Aa и кога станала сабајле од кревет и потекло нешто како секрет, бело прање но многу течно..ви велам целата е избезумена
Дечки имам редовен однос, овие денови треба да ми дојде, ама страв ми е да не сум останала понекогаш имам благи болки во долниот дел на стомакот, стомакот си го чувстувам некако подуен.. и имам ного секрет .. ве молаам одговорете ми..
bella05 ако дечкоти не свршил во тебе тогаш нема шанси да си бремена, зашто си создаваш такви приказни, сама си се измачуваш А ако свршил во тебе,тогаш има шанси,секако.
Болките во долниот дел од стомакот и подуеноста се знаци дека ќе ти дојде. Немој да се мачиш себе си без потреба. Има толку парови кои не користат кондом, да се останувало бремена така,тогаш сите ќе си имаа по најмалку 3 бебенца. Ако ти доцни, биди сигурна дека е од тоа дека си под стрес и дека цело време мислиш на тоа. Опушти се, не е толку лесно да се направи бебенце!
Здраво.. Пред некој месец испив апче норлево но од тогаш добивам редовна менструација но последниве 2 пати имам мн помалку одколку што сум имала.. дали можи да има некакво влијание апчето.? ви благодарам.
Ме интересира дали може да ми доцни поради тоа што примав лекарства, инекции и слично? Ми касни веќе една недела и почнувам да се загрижувам
Ова и не е баш точно.Jac cум жив доказ за тоа, а сум читала на форумот за уште еден таков случаj, може да се збремени од предсемената течност, но исто заборавате еден факт дека мажите не се машини па точно на време да го извадат, посебно во такви моменти каде чуството за контрола се губи. Затоа, наjдобро направи си тест.
Да, можно е да се забремени од предсемената течност, но САМО АКО претходно имале односи, тој да не мокрел, па да останал некој сперматозоид во каналчето. Јас како што знам девојката никаде не спомна дека им била втора партија, така да нема шанси
згора на се и сеуште не е докажано дека кај сите машки е иста способноста да лачат предсемена течност постојат случаи што забремениле од тоа ама и тие се минимална броја. така да ич не се секирај
Zdravo Edno prasanje..Imav menstruacija,mi zavrsi i odma drugiot den imavme odnosi i toj svrsi vo mene.Sakam da prasam dali ima sansa da sum bremena ako ne mi e ploden denot?
pa poveketo vikaat deka za vreme na mens mn retki bile slucaite vo koi sto se ostanuva bremena. Znaci sea moram da si cekam da mi dojde pozz
Napravi test za da znaesh na shto si...znaci devojki, ne se teshete so toa dali vi se plodni denovi ili ne...i dali ste so menstruacija ili ne...Shtom svrshi vo tebe, ima ogromni shansi da si bremena..
Iako mali sansi sepak postojat.No bi rekla deka nema mesto za panika,99,9 posto-ne si trudna.Sepak otkako ke pominat 2 nedeli od rizicniot odnos napravi si test.Ima vo aptekite test koj pokazuva 5 dena po odnos, sure check mislam se vikase.