Devojki pred eden mesec so deckoto imavme odnosi otkako mi zavrsi menstruacijata posle 4 dena i svrsi vo mene.. e sega ovoj mesec mi dojde menstruacija i toa samo 3 dena i mnogu malku... Sega pocnuva mnogu da mi se gadi, znaci sednuvam da jadam i vednas mi se slosuva i veke pocnav i da povrakam, imam glavobolki strasni i mnogu mi se spie.. Dali e mozno da sum ostanala bremena?
Според симптомиве и тоа како е можно, и покрај тоа што си добила ако не ти била како вообичаено менструацијата, можно е. Направи си тест.
Искрена да бидам ништо не те разбрав, не знам на кој јазик си пишала, али го прочитав првото прашање така да не ми е јасно дали сте толку неписмени или форумов ви е место за заебанции па пишувате глупости!
Vaka jas imav odnos na 13 januari(prv odnos) i potoa na 27 (taka i trebase) dobiv menstruacija,bese se vo red, vcera povtorno imav odnos i imav malo krvarenje a deneska mi se pojavi kafeav iscedok, Od sto bi mozelo da bide toa?Dali postojat sansi za bremenost ili
Не, не си бремена. Можеби првиот пат не си била "докината", многу девојки крварат и на 2 или 3 однос, не е ништо страшно уживај
значи вака требаше да ми дојди на 23ти, немав никакви симптоми, и на 26ти мислев дека ми дојде бидејќи почна да ми течи темно кафено како кога ќе ми завршува, мислев дека тоа е така додека да пробија крв некое време , и така 5 дена ми течеше такво кафеаво и не обилно туку само по неколку капки во денот... дали имала некоја сличен ваков проблем и дали знаете од што може да биде? и дали е можно да сум бремена бидејќи пред еден месец имав незаштитен секс...
не сврши во мене ама по 15-20 мин имавне втора партија ... а читав дека можно било да има некој залутан сперматозоид и во предсемената течност и тоа ме плаши ..