Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    И Бушавка направи ли тест?
    Се надеваме дека е позитивен како што и посакуваш ;)

2. vala

vala Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Bremenost

Zdravo mene poslednite denoi mi se sluci nesto neobicno za mene. Vo petokot dobiv menstruacija koe mi traese samo do utredenta vo nedelata veke nemav nisto a obicno mi traet 5 dena . Znam deka mozit e poremetuvanie ama problemot e sto den pred da dobijam imav odnosi i mi svrsi vo mene ne znam dali ima vrska no se plasam da ne e znak na bremenost sto mi se spreci menstuacijata ?? Ve molam za sovet

3. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Скоро сум сигурна дека не сум направила ништо, но еве веќе 5ти ден мене ме боли стомак и гради ама никако да добијам, само кафено од вчера или завчера почна да тече малку. Да напоменам имав стресна испитна сесија мн стресна а пијам и слим лајн, а многу сум сигурна дека ништо не се случило со партнерот. Бидејќи ми доцни секакви глупости ми поминуваат низ глава..

4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Еј-би, најверојатно стресот и лековите се во прашање сега. Штом си речиси сигурна, не паничи пред време ;)

5. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Не да се исплашив да ти кажам, дури и тоа што бев многу сигурна за односиве некако знаеш од страв секакви филмови ми проаѓаат... 2 неполни дена скоро ми тече такво кафеаво, ме боли стомак на моменти, градиве турбо отечени а никако да добијам..се мачи.. дали дека уште не сум оопуштена доволно...

6. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    да напоменам заборавив, извинете, требаше на 8,9 да добијам..

7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Тогаш земи си тест, веќе ти доцни неколку дена. Или замини на гинеколог :)

8. bushavka

bushavka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    5
    Не стигнав да направам тест бидејки добив :devil: . Сигурно ми доцнесе зосто давав крв. Повеке срека нареден пат :)

9. natufchee

natufchee Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Дали е множно да сум бремена ?

женски значи вака: .. имав незаштитен сексуален однос во неплоден ден и не сврши во мене.. ама во текот на сексто неколку пати го иставаше надвор да ја избрише она предсемена течност што е ... после неколку дена имав песок во матката.. примав лекарства и имав неколку пати долу крв незнам дали ми беше од циклусот или од што песочињата раскрвавено.. ми доцни два дена.. немам симптоми на бременост.. имам болка во градите и стомакот симптоми на ПМС најчести ми се тие.. а уште не мие дојдено.. и се плашам многу.. неможам да престанам да мислам на тоа.. :///// :(

10. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    за песок во матката искрено слушам може мислиш песок во бубрезите или воспаление на бешика а з абремена не си нели не свршил во тебе ако си сигурна

11. natufchee

natufchee Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    да имам песок во бубрезите и воспаление на бешика ... надвор сврши не во мене.. срав ме фаќа и паника .. ме болат градите и кога станав сабалјето имав знајш како од спиење да станиш и да ти прокркори во стомакот.. обично тоа ми се дешава коа иам добиено се надевав дека иам .. а немам .. :((

12. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    ЦЦЦЦццццц....ц....ц.ц..ц..ц.ц.ц..

13. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    Мислам дека е редно време да воведат во училиштата предмет ''сексуално образование'' :!:
    Само без домашни задачи :D

На Mom_3, flowerred, eva11 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    anab ние имавме, а и да немавме имавме домашно воспитување...
    Јас на оваа тема само се чудам и не ми се верува какви прашања се поставуваат...
    Не се криви децава,туку родителиве јас нив би ги :punch:

15. Anababy.91

Anababy.91 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    браво за ова мислење родителите треба повеќе сексуално да ги едуцираат децата бидејќи гледам дека поставуваат многу лоши прашања за оваа тема кои треба да се знаат од општа култура :D

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    И јас мислам дека прво треба да се едуцираат па после да се решаваат да имаат односи,ова со прашањава е загрижувачки.Не осудувам никого ама срамота е се и сешто се изначитав. Денеска барем имаме достапност до секаква литература па и интернет а има се повеќе затуцаност од претходно.Жално!

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  17. zoka20

zoka20 Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Vaka pred edna nedela pred da ja dobijam imav seksualen odnos so decko mi potoa na 5 ovoj mesec trebase da mi dojde no seuste ja nema veke 2 nedeli i nekoj den mi kasni inace pocnav da gi imam prvite znaci za bremenost pocna da mi se gadi gradite pocnaa da me bolat i da me boli dolniot del na polovinata a eve deneska prokrvariv i nez od so moze da bide pa ve molam od napred ako moze mislenja od vas poiskusnite da mi kazete dali sum bremena ili ne ? i dali ima nekakov problem .... Fala odnapored :) :) :)
    [mod-kirilica:6j7d3j7g][/mod-kirilica:6j7d3j7g]

18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.091
    Ve molam za pomos .....

ти касни веќе две недели и велиш имаш симптоми на бременост а :^) ?
    ние не можеме да ти кажеме дали си бремена или не,зошто не направиш тест за бременост или не посетиш гинеколог :!:
    извини вака,ама милион вакви теми има,не си требала да отвараш нова тема поздрав

19. zoka20

zoka20 Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Ve molam za pomos .....

sakam da zn zatoa so rabotata e so deneska prokrvarev sakam da zn dali toa e normalno ili ne a i otvoriv nekoi temi no ne najdov odgovor za ovaa ?

20. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.091
    Ve molam za pomos .....

затоа ти реков оди на гинеколог зошто не би требало да прокрвариш пред менструација.ако има некоја феминка вакво искуство,ќе сподели.
    и добредојде на форумот :)

На zoka20 му/ѝ се допаѓа ова.