Ја читам повремено темава и една работа не ми е јасна...Повеќето тука се доволно зрели да се прават парче од е...ње, а не се доволно зрели да научат за начинот на кој се останува бремена и поставуваат малоумни и плитки прашања...
можеби ти си информирана доволно за сексот но има и некои кои кога требало да разберат нешто за тоа тие не се замарале за такви работи така да не осудувај за нешто кога не знаеш
сакам да прашам нешто. Ми доцнеше 3 дена и купив тест за бременост и утре дента ми дојде и тестот го направив откако ми заврши менструацијата. На тестот имаше само една црта во првите 10 мин а после неколку часа видов една мн тенка КОСА жолта линија. Дали има шанси да сум бремена ?
ако не свршил надвор од тебе можно е да свршил внатре,но доколку си сигурна дека не свршил воопшто нема место за паника не грижи се
Незнам кој тест си го правела,ама пр кај surecheck во упаството пишува резултатот да се види најкасно до 10 мин.А чим после неколку часа се појавила таа жолта линија,мислам дека нема причина за паника,дека не значи ништо.Направи уште еден за секој случај
девојки сакам да ве прашам имав однос со дечкоми и мислам дека само малце сврши во мене тој така рече мислам дека малце не се тргна на време и јас ко дојдов дома после 10 мин пустив во мене жеска вода така имам слушано жеска вода се пуштало ко ке не си сигурна мислите дека е така или немат врска ова со водава
Ако свршил во тебе, без разлика дали многу или малку, и ако несакаш да останеш бремена, тогаш напиј се апче за ден потоа најбрзо што можеш.
Ц ц ц браво мори Кикирико За ум давање прва си, а да си ги примениш советиве сама на себе малку а? И така јас си знам се како иде, си користев заштита најкултурно кога ете оппп тетката ми доцни овој месец. И знам, 100% сум сигурна оти не сум трудна ама секогаш низ глава ми поминуваат тие чудни мисли ‘ А што ако се скинал кондомот а јас не сум видела‘. И најјакото, во дел од секунда ми минува низ глава, има ли некакви шанси од што ми свршил у уста да сум бремена ? И сама на себе си се смеам, оти ги критикувам другите за тоа како не сваќаат оти се досадни на темава ама ете, кога ти доцни менструација темава е закон. Ако не друго бар ке се искажиш и ке си се понадеваш оти ке ти дојде.
Навистина незнам зошто едноставно не прочешлат малце, па не е којзнае каква филозофија ни кондомите, ни календарот на плодност, ни апчињата.... И жити се, што пречи толку кондомот Ајде да се цитирам, ова се најосновните информации за секоја сексуално активна девојка ! Ако некој има нешто да измени или додаде нека го направи тоа, ве молам едуцирајте се, не сакам никој да оди по абортуси...
nikogas ne sum gi koristela tie den po toa so se a i ne ni sakam da gi zemam sakam da ve prasam vie so gi koristite gi zemate na svoja smetka ?? sigurni ste vo niv ??
Апчето е сигурно доколку го земеш во рок од 72 часа и можеш да го испиеш без конслутации на лекар но неможеш одкако го изпиеш сега наредниот месец пак да пиеш сепак се работи за хормонско апче и препорачливо е да помине подолг временски приод од 3-4 месеци
Секс без кондом nie imavme seks bez kondom ne svrsi vo mene, no se plasam od taa tecnost znam deka ne e mozno ama ete po sto 3 dena mi kasni ama bev vo bugarija na odmor pa si vikam da ne e od promena na klima strav mi e kazete mi vas emislenje ve molam najveke na svet **
Сега може и да си малце трудна, затоа што малце свршил. ----Девојче, како може МАЛЦЕ да сврши?!?!? Или било или не било!!!! Малце, многу исто ти е. И тоа со жешката вода ти е чиста глупост. А со жешка вода можеш само да се попариш, не да ги убиеш сперматозоидите. Напиј се норлево на време, и следен пат користи заштита.
nie imavme seks bez kondom ne svrsi vo mene, no se plasam od taa tecnost znam deka ne e mozno ama ete po sto 3 dena mi kasni ama bev vo bugarija na odmor pa si vikam da ne e od promena na klima strav mi e kazete mi vas emislenje ve molam najveke na svet **
Можно е да е и од промена на клима, мал е ризикот но сепак постои најсигурно ти е да си напраиш тест да си ги скратиш маките
Како мислиш од таа течност не е можно? Можно е! Направи си тест, ако си го имала односот во плодни денови, шанси имаш големи, ако не, тогаш немаш никакви шанси. И друг пат информирај се подобро, скролни малце погоре имаш се објаснато во еден пост!
Ај не избрзувај,почекај уште некој ден па ќе видиш..Внимавајте бе луѓе,кондоми некој измислил..Како тоа од таа течност неможе?и "TAA" течност,содржи сперматозоиди иако значително во помал број..Не теши се со глупави заклучоци кои и онака се погрешни,земи тест за бременост и ќе си видиш..Се надевам не се случило ништо Поздрав и внимавај следниот пат
a koj test e najsiguren i dale e ok da go napravam navecer mora li sabajle po so za nekoj znam nema veze koa ke gio napravis vo tekot na denot ???? falaa uste ednas pisete se nadevam nisto ne e.. pustajte sreka