абе па зашто такви фаци? тоа е дар од Бога , малото ќе си има братче/сестриче честитки ....како и да е оди на гинеколог за посигурно
Ама ова не беше планирано пошто сега со маж ми може да се каже дека имаме фиктивен брак не сме баш во добри односи.
Ти барем знаеш дека си бремена,а јас ?!Си купив тест излезе негативен,а осеќам ненормални болки во грбот и имам некое чувство дека тетсот ме лаже...Скоро имав цартски рез и не смеам да помислам,а не да останам повторно бремена.Пиев контрацептивни(прв пат во животот и последен)за посигурна заштита,ама незнам ни дали успеав да се заштитам
Ме насмеа 17март, фиктивен брак, како бре фиктивен кога си го конзумирате добро, инаку бременоста од каде Ајде ќе се смирите, еве ви сега добар повод да седнете озбилно да разговарате. Не се нервирај бебето е благослов, ако не ти било планирано, ќе се среди се. Само помисли дека некои жени би биле пресреќни да се на твое место. ајде само храбро.
Ма што е битно од кога е, биди среќна срце. Секоја бременост е среќа, а секој брак минува и низ тешки периоди и кризи, ќе се средите. Незнам колкаво ти е детенцето што го имаш, ама бар двете ќе си ги израснеш на една мака што се вика. Да не бидеме надвор од темата, да можно е да останеш бремена иако не свршил во тебе, во предсемената течност може да има по некој сперматозоид па завршил работа.
му кажан амаж ти ??? ти ја следам ситуацијата од одамн аи мислам дека ова бебе не ти треба баш сега во моментот може господ грев ке ми пиши и многу ке бидат против мене ама кога вие двајцата нон стоп се карате еден со еден не живеете ни со свекрва ни со девер се карате тепате па и до полиција стигнувате не е време сега за бебе ама па ти најдобро си знаеш беше на гинеколог која недела си ??? кога имаше последно менстр ??