Можеби не е логично но мојата комшика има роденео прекерасно бебе и цела бременост си имала менструација ова е мн ретка појава но сепак се случува
So decko mi imavme seks so kondom,i na dvajcata ni bese prv pat.Toj svrsi vo kondomot.Bev vo plodni denovi.Minatiot mesec dobiv menstruacija na 5ti mi docnese 10 dena.A ovoj mesec trebase da dobijam deneska no ne dobiv.Golem panicar sum dali ima shansi da sum bremena.
во твојот случај нема место за паника, затоа што сте имале однос со кондом (освен ако не ви бил скинат кондомот). Значи ако се било ок, 100% не си бремена. Не знам колку години имаш, ама можеби циклусот уште не ти е регулиран, па затоа еден месец добиваш на време, друг со некој ден закаснување. Јас имам 29, и дете имам родено, па уште циклусот не ми е регулиран. Ич не се плаши, корисете си заштита и уживајте.
Solinishko од кај ти таква информација дека не се плодни? Деца не си играјте играчки !!! Имам две деца,со двете останав бремена првата недела по завршувањето на менструацијата!!!
Незнам што да мислам,пред 2 недели,можеби и повеке имав незаштитен однос со дечко ми,одкако ми помона менструацијата..тој не сврши во мене...и незнам сега дали после толку време треба да имам некои симтоми,сега за сега немам некои промени кај мене.Девојки,мислења?
SimonaTino, Solinishko само одговорила на поставеното прашање. Никаде не напишала дека не се останува бремена во неплодни денови. А инаку,mila-88...j, кај секого е различно околу плодните денови, зависи на колку време имаш менструација,колку денови ти трае и слично. Пресметај си тука на календарот на Фемина.
Благодарам SunnyGirl,постојано мислам на тоа,неможам да чекам да идам на преглед..и само си тражам некои симтоми
Миличка читај малку...прашање-одговор Знам убаво што праша и што и одговорив Очигледно ти не си разбрала Правете како ви одгпвара Поздрав