Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. problems94

problems94 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    15
    Здраво девојки,
    требаше да ми дојде на 19 мај, а мене уште не ми дојде. значи вака, на 19мај имавме односи со дечко ми и после тоа отидов во веце и кога се избришав тоалетот цел се накрвави и јас си викам еј ми дојде на точната дата (шо ретко се случува) и си стаив улошка. Но, до таму. Утредента,следниот ден.. па се до денес ништо. Не ми доаѓа. Ме фаќа страв зошто е така. Не сум трудна нели? :o
    Јас мислам дека не сум затоа што крв имав тогаш, а дечко ми вика дека е сигурен дена не свршил никогаш во мене. Ве молам кажете ми што мислите, што да правам? Многу ми е страв. :(

2. 17mart

17mart Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    398
    Само немој со доместос или некое друго абразивно средство на база на киселини да не ти изгорат рацете :D :D ....уживај мила ;) :* :*

На Lessor му/ѝ се допаѓа ова.
  3. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Здраво феминки!
    Нова сум на форумов, па имам едно прашање за вас. Секогаш имаме заштитен однос и свршува надвор. Но, ми доцни веќе неколку дена. Во последно време сум под стрес, па најверојатно е од тоа.. Има ли место за паника? Благодарам однапред :*

4. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Нема место за паника

5. SEKERLEMA

SEKERLEMA Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    408
    Само опуштено Lessor
    Поздрав :*

На 17mart и Lessor им се допаѓа ова.
  6. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Благодарам!

7. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    Devojki Mozno li ee da sum bremenaa ako denta imav odnosi so mazmi i zavrsil rabota vnatre, a grugiot den imav dobieno ciklus ama samo 3 dena imav.. Mene potocno imam po 4 5 6 dena dobieno ama sea samo 3 dena i toa prv patt ??? odgg ve molamm pozz

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Ако другиот ден си добила тоа значи дека си имала односи на крајот на циклусот а тоа пак значи дека си била во не плодни денови така да може и да не си бремена, плус и си добила... Јас мислам дека шансите се мали, но сепак најсигурно нели е со тест :)

9. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7

Nee na krajot na ciklusot tu pred da go dobivam ciklusot imav odnosi znaci imav odnos na 22 .05 a dobiv na 23.05 .. nzz ni jass ohh :(

10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Епа да де, на крај на предходниот циклус :)

11. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    вцера со партнето имавне секс ама кондомо ни се скинал и влезе 5-6 пати и после го сетивне се разбира сврсе надвор не во мене и неплоден ден е како сто гледав на календаров ако не ме лажи дали има шанси а бременост?

12. cuci1

cuci1 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Zenski,epa vaka.. Posledna menstruacija mi bese na 10 maj, so verenikot imavme nezastiten odnos tokmu za vreme na plodnite denovi, preku eden den.Bi trebalo da dobijam na 6/7 juni, no vcera, znaci na 24 den, a eve i deneska imam kako nekoj svetlo kafeavkas iscedok, so malku krvce, sosema malku. Za dobivanje si mislam rano e zatoa sto ciklusot mi e redoven, na 28 dena. Prasuvam, mozno li e da sum bremena a iscedokot da e poradi implantacija na jajce kletkata, taka sum citala..Deka pri vgnezduvanje na kletkata poveketo imaat vakov iscedok.Ve molam za odgovor :)

13. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    mislam deka imas golemi sansi za bremenost i Jas citav za toa deka toa so krvta sto ja imas e znak za bremenost Ali ke moras da si pocekas uste malce barem Eden den da ti kasni i ke si vidis Pa ti posakuvam dve crticki da si imas na testot ;)

14. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Не би морало да значи, јас пред секоја менструација имам таков кафен исцедок и малку крв, па еве не сум бремена :) Али доколку ја посакуваш ти посакувам кај тебе тоа да е знак на бременост :)

15. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    :D denes voopsto ne mi e denot znaci ne procitav dali posakuvas da si bremena a Jas ti pisam da si vidis dve crticki na testot :rofl: ako ja posakuvas bremenosta togas ti posakuvam a ako ne togas ne :D

16. cuci1

cuci1 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Sakam, pa kako ne :D
    [mod-kirilica:3n3gznf9][/mod-kirilica:3n3gznf9]

17. unwritten

unwritten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    12
    девојки едно прашање
    со дечко ми имавме секс со кондом, но откако го извади неколку секунди пробавме и без кондом и се тргна, не сврши во мене, но сепак има ли шанси да забременам ?

18. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    По незнам кој пат се пишува ова, значи, ако уринирал измеѓу нема место за паника, ама ако не можно е да останало сперма.

19. unwritten

unwritten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    12
    Немаше свршено пред да пробаме без кондом

20. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Ова нема врска со уринирањето.. Значи тие практично имале незаштитен однос и тој не свшил во неа. Шанси за бременост има минимални само доколку била во плодни денови, но и да била сепак шансите се минимални...