Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    И Бушавка направи ли тест?
    Се надеваме дека е позитивен како што и посакуваш ;)

2. vala

vala Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Bremenost

Zdravo mene poslednite denoi mi se sluci nesto neobicno za mene. Vo petokot dobiv menstruacija koe mi traese samo do utredenta vo nedelata veke nemav nisto a obicno mi traet 5 dena . Znam deka mozit e poremetuvanie ama problemot e sto den pred da dobijam imav odnosi i mi svrsi vo mene ne znam dali ima vrska no se plasam da ne e znak na bremenost sto mi se spreci menstuacijata ?? Ve molam za sovet

3. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Скоро сум сигурна дека не сум направила ништо, но еве веќе 5ти ден мене ме боли стомак и гради ама никако да добијам, само кафено од вчера или завчера почна да тече малку. Да напоменам имав стресна испитна сесија мн стресна а пијам и слим лајн, а многу сум сигурна дека ништо не се случило со партнерот. Бидејќи ми доцни секакви глупости ми поминуваат низ глава..

4. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Еј-би, најверојатно стресот и лековите се во прашање сега. Штом си речиси сигурна, не паничи пред време ;)

5. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Не да се исплашив да ти кажам, дури и тоа што бев многу сигурна за односиве некако знаеш од страв секакви филмови ми проаѓаат... 2 неполни дена скоро ми тече такво кафеаво, ме боли стомак на моменти, градиве турбо отечени а никако да добијам..се мачи.. дали дека уште не сум оопуштена доволно...

6. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    да напоменам заборавив, извинете, требаше на 8,9 да добијам..

7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Тогаш земи си тест, веќе ти доцни неколку дена. Или замини на гинеколог :)

8. bushavka

bushavka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    5
    Не стигнав да направам тест бидејки добив :devil: . Сигурно ми доцнесе зосто давав крв. Повеке срека нареден пат :)

9. natufchee

natufchee Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Дали е множно да сум бремена ?

женски значи вака: .. имав незаштитен сексуален однос во неплоден ден и не сврши во мене.. ама во текот на сексто неколку пати го иставаше надвор да ја избрише она предсемена течност што е ... после неколку дена имав песок во матката.. примав лекарства и имав неколку пати долу крв незнам дали ми беше од циклусот или од што песочињата раскрвавено.. ми доцни два дена.. немам симптоми на бременост.. имам болка во градите и стомакот симптоми на ПМС најчести ми се тие.. а уште не мие дојдено.. и се плашам многу.. неможам да престанам да мислам на тоа.. :///// :(

10. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    за песок во матката искрено слушам може мислиш песок во бубрезите или воспаление на бешика а з абремена не си нели не свршил во тебе ако си сигурна

11. natufchee

natufchee Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    да имам песок во бубрезите и воспаление на бешика ... надвор сврши не во мене.. срав ме фаќа и паника .. ме болат градите и кога станав сабалјето имав знајш како од спиење да станиш и да ти прокркори во стомакот.. обично тоа ми се дешава коа иам добиено се надевав дека иам .. а немам .. :((

12. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    ЦЦЦЦццццц....ц....ц.ц..ц..ц.ц.ц..

13. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    Мислам дека е редно време да воведат во училиштата предмет ''сексуално образование'' :!:
    Само без домашни задачи :D

На Mom_3, flowerred, eva11 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    anab ние имавме, а и да немавме имавме домашно воспитување...
    Јас на оваа тема само се чудам и не ми се верува какви прашања се поставуваат...
    Не се криви децава,туку родителиве јас нив би ги :punch:

15. Anababy.91

Anababy.91 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    браво за ова мислење родителите треба повеќе сексуално да ги едуцираат децата бидејќи гледам дека поставуваат многу лоши прашања за оваа тема кои треба да се знаат од општа култура :D

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    И јас мислам дека прво треба да се едуцираат па после да се решаваат да имаат односи,ова со прашањава е загрижувачки.Не осудувам никого ама срамота е се и сешто се изначитав. Денеска барем имаме достапност до секаква литература па и интернет а има се повеќе затуцаност од претходно.Жално!

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  17. zoka20

zoka20 Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Vaka pred edna nedela pred da ja dobijam imav seksualen odnos so decko mi potoa na 5 ovoj mesec trebase da mi dojde no seuste ja nema veke 2 nedeli i nekoj den mi kasni inace pocnav da gi imam prvite znaci za bremenost pocna da mi se gadi gradite pocnaa da me bolat i da me boli dolniot del na polovinata a eve deneska prokrvariv i nez od so moze da bide pa ve molam od napred ako moze mislenja od vas poiskusnite da mi kazete dali sum bremena ili ne ? i dali ima nekakov problem .... Fala odnapored :) :) :)
    [mod-kirilica:6j7d3j7g][/mod-kirilica:6j7d3j7g]

18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.704
    Допаѓања:
    9.414
    Ve molam za pomos .....

ти касни веќе две недели и велиш имаш симптоми на бременост а :^) ?
    ние не можеме да ти кажеме дали си бремена или не,зошто не направиш тест за бременост или не посетиш гинеколог :!:
    извини вака,ама милион вакви теми има,не си требала да отвараш нова тема поздрав

19. zoka20

zoka20 Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Ve molam za pomos .....

sakam da zn zatoa so rabotata e so deneska prokrvarev sakam da zn dali toa e normalno ili ne a i otvoriv nekoi temi no ne najdov odgovor za ovaa ?

20. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.704
    Допаѓања:
    9.414
    Ve molam za pomos .....

затоа ти реков оди на гинеколог зошто не би требало да прокрвариш пред менструација.ако има некоја феминка вакво искуство,ќе сподели.
    и добредојде на форумот :)

На zoka20 му/ѝ се допаѓа ова.