1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    И мене почна да ми се прави муабет, па сакам да ја прашам Марк што запнала да прави тест баш понеделник?
    Да не има нешто што не ни кажуваш па да мора тогаш?

На Lori-30 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
  3. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    4.552
    Абре не ја лажете , не била трудна .... Трудна си Марк !!! 5 -орка носиш во тебе !!! Сеа само што ти пробајав на гравот и грашокот и тоа ми го кажаа !!!! Со среќа нека ти е !!! ( :D морав !)

4. Cvetankaa

Cvetankaa Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Луѓее,ми касне минатиот месец на 20 ми дојде,сега уште ми ја нема,направив тест за бременост,негативен е,а и издуен ми е стомакот и така ме наболува чат пат,ама којзнае шо е,страв ме фааќа :/ :doh:

5. memory

memory Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    9
    Кога го направи тестот? Ако си го направила кога веќе ти каснела менструацијата тогаш е валиден и не си бремена, имаше ли незаштитени односи? Можеш да направиш уште еден тест за секој случај.

6. siaSweet

siaSweet Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    145
    Од секогаш сум имала редовен циклус , освен пред 5 месеци ми каснеше половина месец ... Бев на гинеколог поради тоа што мислев дека сум бремена, но немаше ништо такво , а исто и немав некои проблеми поради тоа што ми доцнеше ... Месецов со дечко ми имаме односи без кондоми ... Сега ми доцни 5 дена.. Може да се покаже бременост толку рано , или сепак да причекам уште ден два ? Молам за одговор :) Поздрав ...

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Не е рано, и повеќе од доволно ти доцни. Можеш слободно да направиш тест. Среќно, да си ги видиш посакуваните резултати. :)

8. siaSweet

siaSweet Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    145
    Благодарам на одговорот :) Се надевам и јас дека овај пат ќе ме израдува нешто :) Уште утре го правам тестот :)

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    помина една недела и направив тест, беше негативен, но имам и кафеав(темен) исцедок//

10. Ojesil

Ojesil Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    13
    epa negrizi se toa se slucuva koga treba da dobies menstruacija .Mene sekogas mi istekuva 1 2 dena porano kafeav iscedok pa dobivam menstruacija.

11. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.179
    за тест рано ти е,невалиден е...има само една недела од кога ти се случи дешавката..на жал така тестови не се прават,ако ништо друго има упатсво на секој тест,па си можела да го прочиташ.Kога отприлика очекуваш месечен циклус???

12. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    треба на 7ми да добијам, но ќе ми касни 100% бидејќи мајот испив норлево, па добив и после тоа таа случка ми се случи не се напив и се веќе се, ќе полудам... денешниот тест невалиден е? за секој случај си зедов уште други два теста, едниот да го направам 10 дена подоцна од настанот, т.е. за три дена отсега и едниот на 7ми кога најверојатно нема да ми дојде за да бидам најсигурна дали сум или не сум трудна
    немам воопшто лошење насабајле, градите најнормални, а умор и тоа нормално е посебно во овој период кај што имам испити

13. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.179
    следниот тест направи го околу седми или после седми,ако сакаш да си ја разрешиш дилемата...а не те сфатив најдобро имаш сега во моментот кафен исцедок??? кога ќе ти помине тој исцедок,посети си гинеколог.

14. mjauculence

mjauculence Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    104
    ХАХАХАХА што е со темава еј .. слатко си се изнасмеав :)
    Marc :lol: :clap: СМЕШКИ БОЖЕ !

15. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    фала ти искрено, не знаев дека толку можам да ги насмеам луѓево со проблемите свои

16. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    па имам исцедок кој напрво беше кафеав, а сега и по една точка имам и како зелено е

17. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Марк,еве ти писувам најдобронамерна порака, ако не приметувас сите на форумов ти се смеат! а зосто? дали се запраса? размисли малку сто писувас и во каква состојба сама себе си се довела! мозеби не си играс мајтап тука, мозеби навистина имас проблем, затоа почни да размислувас,а не да правис се и сесто! за секс имас време цел зивот, мегутоа ако си го покварис здравјето после се ќе ти биде дјабе! Те читав и во други теми, истото се повторува, ти си сосема незапознаена со сексуалниот зивот! Кази си стоп за секс, се до оној момент додека не се едуцирас како треба! Колку години имас? Зосто не поразговарас со твоите дома, или со сестра, тетка, другарка....Твоето тело НЕ Е крпа за да го давас на дечко ти да прави сто сака со него!!! чувај си се, засто вака само ќе си го прават ќефот со тебе и дали си помислила како на крај ќе се чувствувас :wasntme: најдобронамерно ти писувам! Твојот дечко знае за Норлево, не е глуп он, сигурно се информирал и сигурно узива и со други девојки на истиот начин ко и со тебе! РАЗБУДИ СЕ! ...и каков анален секс со твојава НЕедуцираност! Земи читај по интернет, научи некои работи а до тогас воздрзи се од односи, зивотот е пред тебе девојче, ќе дојде време кога ќе се чудис сама на себе за ова сто си го правела! Ти посакувам да се доведес сама во ред, и да сватис сто правис, да се разбудис!Поздрав

На mjauculence и ddevojce им се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.088
    Marc не си праи филмови.

На mjauculence му/ѝ се допаѓа ова.
  19. martine

martine Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    1.607
    хејјј
    имав односи пред една недела , требаше да добијам денес на 2 јуни.. мене ми дојде еден ден порано , обично ме боли стомачето пред и кога ке ми дојде . овој пат ништо не почуствував.. Вчера ми беше нормално црвена но не ми течеше многу , денес ми е темно црвена но пак немам многу.. се плашам
    да не сум бремена? :|

20. burni.vreminja

burni.vreminja Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    1
    Девојки сакам да ве прашам нешто.Пред 2 недели имав однос со дечко ми но ни се скина кондомот и тој сврши во мене , пред 3 дена ми дојде менструација но некако е поинаква крвтаа како потемна малку. На сабалје ми се врти а некогаш и ми се гади. Дали има шанси да сум бремена?