Mnogu me interesira vasheto mislenje. Posleden pat dobiv na 19.12, na 25.12 imav nezashtiten odnos, beshe vtora partija, so pauza i site tie ceremonii na izmivanje, itn. No, jas stanav paranoichna i vednash prekinavme (da ne ostanalo neshto). Sega neznam vekje shto da mislam, psihava me ubiva... Normalno gradive me kinat 10tina dena pred da dobijam, a sega mi se samo malce podueni i me bolat periodichno, den bolat, den ne, sabajlevo me bolea, sega pak ne... Dali znaete shto bi mozhelo da bide, vi se ima li slucheno? Fala vi i se izvinuvam na latinica.
Да, може да ти доцни од јаки лекарства. Јас мислам дека ти е од тоа, но ако сакаш и направи си тест за да си провериш и да се смириш малку.
И јас мислам дека е од тоа, а во последно време бев и под стрес :/ Ќе почекам уште ден два и ќе направам тест, но се се мислам зошто немам никакви симптоми..:/
Олабави се немаш ништо!И јас така се притресував цело време ама од повторен однос мали се шансите но сепак ги има Треба да си голем малер (или среќлија) за така да фати!Ако треба да се случи нешто ќе се случи!Опушти се ќе добиеш!
Ве молам за помош.. вака..со дечко ми имавме 3 пати односи до сега..првиот пат беше без заштита,а потоа два пати со заштита..сеуште ми нема дојдено .. последен пат имав на 16.12 .. немам никакви симптоми на бременост..но сеуште немам добиено..кога имавме незаштитен однос тој сврши надвор од мене..разговарав и со него на оваа тема ми вели нема шанси да си бремена јас сум милион % сигурен..ваше мислење ве молам..?
Немаш симптоми, не ти доцни сеуште, дечко ти е сигурен дека не свршил во тебе.... Немаш причина да се сомневаш на бременост.
немам никакви симптоми на бременост..ме боли стомакот,но можно е да е од тоа шо сум простината или бидејки треба да добијам..инаку не сврши во мене ( најверојатно) надвор од мене се случи тоа..потоа имавме односи со заштита..инаку ви благодарам мн девојки ( тој вели нема шанси да си бремена милион % сум сигурен ) но мене ме фати паника
Девојки ве молам за помош.Имам само 16 години со дечко ми имавме незаштитен анален секс тој сврши во мене.Имав менструација втор ден. Велат дека има шанси да сум бремена.Цел ден се потам, малку како да ми се заврте но тоа е можеби бидејќи цел ден ме врнеше дожд.забележав на гаќичките малку крв и имам бело пранје а менструацијата ми заврши пред 3 дена, или пак можеби е од менструацијата...Ве молам за мислење што побрзо.
остај ти тоа што велат, преку анален секс не се забременува во никој случај...ни добиено, ни недобиено, ни полудобиено. Анусот нема никаква врска со вагината и случувањата во неа. Има веќе елаборирано, така да моеш да прочиташ ако пролисташ нагоре. Тоа што си имала крв веројатно ти е од менструацијата (ако се "доцедуваш" ) a може и да ти е од повреда на аналниот отвор од сексот ако сте биле погруби.
Преку анален секс нема шанси да затрудниш, а и симптомите на бременост не се појавуваат одма за 3 дена туку после 2 недели ако не и повеќе.
Imam edno prasanje pred 4 meseci imav kiretaza i pred nekoj den so mojot decko imavme nezastiten odnos ama se napiv apce norlevo vo rok od 34 casa od ko se sluci toa i seuste mi nema dojdeno trebase deneska da mi dojde ama nisto uste nema pomognetemi dali sum bremena ???
Секс без кондом Svrsiv nadrvo i po 2-3 min go staviv penist pak dali e mozno da dojde do bremenost ako ima ostanato sperma na penisot ..?