Не сум имала секс досега, али понекогаш со дечко ми практикуваме petting. Е, сеа последниот пат кога се ''мазевме''(беше тоа heavy petting) бил еден од моите плодни денови. Сега сум загрижена, зашто ми касни 5-6 дена(иначе имам редовен циклус), да не случајно сме направиле беља?!? Се прашувам дали можеле неговите ''нуркачи'' да стигнат до својата цел преку облека? (читав нешто по форуми дека и тоа е можно, па сеа секакви филмови ми се вртат во главава)
^ Да да секако дека преку облека ќе стигнат до тебе Ако тој свршил па капнало нешто на тебе, можеби, ама вака нема шанси.
Колку пати исти работи прашувате? Да имаш стварно некој проблем па да пишеш, а вака ем со кондом, ем не свршил во тебе, значи нема зошто да паничиш.
Еве уште една слична како приказната со перницата па добро девојко имаш 18години и незнам како не ти се јасни овие работи. Па ако сте немале секс до сега НЕМОЖЕШ да забремениш! За оплодување се потребни сперматозоиди...!!! поздрав до тебе
Не се разбираме, да сум невина. Ама на страниве кај шо читав (американски ваљда се, затоа има глупости изнапишано) пишува дека е сепак можно. Ништо, ќе си купам јас утре тест...вака не оди.
Девојче како можеш да бидеш невина и плус тоа да останес бремена, ај малку уклучи ја логиката и не ти се криви американските страници
Тест ќе правиш а викаш невина си? OMG Не можеш да останеш бремена од петинг штом си невина!!! И не можеш да останеш бремена штом сте користиле кондом и не свршил во тебе!!!-тоа за девојката погоре. И за сите 15год девојки што прашуваат некои нелогични прашања