Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Можно е да испуштил малку сперма, ова е многу честа појава да во среде секс скоро да сврши му дојде, потече малку сперма но не свршува тогаш туку за кратко време подоцна..

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Фала девојки на мислењата.

Ова од Анистон ми е најблиску до моето мислење. Нему му дојде до свршување, ама сакаше да се воздржи за да продолжиме уште и можно е тогаш да му се испушти малку сперма.
    Сега умот си го прави, како беше вечерта, што беше, како и да е, и да сум бремена не се грижам, иако бебе не ни е во план, само сум многу нестрплива..

3. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    ne se plashi mene prviot pat ne ni me boleshe mnogu kako sho kazuvaat, a i za krf isto ni kapka ne mi isteche..i ne se plashi od mnogu imam slushnato od prv pat ne se ostanuva bremena toa so sigurnost :)

4. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    ne misli na toa, do psihata ti e nemozesh da ostanesh taka bremena

5. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105

Немојте да ширите вакви глупави дезинформации.

На Nade-sunrise, Westlife, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  6. 27eb

27eb Активен член

Се зачлени на:
    7 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Дали намалувањето на вагинален исцедок може да претставува бременост,пошпретходно имав обилно а сег скоро ич :^)

7. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Бремена може да се остане и од ПРВ и од втор и од 50-ти и од 150-ти пат ако сврши во тебе. Така што не е лошо малце да се информирате прво за себе, а после и на другите да делите совети. И да, од орален, анален, голтање и што ти знам јас друго не се останува бремена, за се друго, да не речам ама ај ќе речам за вагинален секс користете си кондом. Толку.
    И уште нешто, доколку имате чешање, пецкање, болка, крв после секс (а не ви е прв пат) и за сите мали и големи проблемчиња се посетува ГИНЕКОЛОГ. Секое тело е различно, секој организам е различен како што и секоја личност е различна, така што не значи дека за еден проблем кај сите постои универзално решение.
    Само совет беше ова ако сакате прифатете ако сакате не го прифаќајте. ;)

8. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Значи девојки информирана сум, постојано ве читам ама навистина за некои работи се загржувам. Немам сексуални односи, но размислувам може ли да се случи нешто ако предходно некој бил во ВЦ, мастурбирал ја допрел чешмата, па јас ја допирам, си ставам сперма на гаќите несакајќи и сл. За некои вакви мисли и јас се смеам ама сакам да го слушнам вашето мислење. Има ли шанси за несакана бременост без пенетрација?? Крај краева не можеме во сите јавни ВЦ-инја и секаде да размислуваме дека има сперматозоиди и сл. Фала

9. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Супер е тоа што се информираш предвремено!

Инаку не, доколку нема пенетрација со пенис, или пак со рака извалкана од сперма, нема никакви шанси за бременост :) Значи и да ти била раката извалена цела од сперма, треба да ја буташ внатре за да бидни нешто :lol:

10. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Фала на одговорот. Значи дури и на површината на вагината да допре не може ништо да се случи?

11. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    fala za sovetot..kazav moe mislenje shto sum go slushnala od mnogumina, no ete moze ne e taka :))

12. unique5

unique5 Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Devojki pomos.. Nova sum na forumot i imam eden problem.. So mojot decko imavme odnos pred nekolku dena ednas bez kondom no se trgna na vreme, a po nekoj den so kondom. Ciklusot trebase da mi zapozne pred 2 dena, no mi docni. Da napomenam nemam redovna meunstracija, no malku se ispaniciv bidejki poslednite 2 meseci mi dojde na isti datum. Mozno e da sum bremena? Ili mi docni poradi promeni vo teloto, bidejki pred toa nemav odnosi 2 meseci?

13. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Мислам дека нема потреба да си правиш стресови без потреба, ќе си направиш уште повеќе да ти касни. Премногу е мала можноста да си бремена штом се' тргнал. И плус самата велиш дека имаш нередовна менструација. За секој случај доколку ти касни уште, направи си тест за да ти биде мирна душата, а за друг пат користете си кондом. :)

На unique5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. gagogagi

gagogagi Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Скинат кондом

Здраво на сите,

редовниот циклус ми трае 28 дена а и последниот. Последен пат добив на 26.06. Имав секс пред саат време и на дечко ми му се скина кондомот и не е сигурен каде сврши дали надвор или внатре во вагината. Логички ми е да нема шанси да затруднам бидејќи овулацијата е на 10-ти а пројдени се веќе цели два дена од нејзе.Сакам само некој да ми потврди
    Фала однапред :)

15. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Скинат кондом

Никогаш неможеш да бидеш сигурна во плодни и неплодни денови ако несвршил во тебе нема потреба од паника а ако е спротивно најубаво земи си норлево

16. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Скинат кондом

Ако си тинејџер и бременост никако не иде у план - веднаш пиј норлево !

Не си плодна 1 саат или 1 ден, плодна си 2 цели дена... доцна е еден ден покасно да пукнала јајце клетката и во најплоден момент да се десил односот. А тоа што не свршил внатре не значи дека за време на сексот не испушта сперматозориди, доволен е 1..

17. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    леле бе девојчињја така мислите се останувало бремена....ние се дотепуваме од работа и не бива а не така нема ни да сврши во тебе и одма дали сум бремена..... :D

На mili4ka123 и Festim им се допаѓа ова.
  18. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    ^Не ги ѕифкај, ако вие имате проблем со бременоста, тоа е ваше, ако некои се многу плодни, и без да сврши ако нема заштита ке бидне работа. Стварно, не си играјте со нечиј живот делејки неточни совети, не е тоа едноставно.

На BabyD0ll, vaga95 и macedonia.timeless им се допаѓа ова.
  19. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Имаш право анистон, затоа и се случуват толку несакани бремености, и на млади
    Си мислат ајде така лесно не се останува.
    А на крај баш така лесно било.
    Срамота тука читаат и 13 годишни девојчиња .

20. beyonce.69

beyonce.69 Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    можно ли е да останеш бремена доколку си имала однос а дечкото да не сврши никаде?
    значи да не видиш никаде да свршши ?!? девојки помогнете збунета сум цела :(