Сигурно си бремена од што те допрел преку кожа може и близнаци се фатиле!!! Аман бре девојче ете ти интернет прочитај како се забременува кога веќе си ги прескокнала лекциите во петто одделение!!!
Секс на 15 год.Колку време одите со дечко ти? Нели ви е уште рано,треба подобро да се запознаете,да научите некои работи,многу сте мали,да подпораснете?па дури тогаш да пробувате било што.И каква заштита можеш да очекуваш од дечко кој има 15 год и кој веројатно е неискусен како и ти?Ете баш поради тоа што децата со сила сакаат да пораснат има толку абортуси или на 16 год чуваат деца.И да не заборавам не си бремена,а и да сакаш неможеш да забремениш од задник или галење со кондом.Ама ако продолжите така со обиди не се знае може и фа се случи нешто,затоа почекајте малку да пораснете па тогаш,сексот нема да ви побегне!
Auuuuu loso, devojcinja zbitajte pametor u glava, abre taka lesno kaj se zachnuvalo da.idam da probam, boze mili... Chitajte, educirajte se, ne e samo da rasirite noze. Jas na vasi godini nemav net pa ja prasuvav majka mi, me interesiralo, a prviot.odnos go imav na mnogu pogolema vozrast os vas pa fala bogu ziva ostanav. Shto se.ne.ke.procitas znaci.... Ccccc...
А ти оваа го прашуваш без ни малку срам ,веќе кога си се мислиш толку голема за дечко па и за односи зарем не читаш не се распршуваш,што како кои се последици,што треба да правиш ... и најважното каде треба да отвориш за да прочиташ нешто и да научиш ? Жално е оваа твое прашање разлисти ја темата малку ако недруго,и види уште колку такви твои врснички имаат поставено толку глупо прашање Каде ви е крајот бе децаааа,уште игрите не ви се изиграени а вие купувате кондоми па дури и легнувате на ваши години.Премногу сте млади и мали за оваа премногууу ! Нема зошто да си во паника наместо да бидеш очајна и да размислуваш за оваа,едуцирај се самата и побараш нешто што ќе научиш во врска со бременост,секс,анален секс,и многу други работи
ви благодарам на сите за одговорите овие денови ке ги земе таблетите се разбира по препорака на гинеколог дали еден месец е доволен период за да ги користи и потоа во вториот месец да имаме без кондом некако сеуште имаме оној ствар и она чувство т.н неможеме да се опуштиме тотално бидејќи пак ке мислиме да не биде нешто хехех можеби зввучи смешно но така е поздрав
после едномесечно консумирање ке пробаме да се опуштиме малце без кондом бидејќи сме ептен стегнати околу таа работа па и на втората партија ке идеме без кондом
абе дечко го читам вториов твој исказ и ова без кондом навистина го мислиш дали си чул од кои СПИ штити презервативот? Сифилис, гонореја,и ред други работи а за бременост да не спомнувам. Отвори на нет, читни,изнајми книга од библиотека
абе дечко го читам вториов твој исказ и ова без кондом навистина го мислиш дали си чул од кои СПИ штити презервативот? Сифилис, гонореја,и ред други работи а за бременост да не спомнувам. Отвори на нет, читни,изнајми книга од библиотека [/quote] во врска сме 2 години
Значи,многу се мислев дали да пишам и на крај се решив.Со дечкото сме заедно повеќе време и имаме односи. Последниот пат беше во неделата. Секогаш користиме кондоми но овој пат и двајцата сакавме да пробаме "на голо". Тој сврши веќе еднаш(во кондомот),се избриша и после некое време пробавме "на голо". После неколку минути решивме дека не ни се допаѓа и престанавме. За некој ден требаше да добијам ама не добив. Еве неколку дена си чекам ама ништо. Мислам дека нема шанса да сум бремена но мн ми е страв. Сакам да ве замолам за мислење,пошто овој мојов сака тест за бременост да правам И немојте од одма да превртувате очи,ве молам,само сакам мислење тоа е се...
Мила, шанси за бременост има но се мали..бидејќи не уринирал и не се измил живи сперматозоиди останале во каналот од првиот пат, но сепак мислам дека не се работи за бременост. може затоа што мислиш не ти доаѓа или едноставно има друга причина. почекај уште ден два,доколку не ти дојде направи тест за да бидете мирни, иако не знам дали точно би покажал бидејќи е поминато премалку време од односот
Искрено, ако ме прашаш мене постојат реални шанси за бременост. Рече „после некое време“ а тоа може да биде и кратко време, што значи дека ако не се измил убаво и уринирал може да останале сперматозоиди, т.е. не може туку би требало. Но тоа сепак под дифолт не значи дека си бремена, туку дека постои шанса и дека можеби треба да го послушаш твојот и да направиш тест за бременост. Па така почесто доаѓа до несакана бременост отколку од задоцнето реагирање, бидејќи така ќе бидете свесни а вака не и одеднаш оп.... позитивно тестче.
ve molam pomognete mi !!!!! posleden pat sto dobiv e na 03.03.2014 a imav odnosi so mojot decko na 13.03.2014 i toj svrsi vo mene ama jas se trgnam odma i pojdov vo wc i izmokriv mnogu mi e strav da ne sum ostanata trudna dali mozam da napravam test uste denes ili da cekam do datumot za menst. ????? pomossss!!!!!!
девојче, со тоа што си се тргнала и си мочала нема никаква врска...спермата не оди во мочен канал, па и да оди веќе влегла што значи има шанси да си бремена...а информирај се малце по интернетов - ниеден тест нема да ти покаже точно 3 дена по однос...спермата може да преживее во ж. тело и до 5 дена така да и кога настанува оплодување не се знае точно кога е.