Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Мојот дечко сврши во мене повеќе од 5 пати за време на најплодите денови, сега ми дојде но ми траеше само 2 дена. Дали сум бремена?

2. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    Lele decki jas kupiv test i od sto mi se mocase zaboraiv da mocam u toa caskata :worried: i uste poveke se nerviram a tmn si rekov aj ke doznaam so se desava inace mnogu mi e strav :worried:

3. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    hmm mora li so prvata mokraca ili moze i vtorata da doznaam dali sum ili ne sum bremena :(

4. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Мислам дека треба со првата ако не денес ќе го направиш утре.....И јас утре ќе правам да видам што ме снашло ајде поздрав

5. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    Of lel :( tesko nas mene mnogu mi e strav mi kasni nekade 3 4 dena a imam simptomi kako pred da dobijam nemam nikakvi gadenja,cesto mojkrenje i takvi stvari kako so pokazuva deka si bremena pozz ke vidime togas utre so ne snaslo :(

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.590
    Допаѓања:
    201.835
    Девојки, тестот треба да се прави после најмалку две недели од незаштитениот однос, претпоставувам дека поминало толку време. А за менструацијата - колку повеќе се нервирате, толку повеќе ќе ви доцни. Инаку, треба да добиете некаде во периодот од 25-35 ден од циклусот. Ако ви поминал 35 ден, тогаш треба да мислите за можните шанси за бременост, иако и тоа што ако ви доцни 10 дена и повеќе не е гаранција за бременост. А симптомите - различни се кај секого. Освен тоа, кога се исчекува менструацијата нестрпливо, тогаш уште повеќе некои навидум банални симптоми ви се чинат дека укажуваат на бременост. Барем и јас сум била во ваша кожа до пред некое време, знам како е. Така да, рилекс ;) малку.

7. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83

Fala Annath ipak samo sto dobiv i sum mnogu happy fakticki za djabe kupiv tekst :D :D ama ipak ispadna se okej :) Pozz

8. divine

divine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    28
    SE SLOZUVAM kompletno so muabtot zasto nekolku pati sum bila vo vasa koza , samo kolku povekje mislis tolku povekje kasni. opsutete se malce , ako ne svrsil vo vas nema pricina za nervoza , no sepak testovite se dobra rabota. Jas sekogas sum go pravela SURE CHEK toj e mislam 135 denari i kao demek bil epten tocen, i mene mi bilok do sega a sum go pravela mn pati

9. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    of divine ja go kupiv denes i ne go izmocav hahah bef do prodavnica i od sto stiskav zaboraiv deka treba da mocam u casata i ne go iskoristiv mi ostana neznam kaj da go piknam da ne mi go najdam mani drugo posle 20 min osetiv nesto koga otidov u wc ono ja sum dobila i brzo call na decko mi srcka ne se sekiraj ;) hehe i taka happy sum si i sea pamet za drug pat

Pozz :D

10. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Јас морав пак да ве прашам зошто гледам никој не ми одговори!

11. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Ако вообичаено ти трае подолго време а сега само 2 дена-можно е да си бремена. Се случува ретко да се има менструација, но минимално крварење. Направи си тест веднаш и ке видиш, тоа е барем лесно :*

12. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

Несакам да те плашам... али навистина е можно да си... одма тест за бременост...ОДМА... и пиши како што... ме плашиш :(

13. Lana1101

Lana1101 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Едно прашање колкава е можноста да се остане бремена ако во текот на односот ви се скини кондомот ?
    И уште нешто .. Дали има некое девојче кое нема редовен циклус односно дали има некоја што и касне 3-4 месеци ? Баш би сакала да знам како таа го конторолира својот сексуален однос :) .. фала однапред :tmi:

14. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Јас вчера направив тест и е негативен....и сега се прашувам од каде тие грчеви во стомакот и сите останати симптоми......ај ќе чекам да ми дојде па ќе видиме ;)

15. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46
    Можноста е голема ако партнерот свршил... а ако не, нема шанси...
    А во мојот случај, никогаш не ми каснело 3-4 месеци

16. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Сејм.

17. martinagirl

martinagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    охххххххххххххх имам едно прашање до вас девојки со ми касне ми касне веке требаше на 12 да ми дојде али никад баш не ми била точна па за тоа се тешам иако сум многу испаничена а она што ме интересира е дали е можно да се остане бремена ако имаш односи после свршување (со кондом) но тие одности да ти бидат без кондом ....дали е можно нешто такаво пошо имам слушнато за спермална течност но незнам за во овој случак што и како би можњло да биде :( :( :(

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    како што те разбрав си имала односи со кондом па без кондом ако добро сум те разбрала тогаш можно е во каналот да се задржало некое сперматозитче. али аза сигурнос зошто не си земеш тест и да си провериш. и нема да се нервираш и нема да мислиш. а тука сите ќе ти дадеме наше гледиште. поздрав

19. martinagirl

martinagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    тоа значи дека сепак има можност така да се остане бремена ????????????????

20. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    па мислам да али да не те плашам земи си тест и провери, сега тука е и друго плодни ли ти биле или не... а може ти касни и поради клима ако си шеткала. меѓутоа напрај си тест и реши си ги дилемите