Фала ти, ке купам деновиве да почекам уште некој ден ако не дојде ке купам тест или ке идам на гинеколог
jas mislev deka den,dva pred da mi dojde togas veke se spremni da se isfrlat neoplodenite jajce kletki i deka nema sansi za oploduvanje...kako i da e utre kupuvam test i ako ne mi dojde odma ke brzam da vidam..
Во дилема сум женски, знам дека можи нема логика, ама сепак психата ме мава Последниот однос што го имав беше незаштитен однос во декември месец, но несврши во мене. После односот по недела дена навреме ми дојде менструација, јануар месец исто така навреме ми дојде менструација, но сега февруар месец ми касни 10 дена и немам никакви симптоми за да ми дојди. Дали мислите дека има шанси да сум бремена од последниот однос,тој што беше во декември месец?
Мали се шансите но можное е јас така добивав 2 месеци по ред а бев бремена, затоа да не му ја мислис многу напрај си еден тест и ќе си знаеш
dream.girl добиваше нормално обилна менструација или онака по малку? не ме сфакај погрешно имам многу читано за ова и мислев дека не е можно ама ме стави во дилема сега
Од кога сум активна во сексот имам незаштитен однос освен кога ми се плодни денови тогаш секогаш користиме кондом, сега ми доцни 3 дена а секогаш ми е редовна, минатата недела бев многу многу потресена и нервозна затоа што имаше смртен случај во мојата фамилија,никогаш не ми е доцнело толку страв ми е, секогаш пазиме и се трга на време и па порано. Сега сум преладена, што да правам многу ми е страв?Помогнете ми..
Менструалниот циклус нормално е да доцни до 7 дена најмногу. Причекај уште малку, а за тоа време опушти се. Ако и за 3-4 дена нема ништо, направи си тест. Не ти препорачувам секс без заштита! Имаш само 18 години и верувам не си подготвена да станеш мајка, а сепак ризикуваш. Батали плодни-неплодни денови, за да не си ја трескаш главата од ѕид секој месец користете си заштита секогаш.
Незнам што би правела да ми се случи тоа што не го сакам, дај боже да ми дојде.Не помислувам веќе да не користаме заштита.
Да добивав нормално но имав некои симптоми нонстом ми се гадеше повраќав и спиев но не се сомневав ни малку дека сум бремена
[/quote] Мали се шансите но можное е јас така добивав 2 месеци по ред а бев бремена, затоа да не му ја мислис многу напрај си еден тест и ќе си знаеш [/quote] dream.girl добиваше нормално обилна менструација или онака по малку? не ме сфакај погрешно имам многу читано за ова и мислев дека не е можно ама ме стави во дилема сега [/quote]Да добивав нормално но имав некои симптоми нонстом ми се гадеше повраќав и спиев но не се сомневав ни малку дека сум бремена[/quote] оххх јас немам никакви симптоми, ни за бременост, ни за менструација. Денеска обавезно одам да купам тест
ме зачуди и мене сега, најдобро е еден тест да направиш ти за да бидеш 1000% сигурна Не се грижи тоа е поради стрес и нервоза
ме зачуди и мене сега, најдобро е еден тест да направиш ти за да бидеш 1000% сигурна Сабаљево тркнав до аптека, купив еден тест 100ден беше тестот, АМА ПОГЛУП ТЕСТ во животов немав видено, направив се како што пишуваше во тестот и не се појави никаква црта после пак ќе излезам и ќе купам друг тест
не биди сигурна у плодни неплодни денови од кај си ти сигурна кој ден ти е плоден????? и јас мислев дека од 11-16 ми е плоден некој а испадна 23 ден од циклус да ми бидеплоден п атака си имам принцеза од 5 години затоа редовно заштита ако не сакаш бебе ако веке сакаш тоа е друга работа у секој случај не си играј играчки и не си ја предизвикувај судбината
женски пошо моево добиено ко да нема намера да дојде иако не сум имала ризичен однос направив денес еден тест ама и реков на таа да ми даде од тие што не се правам со првата мокрача и ми даде еден self care мислам се викасе 198 ден но на него не пишуваше дека е за таква употреба сега веројатно таа фармацевтката знае ама сепак да ве прашам и вас за дали сте правеле таков пошто, негативен ми излезе инаку
добро за тоа дека и после 5 дена знам ама ми требаше да покажува иако не е со прва мокрача. Инаку пошто пишуваше да се чека 3 мин за да покаже чекав само толку не е проблем тоа?
devoji ajde i jas so vas nesto da spodelam... imav odnosi so decko mi zastitena no strav mi e od taa semena tecnost ... trebase na 22 februari da dobijam no mi kasni 7 dena napraviv 2 testa za bremenost no negativni se ajde help nesto ako mozete
Мислиш-предсемена. И што сега хелп? Што сакаш да ти кажеме? Си направила два теста и биле негативни. Сакаше да бидат позитивни? Ако не веруваш на тестовите оди на гинеколог, нека те види на ултразвук, или најлесно направи испитување преку крвта. Ама што комплицираш всушност кога не си бремена? И пишувај на кирилица и со помалку точки, немој да бидеш и ти како снејк, со тие три точки како морзеова азбука да дешифирам И не се плаши толку од предсемената течност, не е толку страшна, само се преувеличува
Здраво. Знам дека ќе звучи малку но приморана сум да прашам кај вас искусните Here is the thing.. Братучетка ми цел ден ми се жали синока имала петинг со дечко и (не е скината немаат сексуални односи до сега) и малку повеќе се запалиле се соблекле и без кондом со неговиот полов орган ја допирал по нејзиниот....Јас и велам дека нема шанси да се случи нешто посериозно (бременост) но не сум искусна ни јас, затоа тука се обраќам бидејќи цел ден е како избезумена вели ја боли стомак нз шо..(мада мислам дека е на психичка база тоа) ај ве молам за мислења...