Ако сте користеле заштита и ако сте го проверувале кондоомот после секој однос, нема место за паника. Ма да ја сум нашла да зборувам што сум секогаш голема паничарка и покрај големата претпазливост.. Инаку најверојатно ти доцни од стресот. А можеш и за секој случај да си направиш тест за бременост поз Спојлер http://www.femina.mk/здравје/интимн...доцнење-на-менструацијата-кога-не-сте-бремени
Здраво дами имам прашање до вас За прв пат имав односи со дечко ми без кондом. инаку пијам таблети Јасмин за регулација на циклусот бидејќи порано имав циста. Дали е можно да останам бремена покрај тоа што користам таблети? (Тој свршуваше надвор - не во мене) Само првиот пат имавме односи без заштита (имавме три тури) а после со кондоми. Фала ви однапред
па мила може и од стрес и од промена на клима или хормонално пореметување и од ред други работи да ти доцни не мора да е бременост....напрај си едно тестче за сигурно..... имаш тестови од 50 денари па нагоре........
Дали сум бремена ? Значи вака имавме со дечко ми односи али тој не сврши во мене го извади и сврши на мојот стомак. Сега приметив крварење додека мокрев али малку. Немам никакви вртоглавици температури гадења болки во глава подуени гради и така. Значи сигурна сум дека не свршил во мене. Може ли да имам некоја инфекција затоа што имам некое време бело прање а кога мокрев мускулите ме болеа не беа опуштени. Немам никакви симптоми само оваа ми се деси. Можно ли е да е некоја инфекција затоа што имавме малку груб секс и тој одеше малку повеќе внатре али не сврши сигурно. Ве молам за помош
не, јас белото прање го имав и пред да останам бремена... секоја жена го има... да сумњаш дека си бремена треба да имаат свршено во тебе.. ако немаат свршено нема потреба за паника
Дали сум бремена ? Moze zaradi seksot.i mene istot mi se desavase maku krvarev i imav bolki posle sekoj pogrub odnos, bev na ginekolog i mi rece ponezni odnosi. Idi na ginekolog proveri za sekoj slucaj
Девојки имав секс со кондом два пати, едно по друго. Дечко ми не сврши во мене туку во кондомот. После се избриша го сменивме кондомот и продолживме. Згора на тоа и само што ми заврши менструацијата, значи не ми беа плодни денови. Целиов чин се случи пред 2 недели. Има ли шанси да сум бремена зашто 2 дена ми се вртеше свест и ми се повраќаше, а и градите ми станаа поосетливи. Можеби е бидејќи ми се плодни денови и од паника (голема паничарка сум). Ве молам за мислење. Многу ќе ми значи со оглед на тоа дека имам 20 години и млада сум за бебенце
Леле бре значи кога се има односи одма сите симптоми на бременост се наоѓаат. Како може да си бремена, освен ако не се дупнал кондомот ,и не мисли постојано на тоа.
Zdravo feminki,jas sum nova na sajtot i sum mnogu zbuneta.mi docni veke 9 dena a so partnerot sekogas imame odnosi bez kondom no nikogas nema svrseno vo mene.vecerva zedov od testot sure check i so pravilna upotreba pokaza edna crta .ve molam za mislenje dali ima potreba za panika? fala mnogu
Вака сега со дечко ми имавме односи и кондомот на крајот видовме дека пола останал во мене..бев испаничена и земав апче за ден потоа НОРЛЕВО пред да беа изминати 11 часа..после 6 дена искрварив и крварењето трае веќе 3 дена..незнам што е некое хормонално пореметување или дејството на апчето?..и дали има ли некои шанси zа бременост?