Нема врска тоа со тестот. Може кога било да го правиш. Можно е да си бремена, зошто не би можело од една недела каснење? ...Купи, направи го и ќе видиш.
Фала за одговорот јас мислев дека неможе зошто во упаството пишува дека морало да се прави насабајле ама бидејќи нема врска ке го направам уште денес ке купам и ке видам се надевам ке биде позитивен
по ова што го имаш напишано јас мислам ке биде позитивен...ти посакувам среќа и со радосни вести -и да ни пишеш, баш се радувам за тебе и на мекици да не викаш ако си...
Здраво дечки ве молам да ми помогнете и некој ако има некое слично искуство со моето или што се разбира во тоа нека ми пише... Јас со мојот дечки после 4 годишна врска решивме да имаме секс, а тоа се случи во раните утрински часови на 2-ри јануари и тој ми го дупна хименот без кондом откако еднаш влезе потоа веднаш ставивме кондом и имавме прекрасен секс што се изненадив како за прв пат. Сексот ни траеше 7-10 минути и потоа тој го извади пенисот од мене и со дрк*ње после 2-3 минути сврши по моите гради. Наредната ноќ односно на 3-ти јануари во раните утрински часови имавме секс и се беше супер, заштитени бевме со кондом и исто така сврши после 2-3 минути после тоа додека јас му играв стриптиз. После 5 дена односно синоќа малку беше пијан и всушност не го ни буна цалиот само малце влезе односно главичката па потоа ставивме кондом и после 2-3 мин со кондом му сврши во кондомот и штом почна да му свршува веднаш го извади од вагината... Тоа беше околу 2 часот после полноќ. После 2 ипол часа односно утринава во 04:30ч станав и ми се повраќаше Па се плашам да не сум бремена односно да не е тоа "morning sickness" што е симптом за бременст но сум читала дека тој се појавува околу 3-тата недела после зачнувањет па малку е рано за тоа и се надевам дека не сум бремена... Инаку претходниот месец требаше да ми дојде на 1 но ми дојде на 11 декември па сега ако е толно за 3-4 дена треба да дојде но често ми е нередовно па ќе почекам и се надевам од се срце дека ќе ми дојде... ВЕ МОЛАМ ПИШУВАЈТЕ
без грижаааа,,,, не си бремана користите зштита, по ова што го имаш пишано внимавате што правите....и сега ти после 2 сати од односот ти се поврќало и ти хахахах мислиш оп бремена, п ане оди тоа така како што мислиш ти... одма симпроми поврќање после 1 минута од сексот..уживај не си бремееена зошто толку паника, немој така ти си млада девојка не се паничи без причина, не е убаво да си го труеш мозокот со такви работи...па не се повраќа само ако си бремена, размисли малку....може желудникот е надразнет, може некој вирус е, можеби од расипана храна и многу причини можеш да повратиш, а не одма автоматски дека си бремена?????без паника, смирено размисли малку лопгично, не толку детски и површно...........
Млада сум и неискусна во тоа да! Но имам доста прочитано пред да го направиме тоа и малку ми падна чудно зошто после 3 односи односно после 1 недела од првиот и после 2 часа од последниот однос почна да ми се јавува гадење и тоа баш наутро, но сепак фала на твојот одговор, ме охрабри малку и ми даде надеж па сега ќе чекам да ми дојде и се надевам што поскоро и дека нема да ми касни бидејќи доста под стрес сум овој ден.
Wow !!! Прво се збунив со ова саативе 2, 3, 4 сабалје, вечер.... Уффф !!! Толку детално објасни што поверував во труноча од прва. БОГ ДА ЧУВА сте значи !!! Вие во овие четири години што сте се чувале само за неколку дена сте надокнадиле со стриптизи, кондоми, свршување абе ајде.... И сега велиш можеби си трудна? Ма немој да ме јебеш бре (го цитирам Кили) !!! АЛООО КАКО МОЖЕ ДА СИ? Ајде просветли ме со уште повеќе глупоЌА. Девојче 17 години имаш, имаш GOOGLE, имаш се на нет сега прочепкај и прочитај убаво прашај си некој повозрасен со тебе нека седне муабет да прави да ти објасни некои работи. А не само клец-клец и ајт одма сите сте трудни. СВАШТА !!! Во 2ч. сте имале секс, а во 4,30ч. си бремена. АУУуууУУ ќе да е ова Божјо чудо. Немојте бе вака деЦООО немојте со вакви куршуми. Читајте убаво пред да истропате/истролате некоја глупост, не ви е лесно ве верувам. Барем сега вие сте учени деца, растени со помодерна техника, компјутери и што уште не. Јас не дека сум поголема нешто ама барем јас вакви глупави прашања не поставував на форуми (до душа тогаш и немаше некој си нет се уште развиено ниту вакви форуми) сепак сме се чувале, пазеле и внимавале. Како може да си трудна ајде еве ТИ кажи ми?! Одма мислиш дека си зошто? Сугестивно ти е се тоа да знаеш. Те молам немој повеќе вакви безвезални прашања да поставуваш гледам дека не си 10 години не си мала да не знаеш, или да не знаеш да прашаш. Ти препорачувам бидејќи сега си сексуално активна да си најдеш матичен гинеколог ако ти е срам друг да прашуваш некој твој близок барем него/нејзе како гинеколог ќе си го/ја прашаш и се ќе ти објасни што те интересира околу тоа. Спојлер Од вакви мислења темата "Смешни мислења" е активна.
