Falaa vi srcki najveke ,jas sea bas imav malce poobilno kafeavo temno mi tecese sea pak nemam nisto ,se nadevam ke bide podobro fala vi uste ednas ***
Можно ли е да сум бремена? Srcki, imav seks bez kondom.Ne svrsi vo mene no naednas dodkea imavme se trgna i svrsi odma mi rece deka ne svrsil vo mene sigurno.Jas se plasam sepak i mislam deka mozno e da isteklo nekoj del od spermata vo mene. Ima li potreba za panika,sto mislete vie?
Decko mi od koga svrsi vo mene eden den 2pati i drugiot den 2 pati na plodni denovi, sega sakam da prasam imam golemi bolki vo gradite sto i koga mi doagalo tolku ne me bolele. Jajnicite me bolat isto kako da mi doaga,polovinata a pomina 1 ipol nedela od koga svrsi vo mene dali e toa od sto ke mi dojde ili moze da sum bremena?
воспалението не е страшно ако се лечиш ако не се лешиш ке биде уште полошо значи оди на матичен да ти препише некој антибиотик и увин чај дневно најмалку 2 литри
Ете конечно собрав смелост, те послушав и тресејки се го држев тестот в раце, и го напраив, и негативен е. и ми олесна многу зошто само што не колабирав од страв. сеа се опуштив малце...па е надевам во најскорооо време и ќе добијам. се надевам се во ред е...
мило мми е што си собрала храброст да го направип тестот сега опушти се и чекај за некоја ден ке добиеш а во иднина бидете одговорни и користете кондом
istoto mi se desi i mene..ama sobrav preeska hrabrost i go napraviv..negativen bese sega polesno mi e plus i deka dobbiiv )
а колку време има поминато од кога тој сврши во тебе? шансите да си бремена се големи,сепак свршил повеќепати во тебе и тоа во плодни денови. иако мислам дека сега психа те мава,не дека имаш симптоми на бременост. ако ти доцни,земи си тест или правец на гинеколог,најсигурно
ај ве молам ако знае некој да ми даде линк од фемина за плодни денови каде што се проверува кога се )
а колку време има поминато од кога тој сврши во тебе? шансите да си бремена се големи,сепак свршил повеќепати во тебе и тоа во плодни денови. иако мислам дека сега психа те мава,не дека имаш симптоми на бременост. ако ти доцни,земи си тест или правец на гинеколог,најсигурно [/quote] pa uste dva dena dve nedeli pominaa,[/quote] USTE KOLKU VREME DA CEKAM ZA DA NAPRAVAM TEST
Најдобро почекај си да ти доцни па после тоа направи тест. Можеби и сега ќе ти покаже со некој поскап тест ама подобро почекај да ти доцни 2-3 дена.
немаш потреба од паника и јас било каква ситница да се деси одма на тоа мислам ,и јас имав сега некој проблеми но се е во ред сморисе опуштисе и направиси тест за самата да не мислиш иначе верувам дека ништо не е поздрав4е
canela,во бременост може да се сомневаш ако имаш и други симптоми освен доцнење на менструација,како на пример несвестица,мачнини,гадење,повраќање.најдобро направи си сега тест за да се увериш,а ако е негативен тестот а пак не ти дојде менструација,почекај неклку дена па пак направи тест.
Јас и покрај тестот, сеуште не добив... а можеби и од стрес и апчињата пошто испив сто овие 5 дена... не знам што да речам уште се плашам ама утре ќе одам на гинеколог да видам веќе што е проблемот. се надевам се е во ред, како што покажа тестот..
Jas sekoj den si mislam deka mi ide a nikako da mi dojde imam belo pranje i glava me bole nenormalno, do sega se nemam maceno vaka pred menstruacija, i sega cekam cekam cekam i ne znam sto ke bide, prethodniot mesec mi dojde na 14ti sega do koga da cekam ako ne mi dojde da napravam test.
ти имаш уште мн време не знам зошто паничиш штом си имала на 14ти имаш време. А инаку јас, денеска бев на гинеколог, ме гледаше на ехо, и не рече нити воспаление на јајници, нити па дека има нешто, рече олку колку што гледам ти ништо немаш овде, освен ако не е мн мало... и јас и објаснив дека се секирам за од Декември месец, пошто во Јануари и добиено имав а и односи немав, и ми рече штом е од Декември, нема шанси да не се гледа до сега, ќе има поминато мн време.. јас мислев да не е една или две недели... И пошто не можам више стресов да го издржам стварно, и и рече апчиња да пијам ми препиша едни, па од нив би требало да добијам..ми рече дека ми доцни наверојатно од стрес голем..