Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Па на мекици ќе ти дојдевме сега :lol:

2. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ксенија , ако преку облека стигнувале нуркачите , јас до сега градинка ќе имав отворено . Ако мислиш дека вака невина можеш да забремениш , што ќе правиш кога ќе имаш секс со кондом , или не дај Боже без :?: :o

3. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Луѓе очајни сте со овие прашања ми касни два дена дали сум трудна,имавме петинг дали сум трудна,се самозадоволував дали сум трудна...значи 21 век сме образувајте се малце,и што е најтрагично имате по 18-19 години.Фали уште некој да праша дали штрковите носат деца....срамота :x

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    повторно вицови леле леле добро бе девојки ајде дајте малку не тресете зелени. дајте двапати размислете еднаш пишете. ако е ова вашево точно сите девојки ќе шетавме со стомак до земја. ќе немаше ниедна што не е трудна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

5. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    еднаш во едно списание прочитав, добив желба за секс па го направив тоа со перницата ме плаши фактот да не сум бремена :puke: :puke:

6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748

Да не е таа другарката на николин4е срце или како бесе таа? :rofl: :rofl: :rofl: има големи шанси таа да е. еее комедии има за неа негде во форумов :D

7. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    ее тоа не би знаела да кажам ова беше мнгу одамна кога читав негде знам 7 8 одделение бев и уште се смеам ко улава на прашањето. :?:

8. aleksandra88

aleksandra88 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    здраво
    јас сум нова во овој форум се надевам дека ќе ми дадете некој совет за мојот проблем.Сакав да прашам дали е можно са сум бремена.Секогаш ми доаѓа на 10,значи имав од 10.07 - 15.07 а имав сексуални односи на 19.07 и наредниот месец на 08.08. Вториот пат кога имав односи на 08.08 дечко ми сврши малку во мене но веднаш го извади. Но пак на истата дата на 10.08 добив и се прашувам дали нешто се случило или :(

9. i-v-i

i-v-i Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    што се секираш кога си добила веќе ,уживај ајде ништо не ти е..а што да кажам јас со еден куп симптоми ,цела сум во исчекување дали ќе добијам :worried: не си трудна не се секирај ;)

10. Lili.87

Lili.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    MOZEBI NE SI TRUDNA NO SO OBZIR DEKA I ZENITE KOGA KE ZABREMENAT DOBIVAAT DO 3 MESEC ZAVISI KAJ KOI NE KAJ SITE E ISTO NO NIVNATA MENSTRUACIJA TRAE 2-3 DENA .....NEMORA DA ZNACI DEKA OD EDNAS KE SE FATI..

11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    прво га го искористам твоето кор име, “88“ ти го означува датумот кога имаше односи ? :lol: Штом си добила немаш ништо! но, менструацијата ти беше нормална кога доби?

12. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    А Лили да знаеш дека тоа што некои жени крварат во првите месеци од бременоста не е менструација! таман работа ако е тоа менсис! ќе го изгубат детето! Ти кажувам како еден вид стручно лице...

13. Lili.87

Lili.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    A MENZISOT STO E.....NELI E TOA KRVARENJE? ALI NEMA VEZE SEPAK NEKA E KRVARENJE

14. saricka87

saricka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    ne bi trebalo da si trudna zatoa sto koga si imala seks ne ti bile plodni denovi ama toa e moe mislenje sepak ako se somnevas vo nesto odi na lekar a za toa deka i trudnicite krvrat e vistina

15. aleksandra88

aleksandra88 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    хаха не тоа се така случајно погодило, инаку тоа 88 ја означува годината на раѓање :)
    Па чувствував како нешто да ми чука во стомакот дали од некоја возбуда или.......
    но овој месец имав само 2 дена за разлика од претходните месеци кога имав по 3-4 дена

16. i-v-i

i-v-i Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    ИМАМ ЕДЕН ПРОБЛЕМ..ИМАВ НЕЗАШТИТЕН ОДНОС ЗА ВРЕМЕ НА ПЛОДНИ ДЕНОВИ,НО СО НАДВОРЕШНА ЕЈАКУЛАЦИЈА 100%..СЕГА ИМАМ НЕКОИ СОМНЕЖИ БИДЕЈЌИ МАЛКУ МИ СЕ ЗГОЛЕМИЈА И ОТЕКОА ГРАДИТЕ,ИМАМ БОЛКИ ВО КИЧМАТА И ПОВРЕМЕНИ БОЛКИ ВО ЛЕВИОТ ЈАЈНИК..ИСТО ТАКА ОД ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИМАМ БЛАГИ ГРЧЕВИ ВО НОЗЕТЕ И РАЦЕТЕ.ИНАКУ ПОМИНАА ОКОЛУ 7-8 ДЕНА ОД НЕЗАШТИТЕНИОТ ОДНОС И ЗА ЕДНА НЕДЕЛА БИ ТРЕБАЛО ДА ДОБИЈАМ.МНОГУ МИ Е СТРАВ ДА НЕ СУМ БРЕМЕНА ОД ПРЕДСЕМЕНАТА ТЕЧНОСТ,ПЛАНИРАВ ДА КУПАМ ТЕСТ НО РЕШИВ ДА ПОЧЕКАМ УШТЕ НЕКОЈ ДЕН ЗА ДА ВИДАМ ДАЛИ ЌЕ ДОБИЈАМ.МОЖНО ЛИ Е НАВИСТИНА ДА СУМ БРЕМЕНА ИЛИ СИТЕ ОВИЕ СИМПТОМИ МИ СЕ РЕЗУЛТАТ НА ПСИХАТА?НА КОЛКУ ДЕНА ПРВПАТ МОЖЕ ДА СЕ ЈАВАТ СИМПТОМИ ДОКОЛКУ ИМА НЕШТО? ЌЕ УМРАААААМ АКО ИМА НЕШТО :sweat:

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

јас мислам дека не може симптоми толку брзо да се појават а тоа може да ти е и дека ти е период пред добивање не мисли толку многу а за тест ти е рано треба најмалку 14 дена да поминат ... кога ке поминат за секој случај направи си тест ама шансите да си бремена според мене се премногу мали ... поздравче

18. Lili.87

Lili.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    TOA STO GO CUSTVUVAS DEKA TI CUKA VO STOMAKOT E SAMO REFLEKSOT NA OTCUKUVANJETO NA TVOETO SRCE NE SE SEKIRAS NE SI TRUDNA

19. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46
    Нема шанси :) уживај

20. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652

ne se sekiraj ke ti dojde 100% , ja so decko mi imam 7 godini nezastiten odnos, so svrsuvanje nadvor pa do sega ne sum ostanala bremena , nikogas ne sum pazela plodni denovi , uzivaj ke ti dojde sigurno