1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    ццццц :headbang: :headbang: сешто :worried: малку нервози, многу смеење и темата фиуууу отиде :!:
    добро де, барем се изнасмеeвме :lol: :lol: :lol:

2. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Добро ај вака сериозна сум, заебанција настрана... еве опседната е типкава со секс, гледа порничи, мастурбира... океј сето... ама како мастурбира со перница? Жими се се мислам цел ден и никако немам идеја како воопшто е тоа возможно :^)

3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    ако во случај не остане бремена преопрачај и за наредниот однос со перницата да и ставе кондом...ок :lol:

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Кате, мене ми се сака бебе од кога сум со него... Ама никако да го убедам :D А чудо едно колку сакам бебиња. Сите бебиња од маалото се кај мене во двор собрани :inlove: Дај кажи како да ги натераме, идеја некоја? :D

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    :D :D :D :D аиии кој ремет сум го пропуштила. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: СПЕРМАТТАЗОИСИ :rofl:

6. nikolincesrcence

nikolincesrcence Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Okk ... da go ostavime toa so pernicata na strana i jas nz toa kako go pravi sakam samo sovet za nejzinata opsednatost so sex ....Postojano se trudam da ja otrgnam od toj problem no kako ... Ve molam najmnogu :'(

7. anickata

anickata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    73
    девојко другарка ти нема проблем само со неконтролираната желба за секс, туку има и проблем со тоа што мисли дека може да забремени од перница :lol: мој совет е да идете на гинеколог да видат бебето до кај е и патем ќе се консултира како да си ја намали желбата за секс :rofl: :rofl: леле неможам веќе ќе умрам од смеење стварно :rofl:

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Е незнам каде е проблемот што женската сака секс . Само најди и некое машко, да дознае што е секс .. зашто вака работава не ја бидува . ;)

9. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    :D :D :D :D :D

10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    превземено о ддруга страница....... nemase decko i posaka seks so edno od nejzinite mecinja taa go napravi seksot .
    таа го направи сексот лелелелелелел :D :D :D :D :D :D :D :D :D неможам ееејј

11. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    и јас го постирав тука линкот вчера..од гламстик. не можев да се соземам од смеење. многу сериозно се сфаќаат вицевите, или незнам што е друго работата :rofl:

12. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    еј срцки дај да прекинеме со муабетов може некој стварно сака да праша има некој вистински проблем неможе од нас и од смеењето :D :D

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.062
    Допаѓања:
    66.789
    Се гледа дека девојчево се зафркава :) Така да да ја оставиме темава за посериозните.

14. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    да да се сложувам има луѓе навистина што имаат проблеми

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Мечињаааа??? Иииииииииии луда работа :rofl: :rofl: :rofl:

16. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    uff lugee ve molam za sovet
    mi kasni 2 - 3 dena a okolku 7 8 9 juli imav odnosi so decko mi bez kondom ama toj ne svrsi u mene svrsi na strana posle se istusira i pak uste edna partija :$ i sea se plasam da ne sum bremena ve molam pisete mi sto pobrzoo neznam so da praam odnapred fala pozz

17. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Нема шанси да си бремена, штом не свршил во тебе. ;)

18. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    Uff viki mi olesna fala ti mnogu pozz ako ima nesto ke te izvestam

19. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Najverojatno ne si poso ne ti bile podni denovi a i ne svrsil vo tebe no ima rizik od vtoriot pat bidejki se slucuva nekoj spermatozoid da ostane vo predsemenata tecnost, znaci treba da bides povnimatelna koga imas odnos odma po vtor pat togas e podobro da koristis zastita, moj sovet za drug pat.

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Јас сум слушнала дека пред втората партија дечкото треба да уринира :D Со мокрачата се чистел каналот од сперматозоиди , зошто нели од исто место искачаат :D И така немало опасност да остане некој заглавен и при втората партија да излезе со предсемената течност.
    Јас само сум слушнала за ова, би било убаво кога некој би потврдил или демантирал, а во меѓувреме не пробувајте го ова дома ;)