Секс без кондом fala mn i uste edno prasanje, ako ostanit bremena po kolku dena ke imat simtomi deka ostanala .
А редовна ти е после киретажата? Не мора да значи дека си бремена, еден ден каснење не е ништо, почекај уште некој ден па направи тест ако уште не ти дојде и аман бе луѓе.. па што те кошта да ставете заштита. Си се изгорила еднаш и сеа пак се коцкаш?
Колку што имам читано,симптомите се после 14 дена од односот.Но,немора да значи дека ќе бидат тогаш,може и по рано и по касно. Поздрав.
Здраво женски ми треба ваша помош.за време на циклус имав односи без заштита.инаку пијам јасмин и ми беше недела со прекин и добив и имавме повеќе пати без заштита. Дали постои можност за бременост?
дали под „без заштита„ сакаш да кажеш дека свршувал во тебе? ако е така мислам дека има шанси но помали...а доколку не тогаш нема
Не надвор беше свршувањето потсвесно се мислам дали би имало некои шанси од предсемена да се случи нешто?
Вашиот прв секс Pred nekoj den imav mal odnos so Decko mi no so zastita i toa od zadna strana dali e mozno da ima nes neposakuvano se plasam i od najmala bolka vo stomakot I so dusa cekam da mi dojde
каков е тој мал однос? задна страна????? мислиш анален? ..е како бе со заштита и со анален трудна ке останеш? не го допирај зашто и така се зачнува да знаеш!!
Секс без кондом Zdravo, so mojot decko imavme odnos bez kondom, prv pat mi bese... toj svrsi na negovata maica ama ne bese siguren dali svrsil i vo mene ili ne, ve molam za sovet dali e mozno da ostanam trudna ?? toj mi rece deka 99 % e siguren deka ne svrsil vo mene ama sepak mi dade predlog da se napijam apce, inace mi kasni veke dva meseci.. ve molam za pomos..
Секс без кондом ^ Девојче мене не ми е јасно што си чекала до сега, па два месеци се во прашање. Под итно да си купиш тест за бременост и провери си. А и одма да си одиш на гинеколог.
Чекај чекај... Ова се случило пред малку време а два месеци ти касни веке или си имала односи пред два месеци и од тогаш немаш добиено? Некако не ми е логично до сега да не си интервенирала, но како и да е мислам дека е најдобро да си одиш на гинеколог бидејки ако не си бремена сигурно има некој друг проблем зошто не ти дошло. Се надевам се ке биде во најдобар ред и со среќа
Zenski zdravo Pa vaka ne sum skinata, na 4 jan. so deckomi se podnapivme I sakavme da go napravime toj cekor, no deckomi svrsi na petingot I ne bidna nisto... No mene dr. me maci od koga svrsi go izbrisa so vlazno I prodolzivme so petingot (ne nosevme alista ) I sega mi kasni trebase na 15 da dobijam I nisto nema lele be uff glupavo e prasanjevo no ocajna sum Moze da ne se izbrisal dobro pa koga prodolzivme nesto da se vprotnelo O.o
Toa se sluci pred 2 dena, a mi kasnese i porano, najverojatno poradi promena na klimata... pa mislam deka i sega od toa e...
Каде сврши? Како и да е, те разбирам и јас имав и сеуште имам такви моменти дури и мноооогу глупави идеи и филмчиња, не се секирај ке добиеш не се нервирај само смири се нема потреба од нервоза ништо не ти е