Хелен ке можеш ли да ми кажеш каде зимаат крв за испитување треба ли да одам кај гиниколог па потоа во лаборатарија или? Морам да бидам сигурна... Од толку жени што се обидуваат да забременеат, мене ме погоди 19 годишна девојка ... Не ми е верно...
Japanize колку и да е бледа линијата тестот е позитивен,и да ти проверуваат преку крв пак ќе биде позитивен Не знам колку ти е сакана или не бременоста но ти посакувам да уживаш во неа. За испитување преку крв во лабораторија појди
оди во најобична лабараторија (биохемиска) и побарај тест за бременост преку крв да ти направат. Не ти треба упат, не е скапо на приватно.
Мој совет - земи го и дечко ти со тебе. нека учествува и он зошто само ти да јадеш нервози и стресови
Го зедов и дечко ми цел ден трчаме по лаборатории, замислете никаде во градот не прават тест за бременост преку крв... страшно, сега зедовме два Sure Chek , едниот го направив сега негативен излезе, а другиот ке го направам сабајле.
Почекај 2-3дена за да го направиш другиот тест. Ако го направиш сабајле, ќе биде пребрзо. Се случува првиот тест да биде негативен, а другиот да биде позитивен после неколку дена.
Мислиш дека иако ти дојде си бремена? хммм јас мислам дека еве ти каснеше и ти дојде но ме збунува тоа со бледата црта...сепак ако не си сигурна појди провери на гинеколог
Aj ne ja panichete za dzabe, chim i doslo ne e bremena. Plus bile vnimatelni, a se sluchuva test da izleze lazno pozitiven.
постои и ЦВЕТНА бременост....си добиваш менструација,немаш никакви симптоми а бремана си,најарно појди си на лекар ние само може да си нагаѓаме!
кај мене негативен излезе беше некој кинески тест ич не ми е верен само таков имаја ваптека... ќе почекам уште малце ако не ми дојди ќе направам нов тест...