Zdravoo.... jas sum nova na forumov.. na 4 juni se porodiv megutoa ispadna problem rodiv mrtov plod... pomina 40 den i tocno na toj den dobiv ... posle edna nedela skoro mi zavrsi imavme sex so mazot mi i svrsi vo mene... so cel da zabremenam povtorno... deneska povtorno imavme sex no posle toa prokrvariv povtorno... muabetot mi e dali imas sansi da zabremenam???
mozno e da ti kasni od apcheto..za sigurno napraj si ushe eden test shure najubavo ne nekoj od 50 den
направив тест за бременост на 17ти и испадна негативен а мене сеуште ми нема дојдено дали некој има искуство со лажен резултат на тест или тие се доста сигурни
Јас би те советувала да посетиш гинеколог. Тебе ти доцни 9 дена, а тоа е многу со оглед на тоа што имаш редовен циклус. Ако си имала заштитени односи не би требало да се работи за бременост, но сепак треба да испиташ која е причината поради која ти доцни менструацијата. Во однос на тестовите се случува да излезат лажно негативни!
Zdravo da ve prasam dali e mozno da zabremenam ako imam odnosi vo neplodni denovi t.e odma posle zavrsuvanjeto na menstruacijata i ako koristime zastita ?
^ Ако си во неплодни денови и користите заштита нема никакви шанси да си бремена. Освен доколку се случи некоја несакана незгода па да ви се скине кондомот, инаку штом се користи кондомот правилно нема шанси за бременост.
Zdravoo.... jas sum nova na forumov.. na 4 juni se porodiv megutoa ispadna problem rodiv mrtov plod... pomina 40 den i tocno na toj den dobiv ... posle edna nedela skoro mi zavrsi imavme sex so mazot mi i svrsi vo mene... so cel da zabremenam povtorno... deneska povtorno imavme sex no posle toa prokrvariv povtorno... muabetot mi e dali imas sansi da zabremenam???
Жал ми е за ужасната загуба... Јас колку што успеав да пресметам,тебе ти завршила менструацијата пред некој ден,така? Сега имаш пак прокрварено? Сега (мислам на после породување) имаш најголеми шанси за да забремениш, бидејќи хормоните сеуште работат во таа насока. Но мое мислење е дека треба да си почекаш.Знам дека сакаш што побрзо да забремениш, но телото ти е уште кревко, на матката и треба доста време за да се врати во нормала. Подобро не ризикувај одма сега. Ти посакувам успешна следна бременост и здраво и живо бебенце
Draga Silk.... od koga mi zavrsi posle dva dena pak prokrvariv eden den... i pak mi prekina ama istiot den imavme sex... eve 5 pati po red svrsuva vo mene... otprilika kolku vreme bi trebalo da pomine za povtorna bremenost, posle poragaj?
Sakam da prasam nesto vcera imav odnos so decko mi bez kondom pa ako moze da mi kazete dali se efikasni apcinjata den potoa da znam dali da kupam poso ne sakame sega bebe rano ni e uste ve molam pisete pobrzo fala vi
Аман бе девојче ова е се хормонски апчиња, не се бомбончиња. Ако не свршил во тебе, нема зошто да ги пиеш.
Во оваа тема ќе најдеш повеќе информации seks/apce-za-den-potoa-t1453/980.html?hilit=%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BE
Draga Silk.... od koga mi zavrsi posle dva dena pak prokrvariv eden den... i pak mi prekina ama istiot den imavme sex... eve 5 pati po red svrsuva vo mene... otprilika kolku vreme bi trebalo da pomine za povtorna bremenost, posle poragaj?
Со дечко ми имав однос по долга пауза мислам не сум имала однос веќе 6-7 месеци, имавме однос без кондом иако тој не сврши во мене и не беше долго време во мене, сега веќе ми касни 10 дена а досега ми идеше секогаш на време, дали постои можност да сум бремена? или можи да ми касни затоа што долго време сум немала однос? ве молам за помош!
Да ти касни затоа што долго време не си имала односи? Не верувам баш дека е поради тоа. Мислам дека не си бремена, но направи си тест за сигурно да си знаеш од што ти е.
Добро,тоа е нормално после пороѓај да ти прекине па пак да прокрвариш, си се чисти организмот.И мене неколку пати така ми правеше. За забременување, јас кога се пораѓав ни викаа дека треба 2 години да се почека до следна бременост. Но јас знам дека доста жени одма забремениле па си имале супер бременост без никаков проблем. Незнам тебе дали нешто ти препорачале на лекар, некаков совет или...