти се лоши
имавме незаштитен однос со партнерот , и тој еднаш сврши надвор а потоа само го избриша и продолзивме пак , нема свршено во мене но постои ли шанса да останам трудна
мислам дека многу се минимални шансите бидејќи како што имам читано сперматозоидите умираат веднаш кога ќе дојдат во контакт со воздух
Decki imam menstruacuja veke 4 dena no mi izgleda kako da mi zavrsuva no sekogas mi traela 1 nedela do denot koga mi dojde.. moze li da mi kaze nekoj dali mu se slucilo istoto ?
и јас го имав истиот проблем... 4-5 дена ми траеше но крварењето ми беше константно намалено, не обилно.... направив тест негативен беше, за неколку дена сум на преглед кај мојот гинеколог па ќе видам што ќе кажи, сепак мислам дека можеби е некоја циста на јајниците :/
здраво феминки ,,јас правев исеминација на 21 јануар и ми рекоа да цекам 15 дена денес ми е 13 ден и имам некои болки како пред добиванје и плус несто ново боцканје од време на време ниско долу мозно ли е вакви болки како пред добиванје да резултираат со бременост дали е тоа мозно и јас се си викам ке ми дојди ама болкиве таман поцнат за неколку секунди оп ги снемува и се така цел ден наутро кога ке станам ми се цини имокрувам цело кило вода и се ми се цини дека нема да стигнам до вецето абе катстрофа ве молам писете поздравце
Миличка симтомите најчесто се речиси исти како за добивање ајде издржи уште два дена и ти посакувам од срце да станеш мамичка. Среќно
Vaka imam simptomi nekoi zujat mi usite malku se osekam nestabilno, creva mi grgorat i na najadeno, me boli glava, pritisokot mi e malku visok nevozna sum ima edna nedela i poveke decko mi koga svrsi vo mene i sega ne znam sto mi e dali od sto treba da mi dojde za edna nedela ili pak da ne se toa prvite simptomi za bremenost ve molam za pomos!!
За една недела не можеш да имаш симптоми сигурно, се јавуваат дури после 1 месец. Но ако дечко ти свршил во тебе има шанси да си бремена, зависи дали се погодиле плодни денови или не, ти најубаво си знаеш, почекај уште малку па земи си тест Self Clear.
Честото мокрење е знак на бременост, јас никогаш не сум имала такви симптоми пред менструација. Ти држиме среќа
trebase da dobijam na 15-ti i mi kasnese 4 dena potoa kako da dobiv ali seto toa bese 5 dena samo kako kafeafkasto..a pred nova prv pat imav seksualen odnos pa se mislam da ne mi e od toa od togash samo 3 4 pati do 15-ti imav odnosi ali niednas ne svrsi vo mene..i sega nz so da pravam..kazete dali mozno e da e od toa shto se skinav taka ili pak nesto dr..
Ве молам помош....еве станав рано од што не можам да спијам и од што го сонувам ова... мн ми е тежина..спремам колоквиуми, и имам многу за учење а морам да мислам на ова.. Вака, односи имав три пати во месец декември, од кои еднаш беше една ипол недела пред нова година, и не се случи всушност ништо страшно, цела вечер во галење ни помина,и само еднаш скоро само што го доближи до мене, еднаш беше внатре, и после се тргна и одма сврши....и за нова година пак имавме однос,и истово ни се случи....а во тек на месец декември, пред овие два пати,имав уште еднаш нормален однос, повеќе пати влезе во мене и тн... ама не знам точно кој датум беше тоа.. и секогаш,значи 3 год врска, сме имале однос без заштита, дури и почесто пати месечно од ова... Очекував да добијам некаде на крај од месец декември, 28ми 29ти..ама добив на 1ви Јануар, значи еден ден одкако го имав последниот однос за нова година, и си ми траеше најнормално,предходно си имав симптоми,ме болеа градите,тоа скоро секад ми се случува, и си заврши ,си заминаа симптомите и толку. Е сега, дојде еве Фебруари, но никаде ми го нема добиеното, исто пак го очекував сеа на 1ви да дојде, ама веќе 4ти е, а мене ни градите не ме болат,ги убив од стискање, не осеќам ништо се плашам паничам... не знам што да праам.... што да мислам .. а месецов јануари, значи после последната менструација не сум имала ни еден однос... Ми се има случувано и порано вака по неколку дена да ми закасни,или да си го смени периодот на доаѓање,ама редовна ми е менстурацијата, секад сум добивала никад не ми прескокнала месец.. овој Јануари после последната менструација имав и колоквиуми и исто многу бе под стрес многу се секирав, па ми се случија некои стресни работи и тн... се мислам дали е можно од тој стрес во тек на Јануари, да ми закаснат вака и симптоми за ментруација и све.. не знам што да мислам , ја стварно немав однос месецов, ама зошто не ми доаѓа?.....