Devojkii pred nekolku dena napraviv test za bremenost ama mi pokaza negativv noo ne pomina 2 nedeli tuku edna nedela..Dali vo edna nedelaa moze da pokaze dali sum bremena ili neee ???? ili da pocekam uste 2 dena da panolnam 2 nedelii od koga imav odnos so mazmi i da napravam uste ednas tes za bremenost??? ili da odam na maticno i da proveram preku krvtaa dali sum bremena???? Odg mi ve molammm vo panika summmm mnogu sakam da ostanam bremena sakam da go osekam toa custvoo
Се израдував што овој пост е за сакана бременост Мислам дека на тестот се гледа исклучиво после 2 недели од овулацијата, т.е. отприлика после денот кога треба да ти дојде менструацијата. А мислам и дека преку крвта не се гледа после само една недела, но сепак на ова нека ти одговори некој постручен, односно поискусен од мене
Zdravo devojki . Neznam dali samo mi se vrtat misli vo glava,ili e navistina mozno... So deckomi imame odnosi bes kondom,no nikogas ne ejakuliral vo mene - nikogas. Jas sum malku zdebelena,fakt e deka jadam poveke ama me uplasi toa sto stomakot mi grgori,dali e vozmozno da ima nesto ? Edna drugarka me isplashi,pa jas vednas da vi se obratam vam...ve molam za mislenje p.s. menstruacijata do sega mi e redovna,ja cekam mesecov da vidam dali ke mi dojde na vreme.
А да си купиш тест? Тоа што ти гргори стомакот може да од многу работи Од премрзнати нозе, глад ), надуеност,.. Јас мислам дека нема место за паника
ve molam za pomos .. Ima odnosi so partenort den otkakako mi zavrsi mens.. Eve mi kasni nedela ipol, napraviv razlicni testovi za bremenost i mi pokazuvaja negativni .. ve molam za mislejne dali e mozno da sum bremena ?
Вики веќе си направила тест и е негативен , значи не си бремена Ти доцни од некоја друга причина, а тоа што си под стрес уште толку ја одовлекува работата. Смири се и ќе се среди.
Не направив само еден туку 11 различни тестови и сите се покажаја негативни. Ама сепак сум загрижена. Благодарам многу за мислењето D
Решивме со дечко ми да имаме за првпат секс. Не се брзавме се си идеше како што треба,али од болка неможев и се договоривме друг ден кога ќе сум поопуштена. Имам две прашања:1. Не го стави цел и дали сум целосно скината? 2. Бидејќи ми се плодни денови (13-ти) дали има шанси од тоа шо им се навлажнува(машкиот секрет) да забременам (не сврши). Фала однапред
^^ Пред да се впуштите во сексуални односи, најдобро е да се информирате. А се останува бремена само од машката спрема и тоа ако сврши во тебе. И следниот пат кога ќе пробувате со кондом- да не ве боли главата.
по интернетов викаат као демек има али ако мочал пред тоа исчистил се шо ејакуларил последен пат, тоа највеќе ми држи вода
ve molam za pomos .. Ima odnosi so partenort den otkakako mi zavrsi mens.. Eve mi kasni nedela ipol, napraviv 11 razlicni testovi za bremenost i mi pokazuvaja negativni .. ve molam za mislejne dali e mozno da sum bremena ?
ve molam za pomos .. Ima odnosi so partenort den otkakako mi zavrsi mens.. Eve mi kasni nedela ipol, napraviv razlicni testovi za bremenost i mi pokazuvaja negativni .. ve molam za mislejne dali e mozno da sum bremena ?
правев тест сабајлево, ми излезе позитивен но сакам да прасам дали тоа сто сум настината може да покаже позитивен резултат? п.с. не земAM никакви лекарства
Направи уште еден тест, заокружи на 12, за да бидеш посигурна. Ако и тогаш не си сигурна, оди на гинеколог.
Не,туку симптомите на настинка ги имаш ЗАРАДИ бременоста,исто и јас изреагирав така на почетокот Честитки и со лесно!