Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    251
    јас никогас не ни записував кога добивам си знаев од прилика последниве неколку месеци си симнав една апликација и сега си водам евиденција инаку ми се случува еднас во годината да ми доцни една недела максимум ова бесе предолго

2. the.kitty

the.kitty Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    сакам да ми кажете дали може да се забремени ако не ти е изгубена невиноста?? со дечко ми имавме т.н секс али не сум ја изгубила невиноста всушност тој само си го триеше од п****а свирши настрана и после пак продолжи не сакам да ми се смеете незнам како одат овие работи не сум имала до сега секс само ми одговорете на прашањето мн ми е срам кога го пишувам ова али морам да прашам некого :$ :$

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.506
    Допаѓања:
    180.614
    Се додека си невина значи се додека тој со пенисот не влезе внатре во тебе не моше да се остане бремена
    Не е работата за смеење работата е да си читате и да си бидете запознати со се па после фрлете се не секс

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  4. haribo19

haribo19 Нов член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Оф знам дека ке имам проблеми сигурно..првиот пат кога го испив ништо не ми се случи фала богу немав ни главоболки ни циклусот не ми се поремети ништо..но сега ево на моменти ме боли главата али тоа е ке издржам само нека биде се во ред ;( Иначе бев денеска во аптека прашав т.е. кажав дека имам пиено исто пред 5ипол месеци и ми кажа дека не би требало да има тоа врска и дека најверојатно се ке океј само нормалноо хх да не земам други хормонски апчиња..го пишувам ова за ако некој од девојките тука се најде во слична ситуација како мене да знае :) фала ви на тие што ми помогнавте и ако има некој друг свое мислење би сакала да прочитам...позз :inlove:

5. enriketa1

enriketa1 Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    ете ко кажав моето мислењеза харибо 19 но сеа имам еден проблеми ке ви бидам благодарна ако некој ми даде свое мислње
    Значи искрено имам само еден секусален партнер веке 4 години и скоро секогаш имаме незаштитен одно.
    еве во овие 4 години никогаш ништо не се случило (освен еднаш но испив апче). Се си мам нормална менструација и сега баш имав на 5 фебруари мегутоа веке три пати насабајле кога ке станам ми се тресат нозете срцето ми бие силно дури еднаш и повратив :lol: тоа трае окулу 5 10 мин и толку после се нормално имам болки негоаш и во грбот и во стомакот но тие од секогаш сум ги имала мислам пред да добијам.Разговарав со партерот тој како и јас е сигурен дека немало ништо но вели за да се направи тоа не е потребно една чаша туку едно сперматозоидче ххехеех.Би сакала да слушнам ваши мислељА бидејки немам храброст да купам тст или пак да отидам на гинеколог.се плашам од резултатот. :( инаку знам дека тоа е најдобрата опција,но ете плашливка сум. :(

6. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Јас на твое место не би била плашливка и би купила тест, зошто сепак имаш симптоми на бременост.
    Доволно е тоа што сте имале незаштитен однос. Така да, подобро купи тест и дознај :)

7. enriketa1

enriketa1 Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    да така е мегутоа мн ме цуди затоа сто си имав редовна менструација а од кога имав добиено немав односи :o ајде ке се тешам уште ден два и морам да направам тест :(

8. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Епа ти најважното си заборавила да го спомнеш. Штом си добила и после тоа не си имала односи, како може да си бремена? :lol:

9. enriketa1

enriketa1 Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Јас на твое место не би била плашливка и би купила тест, зошто сепак имаш симптоми на бременост.
    Доволно е тоа што сте имале незаштитен однос. Така да, подобро купи тест и дознај :)[/quote]
    да така е мегутоа мн ме цуди затоа сто си имав редовна менструација а од кога имав добиено немав односи :o ајде ке се тешам уште ден два и морам да направам тест :([/quote]
    Епа ти најважното си заборавила да го спомнеш. Штом си добила и после тоа не си имала односи, како може да си бремена? :lol:[/quote]

lovley мојот проблем е што познавам едно девојче што 4 месеци имаше редовна менструација и на крајот испадна да е трудна да не се примети сега се мислам да не сум толкав баксуз ,мегутоа во овие 4 години сепак никогаш ништо не се случило (освен 1 ко се напив апче мегутоа тогаш бев сигурна дека е згресена работата) а сега незнам, мислам дали и покрај менструацијата можно е да сум трудна или пак се работи за некој друг проблем :?:

10. Macka9

Macka9 Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Mi treba mislenje.Posledniot pat dobiv na 14jan no za vreme na menstruacijata imav odnos, ama ne traeshe ni 3 minuti i toj ne beshe ni blizu do krajot.Potoa mi prekina shto ne e voobichaeno za mene sekogash mi trae tochno 7 dena i mi doagja od mesec za mesec na ista data.Pred okolu 10 dena imavme odnos no toj reagirashe na vreme duri nekolku sekundi pred vreme.Sega mi kasni 3 dena, imam samo slaba bolka, nikoj drug voobichaen simptom shto go imam sekogash.Samo ednash do sega mi ima kasneto no toa bese na pocetokot.Ve molam pomognete mi kazhe te mi shto da pravam.Fala odnapred :)

11. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    Девојки ве молам помогнете ми..Последен пат ми дојде на 19 јануари..требаше да ми дојде до денеска но не ми дојде, имавме заштитен однос но тој не сврши ни во кондомот...обично пред да ми дојде ме болат градите..ме болеа до вчера сега ми поминаа но ништо пак не ми доваѓа..што е проблемот :/

12. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    moze da ja kazes aplikacijatA?

13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    My Calendar пиши на PlayStore ако имаш, ќе ти се појави сликата е розева со бело цветче. :)

14. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    91.828
    Па почекај уште 2-3 дена се може да влијае на менструалниот циклус ,промена на врме неровоза стрес ...
    ако се сомневаш во бременост направи си тест и смири си ја совеста :)

15. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    незнам се плашам..дечко ми вели дека нема место за паника оти и сама видов дека не сврши ..ама незнам :/

16. Macka9

Macka9 Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ve molaaaam pobrzo mi treba odgovor

17. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Срцка не си бремена според мене, но за секој случај направи си тест. Може да ти касне од многу други причини, стрес, инфекција, прелада... Позз

18. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    значи може да касне и од други причини? бидејќи немам никакви други симптоми што би асоцирало на бременост.-.- освен што требаше до денеска да ми дојде а не ми дојде..

19. Macka9

Macka9 Нов член

Се зачлени на:
    17 февруари 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Koj test da go zeam i koa da go napravam, odnosno kolku da chekam? :/

20. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.506
    Допаѓања:
    180.614
    Ve molaaaam pobrzo mi treba odgovor[/quote]
    Срцка не си бремена според мене, но за секој случај направи си тест. Може да ти касне од многу други причини, стрес, инфекција, прелада... Позз[/quote]
    Koj test da go zeam i koa da go napravam, odnosno kolku da chekam? :/[/quote]
    Земи си било каков тест сите работат на ист принцип оној шур чек е најдобар според мене а ке си го направиш со првата мочка утре сабајле или задутре не дека и поручек нема да даде точен резултат ама ај да си бидеш на чисто