plus toa i si dobila iako tecelo malku i jas bev vo panika i mene malce pomalku mi tecese od voobicaeno i prasuvav na forumov megutoa ne si moe mislenje, iako nie za sekoja mala sitnica si stavame vo glava i mislime. kako sto rekle zensko da ne si ...))
не верувам дека си бремена затоа што јасмин таблетите се контрацепција....подуеноста може ти е од тоа
со дечко ми имавме секс без кондом- непланиран беше и во моментот немавме кондом, и се деси што се деси ама тој NE сврши во мене, коа осетил нагон дека почнува да му се полни го извади. рече дека му бил сув дека не бил навлажнет. после проверив на феминава на калкулаторот за плодност, дека денес ми бил еден од деновите каде имам максимални шанси за бременост а треба да добијам на 22ри. знам дека не се забременува како плукни залепи, ама што знам- свашта се дешава и си иам на ум така..да не ..?? имате некој совет, освен да не се оставаме без кондом ?
Интимни прашања, проблеми и совети dali moze da ostanam bremena so de4ko mi imavme taka trienje ama toj koga sakase da svrsi e stavi glavata vo mene i svrsi a sum nevina ? pls kazete mi
самата си рече ама тој NE сврши во мене, коа осетил нагон дека почнува да му се полни го извади. рече дека му бил сув дека не бил навлажнет.
Ако разбрав нешто да ме утепаш. Сте имале само триење, но тој ја ставил главичката во тебе кога свршувал, а ти патем си невина?
Бог да чува, не сакам ни да одговорам на ова прашање. Таа невина, тој ја скинал колку да ѝ сврши внатре (претпоставувам дека ја скинал бидејќи влегол). И згора на тоа, таа го дозволила тоа, па сега бара и совет. Добро бе деца, кај ви е паметот? И после да забранеле абортус? Што ќе биде со децата што чуваат деца и нивните деца.....
Zdravo devojki ve molam za pomos i mislenje. So decko mi imavme odnosi bez kondom i predocna bese nekolku kapki zavrsija vo mene. toa bese minatiot mesec, ovoj mesec mi dojde menstruacija no od koga mi zavrsi imam bolki vo dolniot del od stomakot, mi se gadi, ne podnesuvam nikakov miris i gradite mi se oteceni i me bolat bas kako pred da dobijam.. Mozno e da sum ostanala bremena?
И наместо бонбони да делат кога частат за роденден, да делат апчиња за ден потоа, бидејќи како што читам по форумов ги земаат почесто од бонбони и чоколади.
сепак иам некој паничен напад, ама мислам дека нема ништо чим не сврши, но ме плаши тоа дека било во најплоден ден, дали има нештоо??
БОЖЕ.Какви без врска прашања читам тука.Не ми е јасно како стапувате во сексуални односи,а не знаете ништо во врска со тоа.Па фала богу има интернет сега можете се да прочитате или пак ако не тоа можете да побарате совет од некој повозрасен и поискусен.Сега е веќе се нормално,па можете и да разговарате со вашата мајка. Не зборувам за сите,него за прашањата од типот дали сум бремена,но невина сум и слични на ова. Па немојте бе луѓе,не се тролајте тука.
Сами знаете дека нема шанса и пак сте упорни. srcence1607 логика малце, може или неможе? Што е тоа толку потресување за нешто што и самата знаеш дека нема шанса? Стварно смешно изгледаат некои прашања тука, толку ли некое незнаење и неинформираност постои покрај интернет и тв цццц
па нема шански ако си невина...ако си невина воопшто?ако си девица нема како сперматозоидите да дојдат до матката твоја....не си ти дева марија ....па да се деси чудо......
се сложувам со тебе...во право си 100%....ова веке граница нема на простотилок и неедуцираност, а во ова време жалосное човек да не е информиран...кога им текнало за односи да имаат, тогаш малку едуцирајтесе дечиња за да не биде она познатоно децата прават деца.....жалосно...