Ова колку нема врска. Не пишувајте глупости ве молам, кога не сте стручни за тоа. Хормони се во прашање, затоа тестот излегол лажно позитивен. Јас имам еден лажно позитивен тест, и тоа одма откако со маж ми почнавме да правиме бебе, имаше бледа втора цртка, а бременост немаше. Ни канцер ни ништо. Единствено нешто што ми го кажа гинекологот беше хомонално пореметување. После хомоналното испитување излезе дека навистина имам хорм. пореметување. Така да, немојте да ги плашите девочињата со канцери!!!
Би сакала да прашам и да ми дадете мислење во врска со мојот проблем и голема дилема пред 4 дена имавме однос без заштита,денот кога ми заврши менструацијата. по 12 сати се напив Норлево. дали ќе прокрварам пак и дали знај некој шо треба да очеквам? имам главоболки,нестабилен притисок и ред други работи кои се јавуваат после дејството на Норлево. дали има место за паника,можна бременост?
Драги Феминки, Ве молам за совет !!! Со дечко ми имавме односи кога ми беше 16ти ден (добивам на секој 30ти ден отприлика) значи во ек на овулација... Секако користевме кондом, и не сврши во мене... Но користевме и бебешко уле како лубрикант а нешто имам во секавање дека тоа му штетело на кондомот... Проверивме со дуење кондомот беше вред но сепак сум во паника.... ХЕЛП ПЛС
се има случено на девојката да и дојде а да е бремена има и такви случаеви , не би требало да е така ни има
лелел ај помош со дечко ми имавме однос значи без кондом 1 пат сврши надовр од мене,отиде во вц се изми и имавме секс по 2 пат но не свршо,според календарот шансите за забременување ми се мали...(НАПОМЕНА не сврши во мене)но сепак можно ли е да останало сперма од 1 пат.....??
Девојки ај кажете свое мислење. Во 13:30 му правев hand-job на партнерот. Потоа раката ја измив 10 пати, миев садови со истата, и покасно накај 17:30, кога сакавме да имаме односи, јас со истата рака само се допрев доле.. Дали има некои шанси тие сперматозоиди што беа на мојата рака да преживеат толку саати и да ме оплодат само од допир? И плодни денови ми беа.
Како бе ќе те оплодат од допир? Ти мислиш тие се отпорни на вода, на сапуни и на се живо и диво значи и јас бев не информирана на почетокот ама до толку апсурдно е да помислуваш вакви нешта :geek: Значи и да си имала сперма на раката и само си се пипнала доле не може да забремениш, а не па да поминале саати. .
хахахахаха добро добро не ме карај до толку знам дека е апсурдно. Ај моево и не беше до толку, ја сваштарии читам тука по форумов
не си трудна не се секирај...... мислам се е можно, ама шансите во твојот случај се многу мали....поздрав
Драги Феминки, Ве молам за совет !!! Со дечко ми имавме односи кога ми беше 16ти ден (добивам на секој 30ти ден отприлика) значи во ек на овулација... Секако користевме кондом, и не сврши во мене... Но користевме и бебешко уле како лубрикант а нешто имам во секавање дека тоа му штетело на кондомот... Проверивме со дуење кондомот беше вред но сепак сум во паника.... ХЕЛП ПЛС
Не се нервирај,сперматозоидите колку и да играат салса не можат да го пробијат кондомот. И друг пат со лубрикант ако има потреба.
А ти ме насмеа со садовиве..... Лесор 100000000% не си трудна девојко си ја одрала раката од миење неможе да преживеат сперматозоидите
Хахахахаха баш ми е мило што ве насмеав абе пред да го напишам тоа,се изначитав глупости, и ме фати страв,а после тоа сватив со пишав нареден пат ќе правам целосна генералка дома со сите средства за чистење,за да бидам сигурна дека сперматозоидите умреле хаха