да си посетиш гинеколог,овде никој не може да ти каже со сигурност дали си или не си,ти треба преглед.
Напрај уште еден тест !јас три правев негативни беа и четвртиот позитивен и ете ме бремена.Рано ги праиш тестовите иначе сигурно си трудна ...
На 7миот ден после односот,на 10тиот, денот кога требаше да ми дојде и минатата недела кога веќе беше помината седмица од кога ми закасна направив, утре пак ќе правам, а инаку ниеден знак на бременотст немам
Дали може да останам бремена ако сум сеуште невина и не сврши во мене, туку на мене и целата вагина беше покриена со сперма?
Теоретски не, практично 95% не. Има жени што со години се обидуваат да останат бремени и не успеале, ти па и невина, не верувам.
Оооо ај честито, на 33 сеуште си невина (или на невиност со рендање само в газ и уста мислеше? ) Ова е дечкото што те изневерил со поранешната, кога сте правеле само неколку дена пауза? И ти му прости за да ти свршува сега по вагина и да прашуваш глупави прашања. Епа чорба.
Денес со првата мокрача го направив 5тиот тест и тој негативен, дали и покрај ова сеуште да се секирам што ми касни или пак да го сфатам сепак како последица од норлевото на 1ви минатиот месец што го пиев?
Може да прави тест по три пати на ден. Сабајле на гладно срце, на ручек и навечер, . Верувам дека нема тежок тест да и се падне.
Како прво немам 33 години, како второ мислам дека ова е место каде слободно можеш да прашаш нешто и да очекуваш добронамерно да ти одговорат, а не некој како тебе да пребарува по претходните твои мислења и потоа да се потсмева со тебе Ако прашањето ти изгледа глупаво, за мене не е. А ти не мораше ниту да ми одговориш, а уште помалку да мешаш работи кои воопшто не треба да те интересираат. За друг пат ќе знам дека не можам ни да прашам нешто овде поради таквите како тебе, пријатно.
Samata na profilot si imas napisano deka imas 33 godini, i jas poglednav zosto ne mi se veruvase. Inaku, neodamna slusnav slicen slucaj kaj sto devojkata ostana bremena a nemaa odnosi, tuku nesto kako tebe. Ocigledno lazes za godinite, ama pamet vo glava, ti si neiskusnata tuka, nema sto da se lutis