па вака пред еден месец имас прв сексуален однос со кондом требаше сеа да ми дојди пред 4 дена ми касни. многу ми е страв
ми има каснато плус тоа не ми е редовна последните два три месеца редовно ми доаѓаше ама сеа мн ми е страв нормалноли е да касне после првиот однос
Nova sum tuka sakam da prasam dali e mozno kogake vi zavrsi da ostanete bremena pravev nekolku testovi ama site se negativni ve molam za odgovor
Jas seuste nemam dobieno..sega navistina se plasam..veke osmi den..moze da se ostani bremena taka ili ne? se plasam
Ми касни , веке 7 дена и премногу сум испаничена , а скоро сум сигурна дека иако имавме незаштитен однос се беше ок , односно не сврши во мене , и пред тоа имав нередовен циклус и се случуваше да ми касни по неколку дена но и да ми дојде една недела порано , ме фаќа паника и немам мир некако 7 дена ми се многу , помагајте ве молам ((
Па и да не свршил во тебе сепак имаш шанси за бременост... Дали имаше незаштитен секс во плодни денови ? Ако одговорот е да, направи си тест и види си но шансите ти се големи...
По се изгледа дека сум , ама се надевам дека грешам , кје направам тест иако ме фаќа страв и цело време се надевам дека кје добијам ама ништо 7 дена не се малку
па се слуЧува и после некои односи да касни,па ако ти касни многу направиси еден тест да си знаес и не се маЧи вака
dajte sovet Zdravo ke ve zamolam za pomos,imavme nezastiten odnos so maz mi,no nemase svrseno vo mene inaku imame bebe 8 meseci,mi docni 12 dena ne sum pravela test bidejki ne ocekuvav deka e mozno da sum bremena
dajte sovet После бременост може да имаш нередовен циклус... Направи си тест за сигурно... И провери дали имаше незаштитен однос во плодни денови...
Зорица мене ми касни веќе 12 дена... имав незаштитен однос и тоа во плодни денови и сеуште не сум направила тест затоа што обично секој месец ми касни и се си мислам ќе ми дојде а и да не дојде со дечко ми сме спремни на се и затоа изгледа не се замарам многу. Ама сепак деновиве ќе си направам тест и ќе ве известам
Почнав да пијам контрацептивни теблетки и на нив пишува дека после 7 ден сум целосно заштитена ако ги пијам секој ден. Ама јас на 6 ден од таблетката имав односи со дечко ми и сврши во мене. Сега ми се врти во глава и цело време ми се мочка...И секој ден ги земам таблетите. Сега ми остнаа уште две таблетки, ги пијам 18 дена веќе. Дали е можно да сум бремена? Станува збор за диане 35
па можно да е од тоа сто после бременост не е истата менструација или иде некогас касно или рано ако сакас за сигурност тест
Можно е. Всушност таблетите не ти се 100% сигурна заштита.... Во плодни денови ли беше? Ако не си била немај мака.