kazete mi samo koj test e najsiguren dali znaete i dali e vo red da go napravam uste vecerva po sto znam mi imaat kazano deka nekoj testovi mozes da gi napravis i vo tekot na denot ne e bitno sabajle d abide pisete i falaaa uste ednas pustajte sreka da bide negativen
Девојки имав на 04.06 незаштитен однос и се напив Норлево. По 15 дена имав густ исцедок со бордо боја кој траеше 2 дена по ова направив неколку тестови и сите беа негативни, но утре треба да добијам а немам пмс а стомакот ми е повеќе од месец дена подуван. Тестовите си покажуваат негативно но можеби е глупо но мене ми е страв да не сум бремена ВЕ МОЛАМ ЗА МИСЛЕЊЕ
последен пат добив на 16.06 од тогаш со дечко ми имавме три до четири пати односи но никогаш не сум била во близок контакт со сперма требаше да добијам на 13ти овој месец но до сега сеуште ништо, во последно време многу спијам и мокрењето ми е зачестено има ли простор за паника со оглед на тоа што до сега секогаш ми била точна...
napraviv test negativen iskoci zemav Sure check za sekoe vreme vo denot da ne mora da go praam sabajle taka mi rece i taa vo aptekata ama uste ne sum dobila i seuste sum vo panika , valjda testov e tocen duri posle saat vreme uste imase samo edna crtka pisete ve molam za mislenje stvarno mi e bitno ** fala odnapred
Da ve prasam nesto. Imav odnosi so mojot decko odma denta posle zavrsuvanjeto na menstruacijata. Ne bev skinata do toagas i imavme odnosi so kondom i ne svrsi toj vo mene. Naredniot den imav krvarenje skoro cel den i vecerta pak imavme odnosi i pak imav krv. Dali e mozno da e nesto strasno toa ili e normalno bidejki togas bev skinata ? ili mozno e da sum bremena ? fala odnapred
Не е страшно и не си бремена. Крвта ти е од првиот сексуален однос, а може и нешто од менструацијата да дотекло тоа што останало внатре. Мене некогаш така ми се случува, ако имам односи одма после последниот ден од менструацијата знае другиот ден да ми истече уште малце, тоа е уствари нешто што внатре останало и не е страшно. Како и да е мој совет, користете си кондом СЕКОГАШ, плус практикувајте да го вади надвор. Затоа што гледам дека имаш 16 години, млада си многу, може да ви се скине кондомот па да си направиш 300 компликации без потреба. Уште нешто, доколку ова продолжи и ја помине границата, се знае, правец на гинеколог. Ама мислам дека нема.
ми треба совет :/ последната менструација ја имав на 24 јуни и по некое правило би требало да добијам за 2 дена, но денес добив но не е некоја нормална менструација, крвта е посветла и има некакви кафеави дамки. а пред 5 дена имав незаштитен секс но дечко ми не сврши во мене(барем мислам дека не), дали е можно да сум трудна
kazete mi samo koj test e najsiguren dali znaete i dali e vo red da go napravam uste vecerva po sto znam mi imaat kazano deka nekoj testovi mozes da gi napravis i vo tekot na denot ne e bitno sabajle d abide pisete i falaaa uste ednas pustajte sreka da bide negativen ve molamm pisetee mislenje vase bitno mi e mnogu
Според мене surecheck,јас го имам правено,плус многу е лесен за правење.Има некои лом ќе се напраиш додека го направиш.Овој си е таман. Препорачливо е да се прави одсабајле,со првото мокрење,но не е задолжително. Јас последниот пат кога го правев беше после ручек. И ајде со среќа,негативен да биде
negativen e go napraviv vcera vecerta samo pak mi e strav seuste nemam dobieno veke 4 dena kasni a edna crtka pokaza i psole eden saat seuste bese 1 crtka ,znaci tocen e valjda
Можеби си под стрес периодов,па затоа ти касни. Или ако си била на одмор,па промена на клима исто така.
dada bev na odmor pa si vikam od toa da ne e falaa srckaa ako uste nekoj ima mislenje neka spodeli zaso ke zbesnam od misla mi ubiva sekoj den odam u WC i cekam da kapne crveno vaka smesno deluva ama edvaj cekam da dobijam se nadevam testov bil ok i pokaza negativno so malku me smiri falaa i pisete uste nekoj mislenja ***
Барам ваши слични искуства околу следново.. Имавме секс и се фино лепо си сврши надвор, е сеа пуста јас сакав да пипнам каква е спермата и со показалецот пипнав и ги протрив прстите потоа (показалецот и палецот).. по помалку од минута се пипнав и себеси на влезот на вагината но со средниот и венчалниот прст, да видам колку сум влажна. Сфатив што направив и одма се измив. Помина неколку минути од кога сврши( нели со допир со воздух се намалува функционалноста) и малку пипнав и ги протрив прстите( значи таа капка се распредели по површината на двата прсти и валда се уништи???? ( тука ми лежи најголемата утеха ), и се измив потоа, и ова ми беше 6 ти ден по почетокот на менструацијата значи делумно неплоден , но сепак испаничив многу, имам читано дека тие малите се ептен борбени пливачи . Свесна сум дека можда ова наликува на оние прашања, му го допрев пенисот дали сум трудна и слично, но коа се вакви ситуации не е смешно нели. Што и како ќе биде ќе видиме, мада и јас мислам дека се 1 спрема 99 посто шансите дека ќе забременам, но некое ваше вакво искуство или слично? Да ви ставал прсти откако ја допрел спермата или било што слично? да се утешам ве молам.
феминкии да прасам ...имавме незаштитен секс ама тој не сврси во мене туку надвор и цела работа посна онака се зафркаваме надвор внатре и не ни бесе блиску до сврсванје и по 5 минути си срсе надвор .......финртата е со мене ми бесе најплоден ден и другиот ден се нпив норлевооо и ете една недела послем то ми нема дојдено денес е 7 ден а треба на 25 овај месец ...направив тест од 50 денари со се е негативен и сега со да прамм да поцекам оти не ми иди менстр незнам ?некој за мисленје......