Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. davinchi

davinchi Нов член

Се зачлени на:
    31 октомври 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ti blagodaram na odgovorot, vekje sum poopustena. Samo sto ova ne mi bese prv pat lani go imav prviot seks megjutoa ne traese dolgo samo me skina prethodniot partner i mi bese mn bolno pa prestanavme i toa bese toa. Megjutoa od togas do sega sum nemala seksualen odnos, a menstruacija treba da dobiam na 4ti noemvri pa ke vidime.

2. siki94

siki94 Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    zdravo pak jas sakamda prasam od sinoka imam kako dobieno ama epten enogu slabo pa neznam sto e dali toa e znak na pocetok za dobivanje ili da pocekam ustw nekoe vreme pa davidam dali ke dobijam ako uste teka i nema nisto da odan naginekolog fala mnogu

3. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Грешката е направена во брзањето,
    Едно извинување :$
    А не го кажав тоа со тестовите како услов за откривање на бременост, само го посочив примерот што и се десил на моја блиска особа, бидејќи во нејзиниот крај има мал број на гинеколози. :wasntme:
    Само сакав да помогнам

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  4. hapyygirl

hapyygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    4
    feminki da ve prasam nes imamve nezastiten odnos so mojo bivsi decko a posleden pat mi dojde na 24 septemvri posle neli iamveme odnosi i raskinavme ovaj mesec a mi kasni epten edna ipol nedea pravav test bese negativen i bev na ginikolog i mi kazaa deka nema nis na vaginalno eho me gledaa a mene uste ne mi dojde mestrucaija cc a nekako mokrackata mi ima izmenata boja i mirizba i beloto pranje mi e zgoelmno i gradite me bolat nezz znam deka mi e glupo prasanajeto oti neli doktor sum prasala ama ako moze da ve prasam na kolku vreme od odmost moze da se vidi plod na vaginalo eho i dali e vozmozno da zgresi doktorkata cccc nes panika me vaka epten oti ne sme zaedno vise ccc u nem otposle da doe da trckam po nego cc c

5. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    обично кога ќе ти касне менструацијата неколку дена со тест може да си провериш дали си бремена.. а на ехо се утврдува после недела.. така бев јас. 4 дена ми каснеше направив тест позитивен.. после една недела бев на лекар на ехо и ми потврди.. а тебе веќе ти касне менструација си правела тест излегол негативен плус на ехо си гледана шо значи нема бременост.. можно е од паника и стрес да ти касне менстр.. сепак направи си за некој ден пак тест или испити си преку крв и мокрача дали станува збор за бременост за да си бидеш сигурна.. но јас мислам дека тоа ти е од стрес од паника... на психичка база ти доцни менстр. пробај да се релаксираш да се опуштиш ќе ти дојде

На hapyygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Се случува, мене пред еден месец ми се случи да имам слаба менструација и да ми трае само 3 дена. И јас се посомневав на бременост, но не беше. Може ќе ти се растече поубаво, а може овој месец така ќе ти биде. Нема потреба за паника според мене. Ако сакаш оди на гинеколог ама и не мораш, сепак си добила. :)

7. siki94

siki94 Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Fala mnogu na pomosta a ke pocekam ako ne dobijam dobro ke odam na genikolog uste dnas fala ti mnogu

8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.894
    Допаѓања:
    107.976
    Женски, во неделата земав апче норлево, од тогаш поминаа 5 дена и денес малку ме болеше стомак и сега како менструација да ми тече ко да ми е 4-5 ден, инаку на 16 октомври добив :( ова сега мензис е или од апчето?

9. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Од апчето си добила всушност, сум слушнала дека предизвикува да добиеш доколку е успешно. :)

10. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.894
    Допаѓања:
    107.976

Благодарам за одговорот, малку се исплашив...
    Колку се каам што го испив апчево ама ај,помина...

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Јас се каев што пиев Примолут Нор за побрзо да добијам, а тек па за ова колку би се каела. :?: Биднало сега нема назад веќе, ама друг пат ако немаш јака причина немој. Поздрав. :)

12. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Koritsaki norlevo predizvikuva krvarenje I istoto moze da se pie na 6 meseci,odnosno 2 pati godisno,no nikako ne e zamena za kontracepcija. Norlevo moze da ima odredeni komplikacii kako potenje,nervoza,srcebienje,suva usta,gadenje,povrakanje.

13. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.894
    Допаѓања:
    107.976

Да, се мислев ама викам ај да не биднало нешто па за секој случај да земам, како така ни пукна кондомот прв пат ни се случи и прв пат да ти кажам земав такво апче. И сега ова крварењево како мензис да го сметам?

14. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Na kolku dena dobivas,dali ti e redovna I koga ti dojde,mislam po kolku dena od koga zede norlevo.

15. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.894
    Допаѓања:
    107.976

Добивам на секој 35-40 дена, а норлево земав неделава што помина па еве од тогаш до сега има 6 дена инаку последен пат ми дојде на 16 октомври

16. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Krvarenjeto ti e od apceto,inaku ne e isklucena moznosta povtorno da dobies vo vreme na regularnata menstruacija.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  17. andjela000

andjela000 Активен член

Се зачлени на:
    30 август 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    so decko mi imavme seks bez kondom i toa vo ploden den toj svrsi nadvor na mojot stomak no sepak postoi nekoj strav vo mene ;(

18. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    да да, се впило и си затруднила сеа близнаци ке родиш пошто само така се фаќат близнаци !

На blagica1991, Ruby.rose, Beautiful-Princess и 2 други им се допаѓа ова.
  19. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    сигурно си бремена ти влегло сперма во папокот.... абе ајде деца пораснете.. :D

20. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.105
    Допаѓања:
    91.300
    Хахахахаха DigY ме изнасмеа, фала ти што ја кажа тајната за близнаци :rofl: :D

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.