Малку претера со твојот одговор ама ајде ќе го прифатам ако добро си прочитал првиот однос ми беше пред 1 недела инаку. Инаку како што реков доста знам за тие работи ако сум неискусна во сексот ама нели затоа е форумот и затоа има искусни луѓе за да им помогнат и поучат неискусните како мене а јас си ја кажав маката знаев дека ќе има и такви што ќе ме сметаат за неписмена и такви што едноставно ќе ми помогнат на некој начин со својот одговор но не ти замерувам на тебе воопшто, секој си има право на свое мислење
Девојче кој рече дека си НЕПИСМЕНА?! Никој не рече дека си. Ако прочита во мојот пост имаше тоа дека вие како генерација сте паметни и учени фала Богу и тоа се очекува од вас. Но, со вакви мислења безвезални и прашања ЈОК не бива. П нема од тоа претерав. Воопшто не претерав со постот што ти го пишав. На крај убаво прочита што ти пишав? Ај прочитај убаво и можеби ќе сфатиш. Не пишав нешто што не е јасно читливо или меѓуредови, пишав УБАВО јасно. И еве викаш знаеш? А што прашуваш тогаш кога знаеш? Демек од тука ќе добиеш убав одговор на твоево глупаво прашање. Е не душо НЕМА. Јас само сум реална и искрена. Точно, форумов е тука за да се поставуваат прашања, да се одговори на тие прашања но на соодветни и нормални прашања. Пак ќе ти пишам очекувај доколку прашуваш вакви прашања да имаш и вакви одгвори во иднина не само тука општо сегде. Не ти "солам памет", мисли малку. Уживајте со дечкото, имајте односи, но користете заштита и не донесувај вакви одлуки одма. Зошто млада девојка да се оптеретува со такви работи м? Уживај пред се во животот понатаму нема да ти биде само ова стрес, те чекаат мноооогу други стресови. А дотогаш уживај...
Очигледнот дека и двете малце погрешно се разбравме туку нема врска... Во секој случај фала многу на твојот одговор и не дека незнам, ама како и да е, кој и да е, ако прв пат се впушта во овие работи и се случи нешто слично како мене што ми се случи со "morning sickness" ќе се уплаши дали е трудна или не.
Ме интересира дали има девојки кои пишувале на овој форум и оваа тема за некои нивни ситуации во кои се плашеле дали се бремени - дали навистина останале бремени? Ако има нека пишуваат
малце глупо прашањево ама .. ако ти сврши во анусот дали може да се остане бремена? чисто информативно
Ovaa stvarno e katastrofa...temava e za gluposti...jas glasam da se zakluci ovaaa tema za da ne se postavuvaat poveke gluposti....striptiz detalno opisuvanje na seksualen odnos ..kolku trael so trael...paaa svrsuvanje u gz i glupo prasanje bremena li sum...????? iskreno mi se povrakaa ..... ako nekoj stvarno saka da postavi prasanje za bremenost nema da dojde do zbor..i vprocem koj moze da vi kaze od drugata strana na kompjuterot dali ste bremeni..nee nikoj baba vanga...... ps se izv za lat od mob sum..i za dolgiot post
Искрено да ти кажам и јас кога ќе прочитам некое такво прашање си помислувам дали некој само се глупира и прашува глупости само за да не испровоцира на некој начин,некако не ми е сфатливо во 21 век кога и деца од 7-8 год знаат скоро се за сексот и бременоста,кога на гугл има ставено се на тацна и треба само да се прочита,а демек девојки од 15-16 прашуваат дали се забременува ако ти сврши во уста,во гс,на цицки,на врат,рака,нога и каде уште не....Стварно срамота.Да се почне со сексуални односи а да се нема основно познавање.
e добро де.. не знаат, не знаат. Среќа што и се решаваат да прашат за нареден пат да имаат научено. Не се сите отворени во живо за да прашаат некој. Да, се согласувам дека се претерува во некој момент ама тоа е нивни проблем А дека темава не е многу корисна, за тоа пак дефинитивно уште повеќе се согласувам бидејќи и онака ние као демек многу паметни па сме зеле да советуваме и кажуваме , се знае тоа како е...си купуваш тест и 80% ти кажува, ако ти треба друг доказ, бујрум брате на гинеколог и ајт пријатно Но ете да замислиме дека на некоја понеупатена и дошло зорт во 4 сабајле да си праша и мисли дека тоа е поадекватно од претходно споменатите начини, зошто да не би одговориле... п.с. девојчево има 16години, па на тие години јас уште со барбики си играв што е зборот, како очекувате да знае? п.п.с. little-girl ,значи навистина земи прочитај на нет некои работи, ако си решила да имаш секс од забавиште навистина треба да знаеш и на последиците пред да се впушташ во такви работи.
Од кога почнаа деца во анусот да се прават.Еии па јас се додека не го прочитав ова мислев дека децата од пи*ка излегуваат!! Ма дај не бидете прости и не прашувајте без врска прашања.
добро бе луѓе сега и на прашања се потсмевате ?! паа мислам дека попаметно е кога некој ќе праша .. па ќе си знае за сигурно отколку да прави глупости .. и мислам дека пишав погоре дека е чисто информативно и дека е глупо .. али подобро е да се знае отколку да не се знае