веќе една година имам редовен секс ама вчера дечко ми откако сврши на страна,ме задоволуваше без претходно да си измие раце ,а сигурна сум видов дека додека свршуваше ја испрска другата рака,има ли простор за паника?
Leleeee pa napij se apce odi vo apteka ima golemi sansi i toa vo rizicnite denovi si sto moze i te kako da se fati....ne cekaj da ti dojde ako si sigurno oti svrsil vo tebe i malku da e ima sansi zavisi....
Zdravo nema mesto za panika,cim ne svrsil vo tebe se drugo ne e strasno....bidejki spermotozoidite nadvor na kislerod ne ziveat samo dokolko svrsi vo tebe postoi moznost da si bremena taka nema sansi ne se sekiraj...pozzz
Ama ne znam sto panicis tolku ....za sto panicis pa nesto od nervoza od stres ti e toa ne moze od drugo da bide pa rece deka toa i prethodno ti se slucilo....ako mislis da si bremena nema od sto da si taka da....pozzz
Jas denes napraviv test i mi izlegoa dve crticki,od koja vtorata mi e mnogu bleda,a imam i krv na gakickite denes nautro,ne znam sto da napravam,se plasam mnogu,v emolam za odgovor.
Повтори го тестот уште еднаш утре сабајле со прва мочка за да бидеш сигурна Инаку две црти е позитивен тест иако е бледа цртата
Poslednata menstruacija mi bese na 18.01.2014 poso imam neredovn amenstruacija cekav do sega za posigurno,imav bodezi vo dolniot del od stomakot i bolki vo kicmata,gradite ne me bolat voopsto,i denes vikam ajde eden test,pa izleze i vtora crticka. No bleda,a sabajle imav malku krf na gakickite no eve sega nemam nisto,ke napravam uste eden test za posigurno utre nautro,daj boze da e se dobro.
ај направи уште еден тест и пиши ми тука обавезно колку години имаш мислам дека бременоста нети е посакувана или грешка сум?
крвта е најверојатно од имплантацијата на оплодената јајце клетка на матката...наредниот тест е препорачливо да се направи по 48 часа така да ако можеш да издржиш би ти препорачата да почекаш до задутре...ако не направи го утре и ти посакувам да го добиеш резултатот кој го посакуваш еве и јас се надевам дека за две недели ќе покаже 2 цртички btw..кој тест го користеше?
Daj boze milicka ti drzam srekicka da se izraduvame,samo opusteno bez grizi i stres,inace jas koristev safe clear dobar e
Дај боже те чекам да пишеш тука или во ЛП каков е резултатот од вториот тест, иако сум сигурна дека си бременка
Ke go napravam zatutre nautro pa ke te izvestam obavezno.....ajde da se izraduvame ke gi cekam i tvoite rezultati mila
Абе деца... Па што не се напи одма ако не сакаш бебе?[/quote] Па на дечко ми не му пречи тоа ако останам бремена..Тој не ни се потруди да најдеме некое решение дури и се радуваше.Страв ми е само од моиве дома...
Па на дечко ми не му пречи тоа ако останам бремена..Тој не ни се потруди да најдеме некое решение дури и се радуваше.Страв ми е само од моиве дома...[/quote] да ама не е само дечко ти у прашање и ти треба да сакаш така?...гледам погоре ќе се убиваш ако си бремена..
Немој на 17 години те мооолааамм, цел живот е пред тебе, има време за деца, треба да шеташ, да искачаш, да уживаш во животот, не е исто со дете после, тоа е голема одговорност која според мене не треба да ја имаш на 17 год