se nadevam deka e taka... fala vi mnogu srcki ako znae nekoja devojka nesto poveke neka pise dobredojdeni se razlicni mislenja/soveti...
мене ептен онака убаво ми сврши дечко ми во последниот ден од менструацијата, па не кревам паника а колку што сум информирана ептен се мали шансите за забременување во тој период (па затоа барем тогаш си се опуштаме онака фино)
Прво ќе ти одржам една лекција . Имаш 17 год. и водиш љубов без заштита-каде со тој памет . Второ дечко ти не знае дали свршил или не во тебе? Е тоа не е можно. Мора да знае или е неискусен, па незнае. Друг пат внимавајте повеќе. Одговорот на твоето прашање е дека шансите се многу мали. Поздрав
Znam deka e taka no toj ne saka so kondom - ne mu bilo ubavo... se soglasuva, no poretko a togas taka se sluci nemavme ni kondom... Pa i da ti kazam ne e bas iskusen jas sum mu prva... fala na sovetot pozdrav4e
во принцип ја добивам. викам вака затоа што не ни е прв пат. е сега мене ми заврши пред недела така да ќе чекаме нареден месец, ама не верувам дека ќе има нешто. пак ќе кажам, не ни е прв пат. ама тоа не значи дека ти треба да го практикуваш на 17 години а друго, како може да не знае дека свршил?
aham... NE, nema sansi da go praktikuvam toa za vo idnina... i mene toa me cudi... kako moze da ne znae... svrsi nadvor... toa go vidovme i dvajcata.. e sega neznam dali vnatre pocnal da svrsuva (ili neznam kako da kazam poinaku) pa potoa go izvadi i dosvrsi... (mozebi malku sum smesna so izrazive heheh ama go pisuvam toa sto go mislam a so drugi zborovi neznam kako da napisam )
Па тоа си викам , со жешка вода можеш само лошо да си напраиш а не добро .. Ама може наукава ново решение има
ФАЛА ЗА СОВЕТОТ ДЕВОЈКИ купив тест за бременост и тоа не еден , два теста (во случај да не е греска) ама неуспев да ги искористам зошто конечно по 11 дена маки, ВЕДНАШ ПО КУПУВАЊЕТО НА ТЕСТОВИТЕ ДОБИВ се било од стресот ПОЗДРАВЧЕ
http://www.youtube.com/watch?v=DW7ojwQTyUY Гледам, читам и се чудам ...21ви век...Каде згрешивте или згрешиле вашите родители ... Работава не е ни да се смееш ни да плачеш ... жалосно ,свест или несвест . За да не се прашувате дали сте бремени , и да имате сигурен секс користете го ова ...Видете еднаш поставено ,видено ,кој видел а сега затие што не виделе и постојано се во прашања дали се бремени.За да ви се скратат макит видете го пак.... Девијкава умно постапи и си отиде да научи не сакаше секс без заштита не го сакајте ни вие .
Прочитав еднаш одамна за ова “техника’’ , ама мало беше девојчето не ме зачуди неинформираноста. Ама 33 годишна жена да верува во тоа па уште и да дели совети, е тоа е врв. Што се нема да измислат луѓето, за да одат до крај со сексот. Ех бре луѓе па неможе се комплет и максимална уживанција и комплетна заштита.
ве молам за совет!!кога ми заврши менструацијата имав секс без заштита но не свши во мене.страв ми е од предсемената течност.ми доцни веке 4дена и полудувам .ги имав сите знаци и градите ме болеа и страшна болка осеќав во нискиот дел на стомакот а и апетитот ми беше доста зголемен.сега знаците исчезнаа и стомакот не ми е подуван како претходно.можно ли е од од предсемента течност да биднало нешто зошто никогаш во животот не ми доцнело.многу сум загрижена во паника сум целата
Не се паничи! Ако, не свршил во тебе, не си бремена... Така да опушти се и престани да мислиш на тоа и ќе видиш како ќе добиеш одма! Поздрав и секое добро
Нема големи шанси да биднало, а и да биднало нема шанси толку рано да ти се појават симптомите. Ти пошто се секираш и нервираш ти се причинуваат