mili4ka123 немаше потреба да правам тест затоа што сабајлево добив Изгледа топлата купка и чајот ми помогнаа да се опуштам
почна да ги користи таблетите за контрацепција мислам дека се викаат диене35 така нешто испи до сега 4 , дали може сега без кондом воопшто цело време дали има некоја да објасни малце подетално околу оваа тема..благодарам
Ако ги почнала да ги пие дента кога добила менструација може одма без кондом да терате, а ако ги почнала друг ден тогаш првите 7 дена треба кондом да користите. Така е барем за Yaz, ваљда и за овие важи истото.
пред две недели имавме заштитени односи со дечкото ,вчера добив но ме загрижува стомакот ми е некако тврд. можно е да сум бремена ?
Нема шанси. Сте имале заштитен однос, а плус и си добила. Стомакот може да биде тврд од многу причини.
не никако првиот месец обавезно со кондом бидејки сеуште не е високо нивото на хормон нема шанси за 4 дена прочитајте го упатството убаво
sakam da prasam nesto i ve molam za odgovor vecerva dodeka se tusirav vidov otok vo desnata strana tocno kaj desniot jajnik otokot e golem no imam i bolki vo polovinata a imam i nekolku dena glavobolkive molam nekoj da mi kaze nesto
Не сакам да те плашам но тоа што си напишала , истото го имаше и братучетками, но таа имаше и болки во стомакот, беше на лекар и испадна циста, што не значи и кај тебе е тоа. Но...ако не ти помине за ден два, оди на лекар. Се надевам не е ништо страшно
zdravo feminki imavme nezastiteni odnosi so decko mi minatiot mesec 2 dena otkako mi zavrsi ciklusot a sega ovoj mesec mi docni vekje 5 dena, se cuvstvuvam nekako cudno kako koga treba da dobijam no nema nisto eve vekje 2 -3 dena taka samo bel iscedok ve molam za sovet dali e mozno da sum bremena
Ти не кажа ништо. Дали сврши во тебе или не ? Ако сврши тогаш има големи шанси за бременост, а ако не тогаш може да ти биде од стрес или нешто друго.
Бидејќи не кажа дека свршил во тебе, претпоставувам дека не, што ги прави шансите минимални, поготово ако не сте имале повеќе од една партија за краток временски период. Јас мислам дека ќе добиеш, се случува да доцни бидејќи живи луѓе сме, не машини, така да опушти се и не мисли многу на тоа и кога најмалку очекуваш ќе ти дојде. Поздрав.
денес ми се деси ова и сум избезумена најискрено, имавме односи користеше кондом, но не сум сепак сигурна според тоа што бидна денес, имавме секс, кога се забришав со палоната имаше тро крв, но ништо значајно. реков не е менструација, продолживме и наредниот пат туку наеднаш го извади, се скинал кондомот и од ко го изваде сврши, спермата ми одите на страна, значи на усните од вагината, дали е можно да имам останато бремена веќе 3 дена ми касни, а последниве дена се осеќам и поспано, насабајле лошења, повраќања немам и исто така нешто посебен апетит немам. ве молам помогнете, се плашам
за тоа да, ама поради тоа што се случи денес( значи кондомот се преполовил додека бил во мене) ми е страв да не случајно нешто се има десено од минатите пати кога имавме секс бидејќи од истите користеше
Па претпоставувам дека би приметиле, но за да бидеш сигурна земи тест од аптека и провери си. Зависи и тоа дали редовно ти доаѓа или стално ти касни.
Денес сте имале секс, денес ти ејакулирал надвор од вагина а тебе веќе три дена ти касни и ти се лоши и ти се спие и мислиш дека си бремена. Ооо бре девојче, олади малку. Штом ти касни некој ден а си приметила капки крв, повеќе од сигурно е дека ќе добиеш, а капките крв се само знак за истото. Може денес да имаш некоја капка крв па дури утре или за 2-3 дена да добиеш. Друг пат пред да напишете нешто, препрочитајте го напишаното и поврзете си ги сите работи, чисто онака за да видите дали има логика напишаното. Како сакате некој сериозно да ви одговори кога пишувате бесмислици. Добро бе ти сериозна ли си?!! Кондомот се преполовил, (креда е па ќе се скрши), користел од истите (да не го користел истиот ебаго ) Убаво напишав претходно, размисли прво па прашај.
работата е што за време на тоа кога се избришав ги заприметив капките крв и одма помислив сигурно ова се капки крв од бебето што веќе во мене има бидено... и после тоа на крајот, пак и се преполови кондомот и ми сврши близу вагина И моментално не знам што да направам од страв
"ГО ИМАТЕ БИДЕНО" ДУПНАТО БЕБЕТО ИЗГЛЕДА (ОД ТОА КРВТА) !!!!! Нареден пат нека те наполни со секундарен лепак за секој случај ако се скрши кондомот. Под итно да се воведе сексуално воспитување уште во основно училиште. Или барем задолжително банирање на тролови и цепидлачини.