Да сврши додека сте имале, а он да не е свесен за тоа - не е можно. Ама друг е проблемот тука. И без да сврши, во предсемената течност има сперматозоиди. Но да не те плашам, многу се малии шансите (скоро ги нема) за да се забремени така. Напрај тест за да провериш. Јас мислам не си трудна.
Срце ако не ти касни сеуште не паничи додека не ти закаснило. Искрено мислам дека не си трудна. Сепак постои мала можност како во постот погоре, ама многу е мала. Смири се и не се нервирај до терминот за добивање.
Здраво женски, ајде и на оваа тема да си пишам . Сакам да ве прашам за мојов проблем. Требаше да ми дојде на 15.06, бевме со вереникот во Грција и дали од промена на клима ми дојде нешто само 2 дена и малку кафено-црвено (што не беше мојот циклус, јас имам обилни циклуси од по 10 дена и тоа многу крв губам, по 2 пакета дупли најголеми еверѕ даѕ трошам ) После тоа ништо, сеуште не сум добила. На 28.06 направив тест и негативен излезе, но ние секој ден имаме незаштитени односи (со прекинување и исфрлање надвор) и тоа по 2 пати некогаш на де. Дали е можно подоцна да сум останала бремена? Навистина сум збунета, не знам дали да правам уште еден тест...
Можноста дека си останата е 50/50 ако веќе си имала незаштитен, според мое мислење али за сваки случај да не му се думаш направиси уште еден тест и тоа денес па ќе ти биде рајат душичката па што и да е ваше е нели
decki sakam da prasam nesto itno mi e. vcera imav za prv pat so decko mi i mi bese ploden den, mnogu mi e strav koga go izvadi od mene imase edna kako ligava tecnost ama ne svrsi vo mene i nemavme dolgo dali pola minuta.Mozno li e da bidam bremena? a isto taka ne mi potece ni krf :\
BellaS не си го губи времето во чекање и правење тестови! Штом забележуваш дека нешто не е во ред, не треба воопшто да чекаш. Ако тоа на 15-ти јуни ти било менструација, тогаш овој месец треба да добиеш на 12-ти. Најдобра варијанта ти е да си провериш крв. Ако не станува збор за бременост почекај си да добиеш, а ако си бремена посети гинеколог. Подобро направи некаков чекор, отколку да чекаш и да не си спокојна.
Па да Кај сите е различно,мене пример крвта едвај ми се познаваше,кај други девојки тече извира А кај некои можно е воопшто и да не потече.
Благодарам женска, во право си. Вереникот ќе каже - ќе добиеш немај гајле, пошто сакаме свадбата да ја истераме не бременка и јас не се секирам, велам од стрес на работа, времево е променливо и така... ама веќе психички ме оптоварува ова, не е ден или два
Devojki vekje mi docni 3dena, a imav nezastiten odnos no decko mi... ne svrsi vo mene go izvadi i svrsi nadvor, no 6dena pred datumot na kojsto trebase da dobijam na gakickite imav kafeavi kapki koi se pojavuvaa okolu 4dena..prethodniot mesec ispiv norlevo i dobiv 2dena porano...dali e mozno da sum bremena ili toa se posledici od apceto,vase mislenje?
Ве молам потребен ми е совет. Имам 23 години и со дечко ми практикуваме само анален и орален секс (сеуште не сме пробале вагинален,сеуште сум невина), претпоследниот пат за време на вадењето на пенисот кондомот остана во мене и почна да тече сперма, не сум сигурна дали допре до вагината, но проблемот е во тоа што сега ми доцни менструацијата веќе 1 недела, дали има шанси да сум бремена?
Како си невина кога си се изе*ала во сите можни дупки,каква е таа невиност? значи кога ке прочитам вакви работи ми се Невина сум бее...ххмм Немај гајле не си бремена,не се останува бремена од допир или оралан и анален секс,ваљда на твои 23год(ако се толку)знаеш како се прави бебе
Имавме секс со дечко ми, и на сред однос осетив многу топлина внатре. Продолживме, јас ништо не искоментирав, и после кратко си сврши. Дали топлината значи дека тој сврши? И дали е можно да сврши на два пати? Јас го прашав за ова на крајот, тој рече, не плаши се, нема врска.
Он знае дали свршил дали не,неможе да сврши а да не примети.А и самата ти можеш да приметиш по негов израз на лице ,И кога ке сврши, веднаш да продолжи мислам дека нема шанси. Така да според мене нема за што да се секираш
Девојко кога машко свршува обавезно прави пауза за втор пат а вториот трае подолго од првиот пат така да нема шанси да има свршено двапати едно по друго