еј луѓе полекате малку! значи не се разбравме јас го велам тоа ако веќе се случи што можи да се направи значи само дадов СОВЕТ - што мислам дека е корисен Значи сите си имаме ставено чист прст внатре за време на мастурбирањето - тоа е факт Некоја од феминките напомена дека не да стоиш ако сакаш скокај и бла бла.. епа вака да ти кажам ако ти текнува на законот за гравитација по физика што се учеше 7/8 одд. дека секое тело настојува да се допри до земјата, па така и нашата течност а и исто и спермата (заради тоа што и таа е течност) значи течи надолу заедно со нашата течност..... размислете така е ова го имам читано во постара медицинска книга како може да се забремени имам другарка шо после година со нејзиниот маж со редовен секс (и свршување во неа) таа забремени.. а има и случаи и кога забременуваат и од предсемената течност од прва/втора партија! друго... јас не спомнав дека ова можи да се користи како замена на кондом или антибејби пилули и незнам уште што не! Само напоменав и пак че кажам ако веќе се случи да сврши внатре- едноставно не се губи ништо а користи... друго мене не ми треба да скокам, но таа што сака нека скока!
Dali moze da ti dojde a da ostanes bremena? Bidejki non sto mi se spie omalaksana sum, nasabajle koga stanam imam nagoni za povrakanje.Tesko se dvizam nemam sila za nisto i samo sakam da spijam. Ima li sansi da sum bremena?
Ова ретко се случува но можно е ако веќе ги имаш овие симтоми кој си ги навела направи тест за бременост и ќе знаеш дали си или не
Luge daj kazete nekoj recept za da ostanam bremena, mozebi ima nekoja taktika Mislam prethodno ako moze da mi dadete mislenje za prvoto prasanje?
волшебничка ако се случи да ти сврши внатре а тебе ти се погоди плоден ден факт е срцка дека и прст да бутнеш и да стоиш два дена ако сакаш ке се фати е ако не е плоден ден ке се тешиш дека еве стоењето и прстот ти помогнале
Јас веќе ти одговорив на првото прашање секако дека може иако е реткост но како што кажа ги имаш овие симтоми тогаш направи тест и ќе видиш дали си или не а некој посебен рецепт нема едноставно не се нервирај , не мисли премногу на тоа , без стресови , со маж ти фрлете се на работа и кога најмалку очекувате ќе ја дознаете среќната вест.
Devojkii ajde pomos Pred 4 nedeli pocna da mi se vrti svesta i da imam glavobolki, potoa po 1 nedela mi dojde (na 21vi) i taa vrtoglavica prodolzi. Znaci ne mi se gadi, ne mi se povraka ama me boli zeludnikot ponekogas. Moze li nekakov sovet dali ima sansi da sum bremena?!? Imalo li takov slucaj? Dali ova e znak za bremenost?! HELP
не си бремена а ова ми личи мене на слабокрвност оди на матиен кажи му што проблем имаш и ке ти направе крвна слика комплет со серумско железо и ке видите ако е слабокрвност ке ти даде неои капсули или сируп не е страшно али мораш да се консултираш со матичен а за бременост не е пошто и сама пиша дека ти дошло
не си бремена а ова ми личи мене на слабокрвност оди на матиен кажи му што проблем имаш и ке ти направе крвна слика комплет со серумско железо и ке видите ако е слабокрвност ке ти даде неои капсули или сируп не е страшно али мораш да се консултираш со матичен а за бременост не е пошто и сама пиша дека ти дошло[/quote] i jas mislam taka bidejki mi dojde, a imavme na 3ti (neploden den) takanarecena predigra bidejki ne ni vleze vo mene sto znaci nemav odnosi ovoj mesec. Se nadevam na se najdobro. Fala na mislenjeto/pomosta
Јас имам чудно прашање. Значи имав до пред некој ден симптоми дека треба да добијам но ми касни еве веќе 19 дена. Правев 4 теста сите беа негативни, но веќе три дена ми изчезнаја симптомите. Не ме болат ни градите ни половината ништо дури не сум ни нервозна, а имам бело прање. Ви се има нешто вакво случено или претпоставувате што можи да биде ??? Ве молам женски почнав сериозно да се загрижувам ((
Sakam da prasam dali ima sansa da sum bremena imav odnosi vo plodni denovi no mi dojde menstruacija navreme, sega vo nekoj periodi se osekam kako da mi doaga me zaboluva malku polovina, mi se vrti a nasabajle imam nagoni za povrakanje, nozite ne mi se dvizat i raspolozenieto mi se menuva, liceto mi e isfrleno so brunki dali e mozno da sum bremena bez razlika sto mi doslo redovno menstruacija.
Moze li da mi odgovrite dali e toa mozno bidejki se osekam i iznemosteno,nervozno, nekogas mi se place.
а зошто толку чекаш??оди до аптека земи еден тест и решена е работата,инаку ДА постои можност да си бремена....
според ова погоре јас мислам дека си бремена. но сепак убаво кажа форумџивката над мене. најсигурно си е купи си тест и провери. големи се шансите да си бремена
pomos ! ... imafme i potoa vidofme deka se skinal..:/ no ne befme sigurni dali svrsi vo mene... pa po 1 sat se napif norlevo ... a den pred to mi zavrsi menstruacijata... posle 4 dena od ko se sluci to mi dojde pak menstruacija...imam uzasni bolki vo stomako mi se losi celo vreme... da ne nema fateno apceto :/ ?
не можам да разберам зошто прашувате вакви работи на форум? полесно ви е да прашате и да чекате одговор од некој некомпетентен, отколку да одите во аптека и да си купите тест?!?! мариха, може да си бремена, а може не си. направи тест девојко!
Од норлево тие е и крварењето и лошењето. Тоа е хормонско апче и предизвикува такви реакции, прочитај си во упатството.
не девојко не си бремена штом ти дошло менструација како што ти иде редовно ... без разлика на тоа што тој свршил во тебе во плодните денови... па има многу девојки што не останале бремени во плодните денови ако читаш на форумот кај некои тоа и е проблем. Менструално крварење може да ти се појави за време на бременост но не е исто како обичниот менструален циклус(трае помалце и има почудна боја) . Симптомите ти се на психичка база ради тоа што го мислиш инаку и на крај краеви што шансите се 1 на 99% големо чудо и да си бремена ... што не дигаше таква паника до дека имавте сексуален однос... не ја разбирам младината баш сте неодговорни ... од кога ќе направите глупост кревате паника и замарате за глупи работи и не се информирате ИЧ! прочитај,разгледај , вакво прашање како твоето има минимум 100 пати ... и на крај ако сте спремни за свршува во тебе треба да сте спремни и за последиците.... и малку мислете со тие глави за тоа ви се не само за држење рамнотежа поздрав