1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    нема да пијам, сега засега што беше немам ниеден знак што би можел да укажува на бременост, се надевам така и е, а понеделник кога и навршува една недела од несаканиот настан, ќе напрам тест... па ако е како што не треба, не знам веќе ќе барам некое чаре

2. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Ни кондомот не бил скинат marc си се напи апче, сега и нема дојдено што е нормално да се поремети малку циклусот од норлево па понатаму ќе се стабилизира, можи да биди и со прекини крварењето многу кратко да трае. Сега сака пак апче да се напие :o
    Marc го читаш ти упатството за апчето? Значи не мора се да знаеш и се да ти биди познато, но затоа има упатство за употреба, кај и не поштуваш овде сите што те советуваат и само прашања редиш на темава, кога и можеш да свртиш некоја страна ќе си го најдиш одговорот, оти овие прашања многу често се пишуваат овде од други форумџики.
    Еве ти упатство за норлевото:
    http://lekovi.zdravstvo.gov.mk/drugsreg ... /817972752

оди на pdf да си отвориш

3. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    не се скина, ама работата што ме плаши е тоа што од мене истече бела течност, тој вика не е од мене... но? не се напив од апчето

4. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    259
    Ти девојче не дај Боже да појдиш на гиниколог...Трауми ќе доживее од тебе,а и ќе леташ соси партали од ординација... :^)
    Напорна си разбери |(

На Madam-A му/ѝ се допаѓа ова.
  5. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Ти одговорив и за тоа што мислам, во претходните коментари.
    Многу често не се пијат овие апчиња, кога си се напила пред три недели, така?
    Се советува најмногу 2 пати годишно, за да не ти направи некои промени. Пазење треба.
    Сега немаш потреба да пиеш апче, кога нема свршено во тебе, па ни тест не ти треба.
    Ајде уживај ќе ти дојди..

6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.748
    Допаѓања:
    324.210
    Marc sorry ama takvi kako tebe ne treba dA imaat seks ednostavno ne si spremna ni dovolno educirana za toa

На Glasna и Lovely93 им се допаѓа ова.
  7. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    свршил во кондомот, сигурен сум ми рече... ми рече единствено ако случајно има протечено од врвот за тоа да се напиеш//// сега што и да е нека е, поминаа веќе 4дена. нека дојде понеделник, барем тест да можам да направам тогаш една недела ќе има поминато

8. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    marc у реду. Не мора да не обавестуваш по сто пати и да се повторуваш и објаснуваш. Не можеш да се оправдаш, а и не ни треба.
    Ние ти кажавме, па ти сеа ако сакаш пиј си апчиња како витамини и прави тестови по 3пати на ден.
    Остави нека пише и некоја друга. Праша што те интересираше не мора сеа да се влечка твојата секс сцена 10страници. Те сфативме. Свршил кај што свршил. Немало опасност за бременост, сепак си пиела апче, сеа обезбедена си, ама пак ќе си правела тест.....Ок е. Прави си тест кога сакаш и со среќа. Се надевам дека ќе ги добиеш посакуваните резултати.

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    не се напив апче, затоа и прашувам
    сега помина веќе времето за да можам да се напијам, туку кажете ми ве молам кога би можела најбрзо да направам тест за бременост? понеделник 1 недела ќе помине, тогаш ќе може?

10. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.790
    Допаѓања:
    32.981
    Доброооооо девојко, ајде доста те сфативме веќе |(
    Убаво ти објасна мојата Мадам, ти посакуваме среќа и толку од нас. Ние тука неможиме друго да сториме за тебе, за жал.

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.973
    Бре бре, па роди бре едно бебе на крај :^) , помалце ќе се тресеш врз него отколку што се тресеш после секој рандеву :D , барем 9 месеци раат ќе бидеш. :?:

А Норлево на три недели, а памперс еднаш месечно, тука некаде ти се трошоците. |(

Значи интернетов само за Ким Кардашијан и за нокти се користи, Божеееееееее! :x

На mal.ecka, MacenceEna, Lovely93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Да знаеш, ми го зема зборот. :D И јас го помислив истово, дека полесно ѝ доаѓа едно бебе да роди отколку вака да тупи, само не ми текнуваше како да формулирам и немав ни желба веќе. Арно ѝ кажа. :D

П.С. Се поубедена сум дека не дрибла девојкава, ако е воопшто девојка, а не љубопитно напалено девојче или пак машко без било каков социјален или сексуален живот. :D

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    Ве молам кажете ми кога најбрзо можам да направам тест? понеделник на 26 се деси тоа

14. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Добро бе девојче ти касни тебе или не? Ако не ти касни што ќе ти е тест сега? Доколку почне да ти касни неколку дена,тогаш направи тест ако си се запнала толку.

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Џабе ќе правиш тест кога нема да ти ги каже точно резултатите. Што си запнала толку да правиш, првин информирај се. Едукацијата и информираноста е многу важна пред било што да направите.
    Ако ти касни менструација се прави тест.

16. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Ма не да ѝ касни, нека биде среќна ако воопшто ѝ дојде после 3-4 апчиња во неколку месеци. :geek: Мислам дека треба да ѝ се забрани пристап до темава, ако воопшто има таква опција. :D

Ама успева во тоа што го прави, темава не памтам да била волку активна. :D

17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.576
    Па ти си закаснила, требало на 27-ми, во вторникот да направиш. :^)

А да му раскинеш на тој твој смотан дечко, најдобро ќе ти биде. Ти го испрал мозокот со тоа норлево. Престани со тоа норлево, треба некогаш деца да имаш (се надевам не со овој дечко што те клука со норлево), чувај си го организмот здрав, не го уништувај.

18. Ojesil

Ojesil Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    13
    Вие уште и одговарате на девојкава? :^) :^) ви се чудам зар не гледате бара само нешто да и се прави муабет ццц

На Lori-30 и Lovely93 им се допаѓа ова.
  19. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Сега ја читам темава и не мозам да престанам да се смеам! :lol: :rofl: апче па апче, тестови, бременост, помос... :fubar: :fubar: :fubar: ..абе цела тема само Марк и нејзини будалстини!Вие и казувате она пак си прасува,се едно исто! јас мислам дека се е тоа некоја зезанција, затоа не се мачите да одговарате!!!!!
    Луда работа :x

20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.790
    Допаѓања:
    32.981
    Како што рече Lovely93, од нејзините будалештини, темата не била волку активна. :D