Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. 27eb

27eb Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Ке почекаме,треба на 4ти да ми дојди,сепак фала ви

2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.187
    Не е рано за тест, таман си е , направи , ќе знаеш на што си :)

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.219
    Допаѓања:
    36.723
    Обавезно да направиш тест за бременост. Поминати се 35 дена од твојата последна менструација и тоа е доволен период за тестот да покаже точен резултат.

На dzeneta и duffi им се допаѓа ова.
  4. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    девојки знам дека е глупаво но во паника сум..невина сум и дечко ми проба да ме скине, осетив болка но незнам дали сум сеуште невина или не :/
    и уште нешто немаше кондом а тоа се случи на плодни денови,незнам дали сум невина.. можно ли е да сум бремена?

5. 27eb

27eb Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Имам прашањее до вас девојкииии,пред 5 дена имав незаштитен однос во плодни деновии не сврши во мене ама па по половина час може и повеќе имавме пак однос и пак не сврши во мене,веќе 2 дена осеќам болка во долниот дел во стомакот а пред малку кога бев во вц малце и розево што треба да значи тоаа ве молаам некој да ми кажи доколку го имала истиов проблем ве молааам многу ми е важноо,фала однапред

6. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    тоа значи дека треба пазење ,а тоа што не свршил во тебе незначи дека не си бремена,свршил не во тебе и пак сте имале односи,можеби нешто е останало во него а вие сте продолжиле,значи тест и да се провериш и памет во глава за друг пат за да не думкате деца уште сега :!:

7. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Мнооогу се мали шансите, значи ептен мали, но имаш ги... Колку длабоко влезе пенисот во тебе? Незнам како може да незнаеш дали си скината... Ако не ти, тој сигурно осетил...

8. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    Neeee summ Bremenaaaaaaaa ;( ;( ;( ;( a mnogu sakav da bidam bremnaaa ;(

9. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    imavme analen sex so zenska mi jas svrsiv vnatre posle taa otide do wc se izbrisa ima li prostor za panika

10. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    НЕ !

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.096
    Dzeneta душо смири се ,се во свое време.не губи надеж,еден ден и ти ќе бидеш мамичка :*

На dzeneta му/ѝ се допаѓа ова.
  12. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Минатиот пат ми каснеше цела недела и паника дигнав и кажав на мајка ми, ми купи тест таа и немаше ништо, но овој пат ми касни веќе 10 дена не сакам да ги вознемирувам па, со дечко ми минатиот месец имавме само 2 пати незаштитени односи, но се убаво си сврши надвор како и секогаш до сега, не направивме никаква глупост, срам ми е да си земам тест мал град сме сите ме познаваат, млада сум уште, луѓето толку се озборувачи одма ке ми се извадат муабети. И незнам што да правам...

13. memory

memory Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    9
    Речи му на дечко ти нека купи тест, 10 дена не се малку, пресметај дали си била во плодни денови кога сте имале односи, можеби пак нема ништо да има, не се секирај толку многу, ретко се останува така бремена.

14. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29
    МОжи да е само стрес , се случува но доколку сакаш да си посигурна земи си тест, а имаш симптоми пред да ти дојди нешто ?

15. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Обично ме боли мешето пред да ми дојде, но немам никакви симптони ни на доаѓање на менструација ни на бременост, дечко ми е син на познат човек у градот, него па уште повеќе го познаваат, не знаете какви муабети ни имат вадено, мал е градот сите се познаваат, многу се нерврам ....

16. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Некоја братучедка или нешто да пратиш... Или некоја другарка или другар... Ако не наидеш на разбирање кај нив, пак и кажи на мајка ти, не се малку 10 дена...

17. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Еве сабајле отидов сама си купив, многу ми е гајле, јас да не си се нервирам, па што сака нека биди. Направив еден ама беше негативен. Купив два теста, затоа што знам дека од првата утринска мокрача треба а јас од втората... Друго ги купив од 50 денара коа видов кинески.... Сега ако и тој утре ми покаже негативен да купувам ли некој по асален, поскап или и тие се валидни...?

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  18. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Валидни се, што се секираш. Чим 2 теста се покажале негативни, негативни се.
    Јас го препорачувам Sure chek, јас барем овој го имам купувано.

19. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Не знам дали јас претерувам ама тука на мене ми се бледее втората линија... Ве молам нека ми каже некој побргу, и каде можам да одам да ми земат крв, да знам за сигурно, овоа исчекување ме уби... Може сега на камерата не се гледа ногу....... леле ке се шекнам

Прикачени фајлови:

• IMAG0749.jpg
      IMAG0749.jpg
      Големина на фајлот:
      182,4 KB
      Прегледи:
      96
  20. H.e.L.e.N

H.e.L.e.N Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    218
    мене ова ми изгледа на позитивен тест :) колку и да е бледа втората линија стом ја има знаЧи дека си бремена но сеусте е мала бременоста Честитки ;) :hai: