Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Skala

Skala Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Некое мислење... :?:

2. lepadama

lepadama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    157

Па како бремена,кога си немала сексуални односи?

3. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    мислам дека треба да се напие ако пие прв пат или има поминато најмалку една година после последното испиено норлево! не верувам да е бремена но пак сперзатозоидите што останале во каналот на пенисот од претходната партија можеби се влезени во неа со помош на предсемената течност.
    Ако се нема напијано ако и е прв пат нека се напија норлево ако има пијано норлево помалку поминато време од година писи лп зошто многу е за објаснување.

4. ancetupance

ancetupance Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    164
    во еден друг пост си пишала дека студираш. од тука логично следува прашањето како е воопшто возможно една студентка да постави такво глупаво прашање како твоето? :@

На baby-star му/ѝ се допаѓа ова.
  5. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    Не не ова и е прво пиење на норлеово го испи сабајле

6. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909

Очигледно е дека е потребна едукација за секс.И тоа едукација на големо.
    Јас сум за да се вметне и предмет на училиште со име СЕКС !!!

На ancetupance и london-girl им се допаѓа ова.
  7. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Понекогаш пмсот и бременоста се толку слични, мене ми отекуваат многу и ме болат градите пред добивање..Ако си сакате дај боже да е тоа, па напрај си тест или посети гинеколог, посигурно нема :)

8. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Сите вие девојки што критикувате морате сигурно да се осврнете на вашите години и искуство можеби. Некои девојки првпат се сретнуваат со ова искуство, и секакви поставени прашања од типот на оние што вие ги квалифициравте како глупави, мора да поминат за да дојдат до фаза каде што ќе станат сигурни во себе преку искуство и живот.

9. Skala

Skala Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Ама вие можеби погрешно ме разбравте. Јас не реков дека никогаш не сум имала сексуални односи, туку немав после последниот циклус. Затоа сум загрижена. :(

Никогаш не ми каснело, освен кога се вратив од одмор поради промена на клима. Единствено што сега поврзувам е можеби поради што последниот пат добив цела недела порано, па сега ми касни, можеби нешто се померило... Не знам... Леле ќе полудам. :worried: :worried: :worried:

10. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103

Девојко, не си трудна, неможеш да бидеш, нема логика. После исфрлањето на последната јајце клетка не си имала односи, значи за на оваа новата јајце клетка да и се случи нешто, односно да се оплоди, нема никакви шанси. Не ви велиме да бидете експерти за оплодување ама имајте некое банално знаење FOR GOD SAKE!

A Ej-Bi на колку години си станала сексуално активна нема врска со тоа да знаеш како се оплодува јајце клетка. Тоа се учи во 7мо одделение.

11. MinaFe

MinaFe Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    17
    Здраво !
    Читав по форумов дека и покрај рековна менструација можна била бременост...
    Но да се навратам на прашањето
    јас и дечко ми имаме заштитен однос но последниот пат не го проверивме кондомот но сепак не сврши...
    тоа беше пред 1 месец...
    јас си јадам повеќе од нормално е сега ме мачи тоа дали сум бремена..
    ве молам за мислење Благодарам :*

12. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    купи тест за бременост и ке си знаеш дали си или не си бремена,просто и едноставно...нели?

13. Betyy

Betyy Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Devojki, najprvo dobrovecer
    baram mislenje!
    prvo mojata situacija e vakva: so decko mi imavme nezastiten odnos pred 3 nedeli koj traese samo 5 minuti, mnogu malce cisto onaka..trebase da dobijam na 15ti, no dobiv na 21vi (vcera). Znaci mnogu me boli stomakot kako i sekogas i mn mi tece (so izvinuvanje ako e nekoja gadliva ama moram).
    No, sto e problemot. Veke 4 dena (mu doagja 2 pred mens i 2 za vreme) mi se povraka, no nemozam da se ispovrakam i se sto jadam ne mi e vkusno. Zboruvav so majka mi snosti, rece deka i na nea i se ima slucuvano kako pomlada da i se povraka za vreme na mens.
    No sepak imam strah vo mene bidejki ova mi se slucuva prv pat i od nedaj boze bremenost :(
    Moze da mi kazete dali ima sansi ova?? Dali na nekoj mu se slucilo ova?!?
    POMOOOS :(

14. Sunshine0

Sunshine0 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    12
    Девојки, дали ви се има случено градите да ве болат и да ви престане болката во градите, а сеуште не сте добиле? Да не е знак на бременост?
    Би била многу благодарна доколку некој сподели искуство :)

15. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Sunshine0 можно е

16. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    1.565
    можно е не мора да е никаков знак на бременост мене ми се случило, дури еве овој месец па и не ме болат што досега секогаш ме болеле а не сум имала некој ризичен однос. веројатно со ова се е можно :D

17. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    1.565
    имам другарка на која првите денови од менст буквално секогаш и се повраќа штом си добила се е ок не се замарај

18. sheis

sheis Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    244
    и јас пред да добијам и за време на менструација ми се случувало ова :) не се плаши не е ништо :)

19. Maleckata5

Maleckata5 Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    4
    Luge mi treba vasa pomosh....do deneska trebase da dobijam no seuste nemam..pred okolu edna nedela za malku ke se onesvestev,eve veke dva dena mi se povraka kako na grlo da mi e...noze race nisto ne me drzat sekoj mig mi se spie dovolno mi e da pospijam 10 casa i da bidam spremna za cel den da go pominam spiev 11 casa no sepak povtorno mi se spie...vcera gi gledav simptomite nekoj od niv se...prethodnite denovi osekam ke me zdoboli i znam prv den postojano me boli i si velev denes utre ke dobijam veke nekolku pati no seuste nemam..koga bev so deckomi osetiv kako da sum dobila no koga proveriv imase 3 crveni tocki i neznam drugoto bese taka zoltenikavo prozirno...ve molam nekoj poiskusen ako nekoj go pominal ova da mi pomogne

20. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    Се убаво си објаснила ама не објасни имате односи немате ,какви заштитени незаштитени ....?