Девојки на 23 мај имав односи без заштита но не сврши во мене ,два дена подоцна ми дојде менструацијата ..дали има можност да сум бремена иако имав менструација ?
имав неколку дена негде од 4-7 јуни сега бледо црвена течност.. се надевам само ми доцни :/ фала многу
Ти советувам да одиш на лекар - само неколку капки исцедок може и да значи бременост, но може и некоја компликација. Штом и после овој исцедок не ти дошло, мислам дека треба да одиш на гинеколог. Не.
Девојки, колкава е веројатноста да се забремени од претсемената течност, сврши надвор а не одеше до крај..п.с.првпат беше. Поздрав.
Зошто би била голема? Веројатноста е минимална во твојот случај Violetushka. Со оглед на тоа дека ви била прва партија,мислам дека немаш место за паника.
^ Веројатноста да забремениш, па... некаде колку и веројатноста да добиеш кламидија, гонореа, сифилис, херпес... кои не ти паднале на памет.
девојки минатиот месец ми дојде на 12 сега би требало да ми дојде накај 7-8,бидејки ми каснеше направив тест и ми испадна позитивен дали има простор за паника??? ве молам за совет
Со твоите 29 години(ако се толку) би требало до сега да знаеш дека ако тестот е позитивен бремена си...Ај со среќа нака ти е
Девојки да ви кажам , бев на гинеколог, не сум бремена имам фоликуларна циста, тоа било проблемот што не ми дошло во мај, но цистата ми пукнала пред неколку дена и гинекологот ми рече дека за неколку дена треба да ми дојде
Luge vaka na pocetok na mesecov imav odnos mi se pukna kondomot, pa za sekoj slucaj piev apce e sega povtorno se sluci istot smao shto sega svrshi nadvor od mene ama na delot od vaginata jas se izbirshav se izmocav, posle koga dojdov doma i se izbanjav ama mi e strav da ne sum bremena, sakam da piam ushte edno apce ama vo upatstovoto pishuva deka ne e pozelno da se pie dve apcinja vo eden ciklus, ve molam kazete mi shto da pravam imam samo 18 godini i ke umram od maka sega mi se place ke se ubijam :'(
морам да ја изразам мојата среќа, правев утрово тест ми покажа една цртичка земав 2 утре сабајле ќе го направам другиот мада верувам нема потреба али да ми е мирна душичката си закажав во понеделник на гинеколог да видам што како, имам сигурно некоја компликација. држете ми среќа да не е ништо сериозно
Sabajlevo dodeka imavme seks so decko mi primetivme deka go nema kondomot, iako imame odnosi vekje edna godina I na pravilen nacin go stavame. Iskoci deka kondomot ostanal vo mene I go izvadivme. Toj nemase svrseno no ne znaeme kolku vreme toj bil vo mene bez kondom. Pobaravme Norlevo po aptekite no ni kazaa deka ne e vekje vo proizvodstvo.
Апчињата не смеат да се пијат повеќе од 2 пати годишно, и тоа мора да поминат 6 месеци од кога си го испила првото, за да се напиеш пак! Не си играј со такви работи. Сега не би требало да си бремена ако не свршил во тебе, ама за друг пат повеќе да пазите. И мое мислење е да НЕ пиеш пак апче.
Kолку што знам првиот гинеколошки преглед не се наплаќа,а сите наредни се наплаќаат.Незнам колку е ова точно,така сум слушала За бесплатни прегледи до сеа не сум чула,ако знае некој,нека пише и јас сакам да одам,и така до сега не сум била