мила тебе од психата ти касни не од тоа што си бремена,,, нема шанси да си бремена тоа 0:1000000000000000000 усвари нема логика така да нема потрба за загриженост опушти се и ќе ти дојде менстр.
Малце сум заплашена девојки... имав однос вчера и кога партнерот го извади сакав да проверам нешто му го стиснав и излезе нешто бело... а тој не сврши секако.. некако многу мала бела течност излезе.. што е тоа? Можно ли е да е сперма? Инаку во неплодни денови сум.. треба да ми дојде на 20-21 август? Што мислите?
Што и да е тоа што излегло од него, содржи сперматозоиди. Ама чим си во неплодни денови и не свршил во тебе, не се секирај.
3 неполни месеци немам секс и од тогаш немам добиено.Прво мислев дека не е ништо бидејќи понекогаш се случува да добијам на 2 ипол месеци и + еднаш имав нешто темно на гаќите и мислев дека сум добила ама утредента нема ништо утринава добив нагон на повраќање.Утре ќе купам тест за бременост ама според вас дали сум бремена?Инаку имам секс без кондом
Купи тест ,не ми е веројатно да си бремена зарем др симптоми немаш,3 месеци...? :geek: Тест му е мајката.
Утре сега не работат аптеките Ама искрено се надевам дека ќе е позитивен зошто ако не е којзнае каков проблем имам
вака да ве прашам, активна сум скоро неполна година, ми касни цел месец јули не ми има дојдено а последно имавме односи јуни, требаше негде околу 10 да ми дојди, е сега дали е можно од то дека немаме редновно односи да ми касни, а иначе и предходното лето ми се случи да ми касни цел месец
Мислам дека нема врска имањето односи со менструацијата..ние не можеме да ти кажеме туку така, одма купи си тест! А, редовна ти е, или редовно ти касни по еден месец?
za redovna ne mie sekogas ili ke kasni nekoj den ili ke podrani, ...samo me zagrizva..koj e pricinata iako znam deka nema sansa nesto da e sepak ke kupam test,
Епа чим си имала заштитен однос и не свршувал во тебе нема шанси да си бремена, оди си сепак на гиниколог ке ти каже можно е од повеке фактори да ти касни..
Да касни по 2 ипол месеци е вообичаено за девојчиња на кои не им е регулиран циклусот зошто не си посетила гинеколог ...не ми е нормално ова , но ти си знаеш Само тест му е мајката
Значи ако сакате вие смејте се, но јас сум загрижена. Дечко ми сврши во шолјата но не пушти вода, потоа јас бев по ВЦ и навистина многу прсна од водата што е во шолјата. Инаку сум невина. Има ли шанси нешто да се случи? Позз