Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. problems94

problems94 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    15
    Здраво девојки,
    требаше да ми дојде на 19 мај, а мене уште не ми дојде. значи вака, на 19мај имавме односи со дечко ми и после тоа отидов во веце и кога се избришав тоалетот цел се накрвави и јас си викам еј ми дојде на точната дата (шо ретко се случува) и си стаив улошка. Но, до таму. Утредента,следниот ден.. па се до денес ништо. Не ми доаѓа. Ме фаќа страв зошто е така. Не сум трудна нели? :o
    Јас мислам дека не сум затоа што крв имав тогаш, а дечко ми вика дека е сигурен дена не свршил никогаш во мене. Ве молам кажете ми што мислите, што да правам? Многу ми е страв. :(

2. 17mart

17mart Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    398
    Само немој со доместос или некое друго абразивно средство на база на киселини да не ти изгорат рацете :D :D ....уживај мила ;) :* :*

На Lessor му/ѝ се допаѓа ова.
  3. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Здраво феминки!
    Нова сум на форумов, па имам едно прашање за вас. Секогаш имаме заштитен однос и свршува надвор. Но, ми доцни веќе неколку дена. Во последно време сум под стрес, па најверојатно е од тоа.. Има ли место за паника? Благодарам однапред :*

4. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Нема место за паника

5. SEKERLEMA

SEKERLEMA Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    408
    Само опуштено Lessor
    Поздрав :*

На 17mart и Lessor им се допаѓа ова.
  6. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Благодарам!

7. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7
    Devojki Mozno li ee da sum bremenaa ako denta imav odnosi so mazmi i zavrsil rabota vnatre, a grugiot den imav dobieno ciklus ama samo 3 dena imav.. Mene potocno imam po 4 5 6 dena dobieno ama sea samo 3 dena i toa prv patt ??? odgg ve molamm pozz

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Ако другиот ден си добила тоа значи дека си имала односи на крајот на циклусот а тоа пак значи дека си била во не плодни денови така да може и да не си бремена, плус и си добила... Јас мислам дека шансите се мали, но сепак најсигурно нели е со тест :)

9. dzeneta

dzeneta Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    7

Nee na krajot na ciklusot tu pred da go dobivam ciklusot imav odnosi znaci imav odnos na 22 .05 a dobiv na 23.05 .. nzz ni jass ohh :(

10. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Епа да де, на крај на предходниот циклус :)

11. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    вцера со партнето имавне секс ама кондомо ни се скинал и влезе 5-6 пати и после го сетивне се разбира сврсе надвор не во мене и неплоден ден е како сто гледав на календаров ако не ме лажи дали има шанси а бременост?

12. cuci1

cuci1 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Zenski,epa vaka.. Posledna menstruacija mi bese na 10 maj, so verenikot imavme nezastiten odnos tokmu za vreme na plodnite denovi, preku eden den.Bi trebalo da dobijam na 6/7 juni, no vcera, znaci na 24 den, a eve i deneska imam kako nekoj svetlo kafeavkas iscedok, so malku krvce, sosema malku. Za dobivanje si mislam rano e zatoa sto ciklusot mi e redoven, na 28 dena. Prasuvam, mozno li e da sum bremena a iscedokot da e poradi implantacija na jajce kletkata, taka sum citala..Deka pri vgnezduvanje na kletkata poveketo imaat vakov iscedok.Ve molam za odgovor :)

13. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    mislam deka imas golemi sansi za bremenost i Jas citav za toa deka toa so krvta sto ja imas e znak za bremenost Ali ke moras da si pocekas uste malce barem Eden den da ti kasni i ke si vidis Pa ti posakuvam dve crticki da si imas na testot ;)

14. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Не би морало да значи, јас пред секоја менструација имам таков кафен исцедок и малку крв, па еве не сум бремена :) Али доколку ја посакуваш ти посакувам кај тебе тоа да е знак на бременост :)

15. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    :D denes voopsto ne mi e denot znaci ne procitav dali posakuvas da si bremena a Jas ti pisam da si vidis dve crticki na testot :rofl: ako ja posakuvas bremenosta togas ti posakuvam a ako ne togas ne :D

16. cuci1

cuci1 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Sakam, pa kako ne :D
    [mod-kirilica:3n3gznf9][/mod-kirilica:3n3gznf9]

17. unwritten

unwritten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    12
    девојки едно прашање
    со дечко ми имавме секс со кондом, но откако го извади неколку секунди пробавме и без кондом и се тргна, не сврши во мене, но сепак има ли шанси да забременам ?

18. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    По незнам кој пат се пишува ова, значи, ако уринирал измеѓу нема место за паника, ама ако не можно е да останало сперма.

19. unwritten

unwritten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    12
    Немаше свршено пред да пробаме без кондом

20. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Ова нема врска со уринирањето.. Значи тие практично имале незаштитен однос и тој не свшил во неа. Шанси за бременост има минимални само доколку била во плодни денови, но и да била сепак шансите се минимални...