Ахам фала ти барем малку ми олесна но ме копка тоа што сеа овие денови треба да ми дојде а синоќа имав односи и денес ми тече како црвекасто кафено ...
Деојки сакам мислење од вас. Последната менструација ми бесе на 09.03. Пошто циклусот ми е редовен требаше да добијан на 08.04, но веќе ми доцни 7 дена Имав незаштитен однос на на 04.04( во неплодни денови). Колкави се шансите да сум бремена? Можев да земам тест но сакам да почекам усте е рано
Ууу ке бидам уште многу во неизвесност, ама тоа ми е.. Иако не ми е првпат вака, порано секогаш сме ја користеле оваа т.н. рикверц метода и се било во ред досега меѓутоа откако се изначитав се и сешто на нетов, сфатив дека доста небезбедна е контрацепцијата - тргнување на време..Малку ми олесна тоа што и партнерот ми рече дека внимавал да не паничам,ќе си почекам па ќе видиме што ке биде.. Се надевам дека тестот ќе биде негативен.. Tnx
невообичаена ситуација Јас и партнерот имавме секс за прв пат без кондом и не сме сигурни дали сврши бидејки така ни се причини. Чувството не било како секој пат што свршува но и двајцата осетивме како нешто да се случи (како да сврши). Какви се шансите да останам бремена ?!
Извинете вака што се убацувам, ама ме интересира за тестот Self Clear - не мораш да чекаш ако ти доцни мензисот и тогаш да го правиш тестот, туку само 8 дена после ризичниот однос ???
Здраво Девојки, Сакам и од овде еден ваш совет ако може.. имавме односи и ми сврши во уста случајно, и после за другата партија по половина саат имавме вагинален но не траеше многу , е сега ми е да не останал некој сперматозоид , но се надевам дека со самото свршување во уста и после некое време веке ги сменало
е како сум бремена ко ми дојде и плус двата ми казаја негативо само еден излезе така тенка незнам ни дали линија мозе да с еказе тоа
Доколку поминало повеќе време (половина саат) од прв до втор однос тогаш не си бремена сигурно Без паника Инаку да ви дадам една критика (малечка) Доколку не сакате бременост,барем пазете од однос на однос(редовно бришење,миење и сл..Барем за тоа не е тешко
абе тенка или дебела важно таа линија постои , ако има две линии вторатак олку и да е видлива тестот е позитивен. А за добивање колку жени имаат мензис и во бременост , за најзигурно оди на гинеколог да ти направат едно ехо
Сакам и од овде еден ваш совет ако може.. имавме односи и ми сврши во уста случајно, и после за другата партија по половина саат имавме вагинален но не траеше многу , е сега ми е да не останал некој сперматозоид , но се надевам дека со самото свршување во уста и после некое време веке ги сменало Ајде мислење и до другите девојки.
доколку има некој со различно искуство ќе ти одговори така да нема потреба да го поставуваш ова прашање како што можев да забележам во 3 теми и во некоја од нив повеќе пати.
Devojkii ve molam help... vaka so decko mi imavme odnosi.. ama bez kondom.. pa neznaeme so bidna.. vekje mi kasni 4 dena.. ama nemam apetit. i nekoi dr simptomi .. pa nekoj sovet ve molam.. fala