Можно е да испуштил малку сперма, ова е многу честа појава да во среде секс скоро да сврши му дојде, потече малку сперма но не свршува тогаш туку за кратко време подоцна..
Фала девојки на мислењата. Ова од Анистон ми е најблиску до моето мислење. Нему му дојде до свршување, ама сакаше да се воздржи за да продолжиме уште и можно е тогаш да му се испушти малку сперма. Сега умот си го прави, како беше вечерта, што беше, како и да е, и да сум бремена не се грижам, иако бебе не ни е во план, само сум многу нестрплива..
ne se plashi mene prviot pat ne ni me boleshe mnogu kako sho kazuvaat, a i za krf isto ni kapka ne mi isteche..i ne se plashi od mnogu imam slushnato od prv pat ne se ostanuva bremena toa so sigurnost
Дали намалувањето на вагинален исцедок може да претставува бременост,пошпретходно имав обилно а сег скоро ич
Бремена може да се остане и од ПРВ и од втор и од 50-ти и од 150-ти пат ако сврши во тебе. Така што не е лошо малце да се информирате прво за себе, а после и на другите да делите совети. И да, од орален, анален, голтање и што ти знам јас друго не се останува бремена, за се друго, да не речам ама ај ќе речам за вагинален секс користете си кондом. Толку. И уште нешто, доколку имате чешање, пецкање, болка, крв после секс (а не ви е прв пат) и за сите мали и големи проблемчиња се посетува ГИНЕКОЛОГ. Секое тело е различно, секој организам е различен како што и секоја личност е различна, така што не значи дека за еден проблем кај сите постои универзално решение. Само совет беше ова ако сакате прифатете ако сакате не го прифаќајте.
Значи девојки информирана сум, постојано ве читам ама навистина за некои работи се загржувам. Немам сексуални односи, но размислувам може ли да се случи нешто ако предходно некој бил во ВЦ, мастурбирал ја допрел чешмата, па јас ја допирам, си ставам сперма на гаќите несакајќи и сл. За некои вакви мисли и јас се смеам ама сакам да го слушнам вашето мислење. Има ли шанси за несакана бременост без пенетрација?? Крај краева не можеме во сите јавни ВЦ-инја и секаде да размислуваме дека има сперматозоиди и сл. Фала
Супер е тоа што се информираш предвремено! Инаку не, доколку нема пенетрација со пенис, или пак со рака извалкана од сперма, нема никакви шанси за бременост Значи и да ти била раката извалена цела од сперма, треба да ја буташ внатре за да бидни нешто
Devojki pomos.. Nova sum na forumot i imam eden problem.. So mojot decko imavme odnos pred nekolku dena ednas bez kondom no se trgna na vreme, a po nekoj den so kondom. Ciklusot trebase da mi zapozne pred 2 dena, no mi docni. Da napomenam nemam redovna meunstracija, no malku se ispaniciv bidejki poslednite 2 meseci mi dojde na isti datum. Mozno e da sum bremena? Ili mi docni poradi promeni vo teloto, bidejki pred toa nemav odnosi 2 meseci?
Мислам дека нема потреба да си правиш стресови без потреба, ќе си направиш уште повеќе да ти касни. Премногу е мала можноста да си бремена штом се' тргнал. И плус самата велиш дека имаш нередовна менструација. За секој случај доколку ти касни уште, направи си тест за да ти биде мирна душата, а за друг пат користете си кондом.
Скинат кондом Здраво на сите, редовниот циклус ми трае 28 дена а и последниот. Последен пат добив на 26.06. Имав секс пред саат време и на дечко ми му се скина кондомот и не е сигурен каде сврши дали надвор или внатре во вагината. Логички ми е да нема шанси да затруднам бидејќи овулацијата е на 10-ти а пројдени се веќе цели два дена од нејзе.Сакам само некој да ми потврди Фала однапред
Скинат кондом Никогаш неможеш да бидеш сигурна во плодни и неплодни денови ако несвршил во тебе нема потреба од паника а ако е спротивно најубаво земи си норлево
Скинат кондом Ако си тинејџер и бременост никако не иде у план - веднаш пиј норлево ! Не си плодна 1 саат или 1 ден, плодна си 2 цели дена... доцна е еден ден покасно да пукнала јајце клетката и во најплоден момент да се десил односот. А тоа што не свршил внатре не значи дека за време на сексот не испушта сперматозориди, доволен е 1..
леле бе девојчињја така мислите се останувало бремена....ние се дотепуваме од работа и не бива а не така нема ни да сврши во тебе и одма дали сум бремена.....
^Не ги ѕифкај, ако вие имате проблем со бременоста, тоа е ваше, ако некои се многу плодни, и без да сврши ако нема заштита ке бидне работа. Стварно, не си играјте со нечиј живот делејки неточни совети, не е тоа едноставно.
Имаш право анистон, затоа и се случуват толку несакани бремености, и на млади Си мислат ајде така лесно не се останува. А на крај баш така лесно било. Срамота тука читаат и 13 годишни девојчиња .
можно ли е да останеш бремена доколку си имала однос а дечкото да не сврши никаде? значи да не видиш никаде да свршши ?!? девојки помогнете збунета сум цела