Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    девојки вчера на дечкоми му беше роденден и малце се опуштивме два пати сврши во мене... денеска или утре би требало да ми дојди а шансите вчера за забременување ми беа минимални...пак сакав да ве прашам колку е сигурно дека би можела да останам бремена?
    пред една година ми беше многу страв од бременост сега потсвесно сакам бебенце иначе никогаш не би му дозволила да сврши во мене :$

2. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    Devojki sakam da ostanam bremena ama nikako da ostanam sekogas svrsuva vnatre ama nema nikakvi znaci.. Duri ponekogas porano dobivam a isto taka mi kaza vo ginekolog deka imam prevrtema matka :worried::worried: kazete mi sto da napravam

3. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Па шансите се поприлично големи. :) Дајбоже да останеш бремена, како што ти сакаш нели. :D
    Види ако не ти дојде деновиве, тогаш почекај уште неколку дена, и направи си тест. :)
    Со среќа! :)

На ang246 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    ке си одиш на некој добар гинеколог и ке го средите промлемот со превртената матка па после ке дојде бебето

5. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Да одиш кај друг гинеколог, кој ќе се заинтересира малце за твојот случај и ќе ти објасни што се случува со твоето тело. исто така треба да си направиш испитување на хормоните, како и маж ти да си направи спермограм.
    уште нешто: ти не се заинтерсира што значи тоа превртена матка? не направи некое дополнително испитување?
    како тоа правите бебиња а не знаете дали е се во ред со вас??!
    и тука на форум сите само може да претпоставуваат што може да ти е, треба да одиш кај специјалист.

6. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

Фала миличка :)
    сношти од кога сврши во мене имав болки како за идење менструација и денеска цел ден сега бев во вц имаше неколку розеви капки изгледа ништо... :(

7. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    И да добиеш, веднаш по менструацијата одма фаќајте се за работа. :D Неколку денови од кога ќе ти заврши менструацијата ти се плодни денови. Верувам дека ќе успеете. Со среќа и ти посакувам да ти се исполни желбата во скоро време. :*

На ang246 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    nee sum otisla vo ni eden specalistt :worried: nz kade potocno da se upatamm :( ..A postoi rizik da ne ostanam Bremenaa ??? ne znam nisto zatoa prasuvam :worried:

9. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    благодарам многу миличка се...кога видов крв одма се натажив и онерасположив...се надевам другиот пат ќе имаме среќа... :*

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7

11. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    nne sum otisla vo ni eden specalistt :worried: nz kade potocno da se upatamm ..A postoi rizik da ne ostanam Bremenaa ??? ne znam nisto zatoa prasuvam :worried:

12. ssimona

ssimona Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    sakam da prasam dali testot sure check e siguren ja go napraiv po 14 dena odprilika na odnosot ,a ne po docnenje na ciklusot zatoa sto dobiv no mi traese samo 2 dena ne mi tecese mnogu... poise imase koa se brisev samo....i testot mi pokaza negativen ...sto mislite ispanicena sum mn. imam taka bolki vo stomakot samo dr nisto fala vi odnapred :*

13. vici95

vici95 Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Помогнете ми!!

Денес прв пат си имав односи и вчера ми беше последен ден од менструацијата..се разбира користевме заштита и колкави ми се шансите да не се случило нешто непосакувано??

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Помогнете ми!!

ако се било ок-ако останала читава заштитата нема од што да се плашиш

15. butterflyX

butterflyX Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    mi treba edno mislenje...
    na 20ti april imav ciklus...mi traese 4-5 dena..normalno kako i sekogas...na 27 imav nezastiten odnos.. 99% sum sig deka decko mi ne svrsi vo mene...i on ustvari e sig...ama ne mozam da si go vratam filmot zaso bev malku pijana..i mn me maci onoj 1%...se obrativ na ginekolog po tel mi gi presmeta plodnite denovi i mi rece deka nema potreba od "tableta 72 h" ...toa mi go kaza na 29ti utroto... Vase mislenje? ke poludam do naredniot 20ti...

16. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    Devojki na 2 maj imav odonosi so mazmi ama denta koga mi zavrsi ciklusot togas imav odnosi dali e mozno da ostanm bremena??? i za kolku vreme da napravam test za bremenost?? Falla od napred :) :*

17. ssimona

ssimona Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    sakam da prasam dali testot sure check e siguren ja go napraiv po 14 dena odprilika na odnosot ,a ne po docnenje na ciklusot zatoa sto dobiv no mi traese samo 2 dena ne mi tecese mnogu... poise imase koa se brisev samo....i testot mi pokaza negativen ...sto mislite ispanicena sum mn. imam taka bolki vo stomakot samo dr nisto fala vi odnapred :*

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    повекето се тоЧни тестови али поЧекај да видис менструацијата па пробај пак со тест :)

после две недели однос можес тест,исто така ако ти касни менс...можес тест :)

На dzeneta му/ѝ се допаѓа ова.
  19. crus

crus Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    JAs sum nova na forumot i sakam da ve prasam nesto..jas i deckomi seuste nemame odnosi no se mazevme na golo i toj svrsi ama jas bev daleku od nego..i sega neznam ne se sekavam dali me cepna so rakata ili ne...no eve veke sedum dena mi kasni..sto moze da e? ve molam odgovoretemi

20. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Ништо не е. Под стрес си опушти се.

На crus му/ѝ се допаѓа ова.