a dr e problem e sto iam belo pranje podolg period od koga se vrativ od odmor!! bas belo i loso mirisa i site tie rab mi se povrzuvaat i se plasam!!
Ммм која марка се тие кондоми??? Инаку тоа што имаш бело прање не значи дека си бремена, веројатно ти се плодни денови, а дека лошо мириса- најверојатно е инфекција... Инаку почекај да видш дали ќе ти доцни... Незнам што друго да ти кажам...
белото прање не е знак дека има бременост.... сите жени го имаат, јас од секогAш сум го имала...плус да откриеш дека си бремена треба да ти доцни....
DA AMA TREBA DA DOBIJAM DURI TAMU NEGDE 2/3 OKTOMVRI DA CEKAM DO TOGAS DA VIDAM DALI KE MI KASNII!! LELE ! :/
ZNACI PRASANJEVO ZA BELOTO PRANJE E DR...SAKAM DA ZNAM DALI E NEKOJA INFEKCIA ZATOA STO NA ODMOR DEN PRED DA MI ZAVRSI VLEGOV VO VODA I SO TAMPON DRUGIOT DEN I OD TOGAS DO SEA IAM CELO VREME BELO PRANJE I LOSO MIRISA I MN GO IMA NA GAKITE..PLUS SO NEKOJA PRODZIRNA TECNOST!!
Здраво... Не знам од што може да биде но од пред неколку дена имам зачестено мокрење што никојпат не ми се има случено... Мислам дека нема шанси да сум бремена бидејќи со дечко ми имаме секс со кондом и не ни свршил во мене... но сепак од што може да биде .? :/
значи вака, моја другарка никогаш не добивала редовно менструација а е сексуално активна од мај, последна менструација имала на 13.08 а односи на 19.09 без кондом а типот воопшто не ни свршил. Дали има шанси за бременост од предсемената течност и дали да направи тест за бременост зашто за тестот знам дека е еден ден од коа ке и касни а на неа воопшто и нема дојдено. Совет?
Не се лажете многу со тоа не свршил во неа-не е бремена..има такви случаеви иако ретки што останале бремени од предсемената течност,тоа и мојот гинеколог ми го потврди и рече односи само со кондом,сепак си пушта тоа и никој неможе да има контрола..ако не сакате уште сега да гледате деца заштите се ..сексот не е играчка!
Штом не добива редовно менструација мислам нема потреба да се потресува многу што ѝ касни, ама сепак нека си направи еден тест за бременост не се многу скапи а главата на раат ќе и биде. Нема врска што не свршил во неа, штом е без заштита секогаш има одредени шанси и тоа добри.
Zdravo Edno prasanje,imav menstruacija i koga mi bese posledniot den od menstruacijata jas imav odnos i deckomi svrsi vo mene,i posle toa tolku bese nemav vise mens.ne mi tecese poveke.Kolkavi se sansite za bremenost i dali gi ima ako moze nekoj da mi kaze.pozz
Има и тоа големи зависи кога ти се плодните денови, ништо ќе си почекаш до следниот месец додека да добиеш