1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Можно е за бременост,ти касни ли?направиси тест за посигурно.

2. Marina1994

Marina1994 Нов член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Имав односи со дечкоми и само што го извади сврши , но од спермата не влезе внатре туку почна да тече надолее ..

3. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    I?

4. Marina1994

Marina1994 Нов член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    i se si mislam deka ne vleze spermata vnatre.... koga go izvadi penisot , toa vednas spricna , i se isplasiv ... mislam deka i od toa kapka moze da vleze i da napravi belja :/

5. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Те сфаќаме, но што сакаш да кажеш, бараш совет или само ни се жалиш? :)

6. Marina1994

Marina1994 Нов член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    dali ima sansi za bremenost >.<

7. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Па мислам дека и самата треба да знаеш дека кога имаш незаштитени односи, шанси за бременост има... Ако е ова точно, имаш 19, имаш секс, па ниту си мала, ниту неписмена, образувај се на ова поле, да не се случи: па како останав бремена, го вадеше на време...
    Не мора да читаш стручна литература, доволно е да напишеш на google.com неколку клучни збора и ќе се запознаеш со основните работи на темата секс.

8. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Ako spermata izleze na atmosfera spermatozoidite umiraat

9. Marina1994

Marina1994 Нов член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    а дали мора внатре да се слуци свршувањето за да настане бременост, што ако е само покрај вагината иии подоле кај аналниот отвор ? :/

10. Marina1994

Marina1994 Нов член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    i ne e deka nemam vakvi raboti citano , tuku so vasi mislenja sakam da si go namalam nemirot i strvaot ... dobro znam za tie raboti no sepak sakam i nekoj sto e poveke iskusen vo takvi raboti :)

На Fateno му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Abe decaa....ako imate nemiri i strav nemojte da imate sex....haha ako se svrsi kaj anusot ke naste li bremenost ccccccccc svasta...da i na peta ako se svrsiii

12. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    21.187
    Нормално е дека сите имаме потреба од секс и сакаме да ја задоволиме истата,ама треба претходно да сме запознаени со основни работи во врска со сексот.И се знае што треба да се користи ако сакаме да се заштитиме од несакана бременост.Постојат кондоми,апчиња за контрацепција.А не слушнале поубаво е без кондом и сега така неискусни и тазе почнати со сексуални односи не користите никаков вид на контрацепција.Некои имаат врска по 3-4 год па сеуште користат кондом,а некои сега почнале,и веднаш сакате незаштитен секс.Стварно не ми е јасно,после бремена ли сум?
    Епа ако не користиш заштита постои ризик и од преносливи болести и_ од бременост.

На ecapereca му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sexybaby

sexybaby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Па така е,се согласувам со мислењето над мене не мислите тогаш за време на сексот после по форуми ќе се тешите.девојки секоја е различна,секој организам е различен ако на 2 личности им се случи нешто исто не мора да значи дека исто ќе се заврши.значи или купете си тест,проверете крв или одете на гинеколог.јас се извинувам ама не ми се верува дека ова е една од најпосетуваните теми со 712 страни испишани со едно те исто.добра ноќ

14. Poisson

Poisson Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    14
    Luge help !! :(
    Decko mi e pomal od mene 2 godini i imavme odnosi bez kondom nego mu bese prv pat pred mesec ipol posle toa dva pati najnormalno si imav menstruacija ,mesec dekemvri voopste ne dobiv a eve 6 januari e .. on mi vika deka ne svrsil vo mene dali e mozno nekako da ostanam bremena znaci dovolno sum citala za tie raboti i bas zborev so majka mi ,e sea ima dve moznosti ili svrshil vo mene bez da znae ma da toa ne e mozno ili imam jas nekoi komplikacii !!!! Sakam da pravam test za bremenost strav mi e daj te mi sovet !!!

15. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Како може да сврши без да знае.. :^)
    Напрај си тест за да бидеш сигурна,сепак сте имале незаштитен однос,во кој не сте сигурни што сте напраиле...

16. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.428
    Допаѓања:
    6.954
    Направи тест,девојко!Нема што да ти е страв.Вака полесно ли е кога не знаеш од што ти е предизвикано прескокнувањето на менс?Барем ќе ја отфрлиш бременоста како причина и ако сеуште не ти доаѓа ќе си одиш на доктор!

17. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    направи тест, ако е негативен оди на гинеколог, можеби имаш некои хормонални проблеми...

18. nutelce

nutelce Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Devojki simotomite na bremenost koga pocnuvaat da se manifestiraat ? Ne e mozno dva dena po seksulaniot odnos, neli ?

19. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.428
    Допаѓања:
    6.954
    |( Не е возможно!Психата ти е!!

20. xasna

xasna Активен член

Се зачлени на:
    3 декември 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Mozeli sovet?

Сакам да ми кажете 2 работиi : 1 ми доцни 1 недела навечер никако не можам да спијам сабајлиња имам мачнини ми се гади во некои моменти дури и ми се сврти свес и снага ми се стресе а кога подигам нешто осеќам болка доле во јајниците Можно ли е да сум бремена од 1 недела каснење? :) 2 работа сакам да купам тест за бременост а незнам дали да го искористам насабајле или навечер? :o Може ли да ми одговорете на 2 прашања :) :) :)