Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. dejana2

dejana2 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    38
    Нормално е за твојата воздраст, некое време треба да помине за да ти стане редовна :)

На TIGRICA123 и teona5 им се допаѓа ова.
  2. teona5

teona5 Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    vi blagodaram a samo i edna moja drugarka koja sega e 16 god me prasa dali mozela da bide bremena bidejki pred 2 meseca imala 2 pati menstruacija a sega ovaj 1 mesec nemala inaku pred 2 nedeli imala nezastiten odnos dali bi mozela da e bremena decko i ne svrisl vo nea taa bila sigurna vo toa.

3. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    340
    Ехх .. како може да е бремена |(

4. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.619
    Допаѓања:
    40.111
    Не може

5. Ruby.rose

Ruby.rose Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    127
    Деца бреее :tmi: .... полека малце (смајли што се крсти)...

6. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.563
    Допаѓања:
    139.974
    Теона, прво ова е за тебе - 90%
    Второ, да одиш на гинеколог бе? Хормонте нешто да не ти се, или циста некоја да не имаш? М?
    Еден месец два пати ти иде, еден месец ич, не прашаш дали си нешто болна, туку дали си трудна. Има пострашни работи од тоа да си трудна.
    Иако мојава кугла вика дека не си трудна, тарот вика дека треба да одиш на гинеколог...мммм, да да , мораш на гинеколог.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Anice95

Anice95 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    1
    ДЕВОЈИ ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ
    Имав пишано не ми одговори никој августот ми дојде и првиот ден мн мн малце капка две другиот исто така, ми беше многу лошо и сега овреме на време ми е гадно и како несвесница ме фаќа, мислев дека е до климата бидејки бев и на одмор но овој месец сега ми дојде на 11 е по правило требасе накај :sweat: 20 и ме чуди еве до денес не ми тече како што треба туку парчиња цели итоа црни дури....читав нешто како тоа било вгнездување на ембрионот незнам што може да ми е можно ли е да има нешто, и за тест се мислам......... ВИ БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД :worried:

8. dejana2

dejana2 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    38
    Па добро ако си сексуално активна како може да се мислиш за тест? Тебе инаку не ти доцни, ама денес сме 16ти, ај направи си еден тест, зошто да се мислиш ако си имала ризичен однос (па и да не е ризичен :?: ), 150 денари прежали ги! Или закажи си преглед обавезно!

9. sara933

sara933 Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Имам испиено норлево апче минатиот месец на 19ти по 5 дена имав крварење кое траеше 5 дена, а не ми беше термин за менструација бидејќи ја добив на 11ти минатиот месец..овој месец сеуште ја немам добиено..постои ли место за паника ? можно ли е да сум бремена :((

10. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    ако си го поела апцето мислам дека нема м есто за паника.. а не ти е дојдена менс. затоа сто сега ти е пореметен циклусот.за некој ден ке ти дојде.ако си го испила на 19 после 5 дена ти досла знаци на 24 си добила менструација.оцекувај околу оваа дата

11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Имам едно прашање... Месецов си добив редовно менструација ама без никакви симптоми и ми траеше само 4 дена (а секогаш ми трае 7-8) и недоволно обилно. Сега имам променливо расположение, понекогаш мали грчеви во стомакот и главоболки. Дали ова може да бидат симптоми на бременост или си ја имам мувата на капата бидејќи прв пат пробавме без заштита месецов? :lol:

12. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Најдобро почекај си уште еден месец па види дали ке ти доцни .. Па направи си тест :) со среќа !

13. policegirl

policegirl Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Zdravo devojki, jas sum nova na forumot i imam eden mal prob pa da se konsultiram ovde. Mi docni veke 10 dena. Imam sekakvi simptomi za dobivanje, me bolat gradite, kicmata, stomakot, mozolcinja eden kup a seuste nisto.Samo sto napraviv i test za bremenost koj se pokaza negativen.Nez sto e rabotata, a nekako dali poradi docnenjevo se cuvstvuvam nervozna, isplasena i celo vreme mislam vo toa pa se plasam deka mozebi od toj stres mi se slucuva ova..pomoss ...:)

14. mici123

mici123 Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    7
    cim ti e negativen testot, ne veruvam deka si trudna, verojatno od napnatost i stres ti e .....ne se opteretuvaj tolku ke dojde taa kaj i da e :)

На policegirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. policegirl

policegirl Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    uff se nadevam...sega se mislam da napravam uste eden test za sigurnost epten za dva dena i ako nisto drugo da si cekam,...me ubi veke nervozava i bolkive

16. anushka1

anushka1 Активен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Devojki sakav da ve prasham dali e mozno da imas ciklus a da si bremena i ushte edno prashanje koga go imas i imas odnosi dali e mozno da si bremena

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.567
    Допаѓања:
    37.895
    Можно е да си бремена и да имаш циклус. А можеш да останеш бремена и за време на циклусот. Ама тоа ретко се случува.

18. anushka1

anushka1 Активен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    a gadenjeto vo koj mesec od bremenost zapochnuva ?

19. anushka1

anushka1 Активен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    blagodaram na informacijata

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.567
    Допаѓања:
    37.895
    Во прв месец. А некаде и покасно. На мене почна да ми се гади во трет месец.