Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    little.gf- има големи шанси да си бремена.

2. MoonshineAnne

MoonshineAnne Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    Ајде трчај до аптека shure chek купи , 150 денари ти е и пиши ни шо си напраила ако се две цртки со среќа нека ти е. :*

3. beyonce1

beyonce1 Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    2
    додека имавме секс со дечко ми пукна кондомот...но немаше свршено па стави нов и продолживме...мислам дека од тоа неможе да дојде до бременост,но сепак сакам да прашам за да бидам сигурна дека нема место за паника :)

4. MoonshineAnne

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    Нема шанси, уживај си :*

На beyonce1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MoonshineAnne

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    83
    Што направи little.gf ?

6. cuci1

cuci1 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Zenski deneska pravev sure check, 27 den mi e od ciklus,so znaci utre bi trebalo da dobijam, ama sumljav deka sum bremena pa go napraviv deneska ne mozev da cekam, i na testot se pokaza vtora linija ama bleda bese..sega so znaci ova? :)

7. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    Тоа значи дека си бремена.
    Со лесно нека е, ти честитам!

8. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.746
    Допаѓања:
    145.190
    Ова значи дека постои рана бременост, повтори го тестот за неколку дена, за да бидеш сигурна.
    Со срека и честитки! :)

9. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Без разлика дали е темна или светла,штом ја има значи бремена си,честитки :inlove:

10. TIGRICA123

TIGRICA123 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    43
    овде на форумов ОВИЕ ПРАШАЊА дали сум бремена-се оф и леле АЛООО ДЕВОЈКИИИ ВО 21 век, 2013 година вие на форум прашувате наместо ФИНО културно во аптека да си купите тест ѕа бременост или да појдете на гинеколог...алооо алоооо ПОВИК ДО СВЕСТА освестетесе и ослободетесе од ПРОСТАКЛОККК

11. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Хехе конечно некој се реши да да се испука, нормално се знае дека штом имаш односи има ризик и од бременост без разлика дали е мал или голем ризик секогаш има :)

На TIGRICA123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lessor

Lessor Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Леле тигрице123 не можам да разберам зашто се нервираш без потреба? Па ова е форум, и темава е баш за таа намена "Дали сум бремена?" Понекогаш стварно се поставуваат глупави прашања, ама најчесто тоа се неискусни девојки, па нема ништо лошо ако прашаат. Сепак на крај краева, не мора да се дава одговор на сите. А јас многу се нервирам кога ќе прочитам: ЕЈ ИМАМ 2 ЦРТКИ ШТО ЗНАЧИ ТОА! Ова според мене е најглупаво прашање!

На TIGRICA123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TIGRICA123

TIGRICA123 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    43
    не се нервирам јас за ништо само сакам да кажам дека ова прашање дали сум бремена неможе овде да се одговори на форум...ок раѕбирам се јас, не се едуцирани девојцињава ептен многу на овие теми но сепак овој тип прашање е наменето за доктор гинеког или евентулно во ова време тестовите ѕа бременост се достапни секогаш и во секое време....тука на форумов нема волшебно ехо или лабараторија па да се одговори...оди културно таму кај што треба и ке добеш сигурен одговор ....ова не е начин, ова прашање е чиста глупост ништо повеке.....треба малку свеста да проговори не само 'прашај и жив остани ' ххахах утре друга ситуација може посериозна да се случи па тука ке се бара решение'''''РАЗУМММ ништо друго....

На Lessor му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Се сложувам со Lessor. Темата е токму за тоа направена, за да кажеме на некоја девојка дали постојат некакви шанси да (не) е бремена, а не за да и потврдиме сигурна бременост. А да,се сложувам и со тоа дека има доволно неинформирани,но сепак, тука се за да ги информира некој што е повеќе упатен во тоа. :)
    И да,како што реков, не сме ние ни гинеколози ни нешто слично па да вршиме прегледи, но сепак кога на некоја вознемирена девојка и доцни, од страв 95430594 приказни ќе и се свртат низ глава, па затоа таа тука ќе пише што точно се случило, а ние реално ќе и одговориме дали има шанси да остане бремена или едноставно да се смири,дека нема шанси за бременост и тоа е тоа. :)
    Сепак сме тука да си помогнеме, па макар и на психичка база на оваа тема. :D

На optimistka23 и Lessor им се допаѓа ова.
  15. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    девојки со дечко ми пробавме да имаме односи но не успеа јас не бев опуштена и постојано го тргав од мене..мислам дека не сум скината...но ми касни веќе 15 дена :/ го прашав него рече дека 10000000% ништо не биднало, зошто тогаш ми касне толку..можно ли е да сум бремена :worried:

16. Joanaaaa

Joanaaaa Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Здраво.. имав односи со дечкото без заштита и не се знае точно дали сврши во мене или воопшто не сврши кога требаше да сврши се тргна од мене ама пак не сврши..и сега не знаеме дали сврши или пак ќе речам воопшто не сврши .. по односот одма другиот ден се напив апче "Norlevo" за спречување на бременост.не направив тест и страв ми е да не останам бремена ..треба да добијам а сеуште немам добијано.. имам некакви симптоми ме болат јајниците ама незнам дали е тоа дека треба да ми дојди или да не сум забрелемила или се е до психата.. ве молам помогнетеми незнам какво е никогаш не сум останала бремена..фала однапред позз! :*

17. Lessor

Lessor Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Хаха миличка123 очигледно исто размислување имаме јас и ти..и јс се сложувам за ова што го напиша :) да смириме психички немир! :D

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lessor

Lessor Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Па добро да се сложувам и со тебе.. до некаде си во право :)

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lessor

Lessor Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Оф леле.. види, ако е искрен дечко ти, тогаш со сигурност ќе ти каже ДА СВРШИВ, или НЕ СВРШИВ. Машкото не може да не знае дали свршил :) Но како и да е, веќе си се напила апче, па според мене, ако си ги испила пред да поминат 72 часа од односот, мислам дека нема место за паника. Но сега треба да внимаваш затоа што такво апче смееш да пиеш еднаш во 6 месеци. На доста места го пишува ова по форумот, а и самите аптекарки можеш да ги прашаш. Имаш некои тестови што се прават и после една недела од ризичниот однос. Следен пат користи заштита :)

На Joanaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lessor

Lessor Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Нееееееее, не може да си бремена! Не се потресувај, ти не си ни скината, а не па за бременост да се секираш хаха :D За да останеш бремена треба да сврши во тебе! Поздрав