Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. emilijam

emilijam Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Sakam nesto da prasam...so de4ko mi sakavme da imame sex ne bev skinata toj me skina mi tecese krv 3 dena posle 11 dena pak imavme sex kako sto pamtam toa ne svrsi nikade na mene...Dali e mozno da svrsil vo mene ..:/

2. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    ти си машшко човекууу,,,,ова со марамчињта ти е голема глупост извини вака ама поголема глупост и тоа од машко не сум прочитала.....ако е бремена тогаш тоа не е твое дете.....

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    абе ако и доцни нека си направи тест за бременост.. тука не можеме да кажеме дали е бремена или не е.. може само да претпоставуваме и различни мислења да делиме.. .... или тест да си направи ако и доцни или нека оди правец гинеколог...

4. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Де бе девојче. Прво ќе ти кажам нешто што многу пати е кажано на форумов кога станува збора за темава.
    Образувај се. Очигледно имаш интернет земи и прочитај убаво се што има на тема забременување, сексуално преносливи болести, контрацепција, посета на гинеколог откако си станала сексуално активна, абе што ќе ти текне тоа. Извини што претпоставувам дека веќе ни си го направила тоа, тргнувам од заклучок прашањето што си го поставила.
    И второ, како може ние да знаеме каде свршил дечко ти? Само ти и тој знаете тоа. Ако не знаш ти, прашај го него, тој со сигурност знае.

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    @makedonkamak Од каде имаш право да донесуваш вакви заклучоци? Ти виде дали е негово или не? Бог да чува.
    А ти бе дечко,како може од новото марамаче да се префрли сперма,да му се сневиди,ај размисли малку!И ако толку сте потресени направете тест и готово,правите од просто сложено.

На midnight.flower му/ѝ се допаѓа ова.
  6. makedonkamak

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    e да баш бог да чува...е од такви како тебе. па прочитај девојче не еднаш неколку пати па може ке сватиш што сум сакала да кажам јас.....убаво децкото си пишал дека не и свршувал внатре и немала никаков контакт со негова сперма едно, друго јас коментирав за влажните марамици нови жто сее бришела да не имало сперма??? па тоа е невидено досега и смесно во една рака... трето ако таа смета декA е бремена као демек DEVA MARIJA дека е тоа е друга работа, ако пак таа е трудна тогаш стом тој е сигурен дека не свршил во неа,,, е тогаш некој друг ја завршил работата пред него...епа затоа ти недонесувај
    заклучоци пред да прочиташ двапати, па давај свое мислење и критика....логикака ало како од марамче ново да се остане бремена јасод тој аспект коментиравввв

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. angela.bebe

angela.bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
    Здраво феминки сакам да прашам нешто...Со мм имаме редовно односи но никогаш се нема случено две партии едно по друго...никогаш не водам ред на менс.оти сум сигурна во мм..е сега не случајно дојде до муабет со една другарка ми вика можно е да сум останата ми дојде на тој и на тој датум па поминаја 28 дена....и јас се замислив...мене ми дојде на 4.10 поминале 28 дена и плус 18 дена ми касни... всушност не ми е и многу редовна може во месецо двапати можи и ич да не ми дојди па сега назнам да напрам тест сигурно че покажи ама ме буни дека немаам никакви симтоми со првото дете усте првата недела имав мачнини повракања и се др... а да надокнадам дека држев една диета денеска 5-ти ден е и сетив дека за време на диетава многу ме боли главата..дали можи то да има некоја врска???

8. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Штом си сигурна во маж ти, а и него си го прашала претпоставувам за да бидеш посигурна, мислам дека не си бремена. Може да ти доцни од држење диета, да. :)

9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.100
    Допаѓања:
    91.282
    За да немаш сомнежи и нервози ,купи си еден тест најубаво па да знаеш на што си :)

10. Vodolija1

Vodolija1 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Последната менструација ми беше на 21.10 , со дечко ми имав однос тој ден кога ми беше денот со овулација.одпочетокот имавме без кондом ,а потоа стави кондом и не сврши во мене.Ме фаќа паника еден ден ми доцни(имам болки во градите и мали болки во јајниците ко пред да добијам ама ми престануваат и пак ке се јават на кратко).дали може да останам бремена? Ви благодарам однапред феминки :*

11. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    не.. оти ставил кондом а и не свршил во тебе..

12. makedonkamak

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    мислам дека не си бремеана....можеби ти касни од стрес или нешто друго, но за д абидеш сигурна ако ти касни уште 4 дена направиси тест за бременост и со сигурност ке имаш одговор.Sепак мислам дека штом имаш такви исмптоми дека сепак ке добиеш мензис, а можеби си малку преладена..позз

13. burni.vreminja

burni.vreminja Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    1
    Душички синоќа имавме незаштитен однос со мојот дечко.Значи неколку пати имавме секс.Се плашам да не сум бремена , мислам тој не сврши во мене но се плашам од предсемената течност.Ве молам дајте ми некој совет

14. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Не се секирај, не се забременува туку така ако нема свршување. Ептен ако си малер, па да останало нешто квалитетно во каналите кај дечко ти од првото свршување, па да влегло со наредните партии. Ама мислам да не се секираш, и ние си имаме незаштитени односи па досега не се случило. :) Ако е судено, и кондом ќе ти се скине, ништо не е гаранција, според мене. :D

15. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    совет да си користите кондом :)

16. Vodolija1

Vodolija1 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Ви благодарам многууу :*

17. Sedmica

Sedmica Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    149
    Сепак нема зашто да се плашиш ако твојот дечко е сигурен и осетил,дека не завршил работа во твојата вагина,за предмесечната течност нема шанси да забремениш нема потреба за паничење.

18. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.093
    сигурна си за ова или од памет го пишуваш ? :^)

19. Sedmica

Sedmica Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    149
    Ова го мислеше на мене или на zalosna ?пошто гледам и мојот пост е цитиран.

20. jana.sk

jana.sk Нов член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Девојки...Дали е можно да ти тече бело прање и да те боли стомак за време ако си 1-2-3 недела бремена ??